ESBL in 99 % euroknalles kipfilet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    lekker biologisch, houd je tenminste vlees over ipv water...
    focus on progression at all times, so when you are able to, load the bar.

    Comment


    • #17
      Originally posted by Swekie View Post
      Is hetzelfde als whey, waarom koopt iedereen whey van 15 euro per kg in plaats van de duurdere (ON bijvoorbeeld) Omdat je het verschil toch niet merkt qua werking maar wel degelijk qua prijs.
      I know, het was ook retorisch bedoelt. Vragen waarom mensen voor een goedkope variant van iets gaan geeft veel minder 'spannende' antwoorden dan wanneer je vraagt waarom ze voor de duurdere variant gaan.

      Omdat dit soort antwoorden niet echt een meerwaarde aan een discussie geven imo, zo'n antwoord is in mijn ogen redelijk gesloten.
      Daarom is het ook een enquête. Als iemand aanvoert dat je 'toch wel dood gaat' als beweegreden voor zichzelf om goedkope kip te kopen, so be it. Het is een ander als hij vervolgens jou met argument probeert te overtuigen. Maar dan is het geen enquête meer, maar een discussie.

      Maarja, ik denk niet dat je hier veel discussie van kunt maken. Iedereen zal wel van mening zijn dat biologisch lekkerder (en eventueel gezonder) is, maar voor de een is de prijs nu eenmaal wat belangrijker dan voor de ander.
      Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

      Comment


      • #18
        Ik las net inderdaad een artikel dat stond in de consumentenbond gids, waaruit natuurlijk bleek dat de bio kip natuurlijk een stuk duurder is, soms zelf wel 5x zo duur, maar ook veel gezonder is. Toch vind 200 gram kilogram kip voor 6 euro toch wel beetje aan de dure kant vandaar dat ik toch vaak voor het goedkope ga

        Als eerste en tweede kwamen Ah en bio+ uit de test met kg prijs van 25,00
        Als derde uit de test kwam AH puur & eerlijk scharrel met test oordeel van 7,2.
        Dit lijkt mij nog de beste keuze om te kiezen (10,30 euro p kg)
        What you put in you get out.

        Comment


        • #19
          Originally posted by seanl94 View Post
          I know, het was ook retorisch bedoelt. Vragen waarom mensen voor een goedkope variant van iets gaan geeft veel minder 'spannende' antwoorden dan wanneer je vraagt waarom ze voor de duurdere variant gaan.

          Daarom is het ook een enquête. Als iemand aanvoert dat je 'toch wel dood gaat' als beweegreden voor zichzelf om goedkope kip te kopen, so be it. Het is een ander als hij vervolgens jou met argument probeert te overtuigen. Maar dan is het geen enquête meer, maar een discussie.

          Maarja, ik denk niet dat je hier veel discussie van kunt maken. Iedereen zal wel van mening zijn dat biologisch lekkerder (en eventueel gezonder) is, maar voor de een is de prijs nu eenmaal wat belangrijker dan voor de ander.
          Het was min of meer ook als discussie bedoeld, maar ik ben ook benieuwd wie er nou eigenlijk bio kip koopt en wie niet, vandaar mijn enquete erbij.

          Ik zou het liefst ook iedere dag bio kip eten, ik zou het kunnen doen want ik hou best wat geld over aan het eind van de maand, maar toch ben ik al snel geneigd om naar de prijs te kijken aangezien je toch geen verschil in werking merkt.

          Comment


          • #20
            ik denk dat ik ook bij de turk ga kopen, en vragen of die mij voor heel goedkoop kan geven, want ken die turken ook, en zijn onze buren ook nog ken ze heel lang,, ff kijken. rondvragen per kg kost 5euro ongeveer toch?

            kheb vandaag gehaald 1kg, voor 5euro in appie supervoordeel ding ;D

            Comment


            • #21
              Het liefst koop ik alles biologisch. Smaakt vaak beter, dieren worden beter behandeld. Maarja, financieel lukt dat niet, want het is gewoon een stuk duurder. Ik eet dus gewoon lekker kip die blijkbaar niet goed is. Maarja wat is wel nog goed tegenwoordig.
              "GTL. Gym, tan, laundry. That's what it's all about."

              Comment


              • #22
                Ik koop het meestal bij AH, en dan inderdaad de aanbieding van een kilo.
                Let wel heel goed op bij de bereiding ervan, maar vind biologische kip simpelweg te duur voor de hoeveelheid kip die hier per week wordt gegeten.
                Het is natuurlijk te zot dat je zoveel moet betalen voor goede spullen, beetje de omgekeerde wereld.
                Iedereen pleit voor een gezonde levensstijl van de Nederlander, maar toen ik schoon ging eten, werd het leven een stuk duurder!
                "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                Comment


                • #23
                  Had de slager op het werk gesproken erover, die zij als je het gewoon heet genoeg bakt is er niets aan de hand. tevens was de discussie met kip al eerder dat je bij te grote hoeveelheid minder goed reageert op antibiotica.

                  Comment


                  • #24
                    ik eet 250 tot 300 gr kipfilet voor broodbeleg en bak meestal zon 300/400 gram kipfilet per dag
                    Dat is nogal wat, neem aan dat ik dus beter over kan stappen op kalkoen ofzo??
                    Rood vlees word ook weer afgeraden, zou ook niet goed voor je darmen zijn..

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Posseltje View Post
                      Had de slager op het werk gesproken erover, die zij als je het gewoon heet genoeg bakt is er niets aan de hand. tevens was de discussie met kip al eerder dat je bij te grote hoeveelheid minder goed reageert op antibiotica.
                      Iedere bacterie gaat dood als je het maar goed verhit. Dus eet je kip gewoon nooit half rauw (wie doet dat uberhaupt ). Wat je niet dood kunt bakken zijn toxinen die bepaalde bacteriën produceren. Als je vlees dus niet helemaal goed meer is kan je de bacteriën wel dood maken, maar kan je flink ziek worden door het effect van de toxinen.

                      Antibiotica mis/gebruik leidt tot resistentie van de bacterie tegen deze antibiotica. Het probleem ligt dus bij de bacterie, niet bij de mens. Denk bijvoorbeeld aan de MRSA bacterie die in veel ziekenhuizen voorkomt. Zo resistent als de pest. Kortom, of je reageert op antibiotica heeft vooral te maken met de pathogeen.
                      Train hard or go hormone

                      Comment


                      • #26
                        Ik koop kalkoenfilet of kipfilet bij de Lidl. Pakjes van 100 gram, 1 pakje per dag. De rest eet ik vis/eieren/zuivel. Grotere hoeveelheden is geen optie voor mij (de diepvries zit al overvol) én dit soort berichten maakt me wel huiverig om teveel van het ene naar binnen te werken. Ook bijv. bij vis heb ik dit gevoel iv.m. kwikvergiftiging...

                        De reden waarom ik iets koop is eigenlijk alleen de prijs.
                        SQ 70 | DL 90 | BP 70

                        Keep working, keep winning.

                        Comment


                        • #27
                          Wel biologische eitjes, koop ik er meteen 90 stuks bij de Sligro!

                          Comment


                          • #28
                            ik eet 300+ gram kipfilter per dag en ik haal het gewoon bij de lidl

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            Working...
                            X