Familie drama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Familie drama

    Iedereen kent het wel, ruzie in de familie. Altijd gezellig, zorgt voor veel ongemakkelijke situaties.
    Nu is de bom bij ons thuis ook gebarsten en op dit moment ben ik blij dat ik niet meer thuis woon.

    Situatie is als volgt, wij zijn met 5 personen bij ons thuis, pa, ma 2 zussen en ik. Nu hebben mijn zussen onderling ruzie met elkaar en zien elkaar dus niet meer, een van de zussen komt ook helemaal niet meer thuis want die is er helemaal klaar mee. "Gelukkig" zie ik de mijn ouders en zussen nog wel, al moet ik wel veel op mijn tenen lopen om het voor iedereen maar goed te kunnen doen want er moet toch altijd even nog wat rots gezegd worden over de ander.

    Nu heb ik sinds 2 maanden wat minder contact gehad met mijn zus, ik had het druk met studie/werk/tentamen. Dus ze was al beetje pissed omdat ik niet meer was geweest. Ipv dat ze dat dan tegen mij zelf zegt, zegt ze dat tegen mijn ouders. Daar kregen we weer ruzie over maar was snel weer gesust. Nu liep die zelfde zus mij gisteren in de kroeg straal voorbij, als blikken konden doden. Ik was namelijk opstap met mijn ander zus, dus was even ongemakkelijk toen ze binnen kwam, maar nu helemaal nu ze me dus totaal negeert en een meter achter me gaat staan.

    Ik weet even niet zo goed wat ik nu met deze situatie kan doen, met ze alle aan tafel zitten gaat hem niet worden. Slaan elkaar de koppen in denk ik. Al met al is de situatie gewoon behoorlijk klote en ik zit er weer tussenin.

  • #2
    Dear diary...

    Klinkt alsof jullie een gen hebben wat ruzie zoeken bevorderd?

    Comment


    • #3
      Het is vorig jaar begonnen om een klein iets, maar van een mug wordt een olifant gemaakt. Het is tijdje weer goed gegaan, maar blijkbaar moeten er nog steeds opmerkingen gemaakt worden over toen, wat het vuurtje weer aanwakkert.. Ik weet wel dat ik behoorlijk klaar mee ben...

      Comment


      • #4
        Waarvoor start je een topic over familie drama in bb forum?

        Comment


        • #5
          Originally posted by corketa View Post
          Waarvoor start je een topic over familie drama in bb forum?
          Om advies, dat je dat zelf niet weet. Als het je niet aanstaat klik er dan niet op, er is een indeling van topics voor iets.

          OT: Zeg hen duidelijk dat je er klaar mee bent? Dat je dat onderling gezeik beu bent en met hen allebei contact wil?

          Comment


          • #6
            Originally posted by corketa View Post
            Waarvoor start je een topic over familie drama in bb forum?
            Omdat hij ermee zit en ze hart wil luchten...is niet het eerste topic over persoonlijk leed/drama etc.


            @ts ik kan maar 1 ding zeggen, kies voor jezelf, doe wat jij wilt als het niet goed gaat komen met de familie ga er dan ook geen tijd in steken, desnoods zet je jouw gedachten in een brief ofzo en geef je die aan een ieder die er wat mee kan(je familie)dus.
            familieroblemen zijn klote, want je familie kies je niet die krijg je, ik zie ook diverse familie leden niet, eigenlijk alleen me ouders en me broertje, ik kies voor mezelf en ga geen anderen tevreden houden puur omdat het familie is.
            bekijk de situatie eens alsof ze geen familie waren, kwam je er dan nog steeds?

            Comment


            • #7
              Ik heb al meerdere malen tegen mijn ouders gezegd dat ik er klaar mee ben. Ik dacht het juist goed te doen door bij iedereen langs te gaan, maar voelt ook niet altijd fijn omdat je niet over bepaalde dingen kunt praten.

              Ik ga nu inderdaad voor mezelf kiezen. Ze kunnen van mij nu allemaal even de boom in.
              Originally posted by quibus View Post
              bekijk de situatie eens alsof ze geen familie waren, kwam je er dan nog steeds?
              Goeie vraag, het antwoord is nee, maar blijven toch je ouders, die zet je niet ff aan de kant

              Comment


              • #8
                Je kiest je familie niet uit. Ik ken de situatie. Blijft moeilijk, helemaal omdat ik dingen niet goed van me af kan zetten. Als je dat wel kan, dan is het een stuk makkelijker. Dan zoekt iedereen het maar zo veel mogelijk maar uit.
                "GTL. Gym, tan, laundry. That's what it's all about."

                Comment


                • #9
                  @nicky, draai het eens om, jij bent hun zoon maar ze zetten jou wel aan de kant?of iig respecteren ze jou/jullie niet om dit tot een goed einde te laten komen.

                  Ik kan het super vinden met mijn ouders(na een hel van een pubertijd) maar mijn vrouw heeft een vader die niet helemaal spoort, ik heb haar nooit gepushed te breken of wat dan ook maar heeeeeeel veeeeel gepraat erover, uiteindelijk heeft ze het (wijze) besluit genomen om tegen hem, dmv een mail, te zeggen dat het op deze manier voor haar niet hoeft, dat ze de komende drie maanden geen contact meer wilde en daarna verder zou kijken.

                  Nu zon 4 jaar verder verschijnt de opa van mijn kinderen weer langzaam in ons leven, kleine stapjes etc. dat hij haar kwetst is namelijk vervelend, als hij mijn kinderen kwetst maak ik hem af dus we doen het voorzichtig aan.
                  sterkte ermee.

                  Comment


                  • #10
                    Normaal kan ik dingen goed van me afzetten. Maar omdat ik deze situatie niet echt een plaats kan geven, weet ik ook niet wat ik er mee moet en mee om moet gaan.
                    Het is respect is er wel, maar ik voel gewoon een soort spanning. Misschien ga ik eens alles op papier zetten.
                    Mijn oudste zus heeft paar maanden geleden ook het contact met mijn ouders verbroken, ze ziet alleen mij nog, ze vindt het wel goed zo.

                    Thanks voor het advies zover.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by corketa View Post
                      Waarvoor start je een topic over familie drama in bb forum?
                      Mentale problemen kunnen net zo erg zijn als fysiek, als niet erger.

                      On: Waarschijnlijk zijn jullie allemaal behoorlijk eigenwijs. En kunnen zich misschien moeilijk indenken in een ander.
                      Denk dat je hier over moet praten, hoe jullie allemaal tegen/over bepaalde dingen denken. Waarschijnlijk mekaar begrijpen zal niet altijd lukken, maar respecteren en mekaar een bepaalde mening gunnen misschien wel. Niet iedereen denkt/kijkt het zelfde tegen bepaalde dingen.

                      Familie blijft familie, als er één van jullie morgen plots weg valt, en je komt erachter dat het gezeik toch niet zoveel betekende. Blijf je hier mee lopen de rest van je leven, en dat is geen pretje!
                      Mind is everything.

                      Comment


                      • #12
                        Klinkt als een familie drama wat aan mijn moederskant regelmatig gebeurde. Ben ik blij daar geen deel van uit te maken en zag het dus van een afstand. Van wat ik zag is dat niemand een kant wilde kiezen. Het was opa die als enige probeerde te praten met alle partijen en dingen op te lossen als bemiddelaar. Als er niemand in de familie is die iedereen respecteerd en zo'n rol wilt vervullen...tja...dan kun je het alleen op zijn beloop laten en voor jezelf kiezen.

                        In mijn ervaring/visie is familie niks bijzonders. Je deelt DNA, maar dat is ook alles wat mij betreft. Je kan bevriend met ze raken en met ze omgaan. En zo niet dan zie je ze toch gewoon niet. Echt geen schande of verlies. Ga om met de mensen waar jij mee om wilt gaan en richt je leven in zoals jij het wilt. Als je met de ene zus wilt omgaan en niet de andere zo zij het. Al die drama er om heen is onnodig.

                        Ouders zet je ook net zo makkelijk aan de kant hoor. Met mijn pa heb ik een goede band. Zijn goede vrienden. Mijn moeder...heb haar in de afgelopen 15 jaar alleen gezien toen me broertje zich verloofde en op de begrafenis van me opa en nog een keer met iets voor me zusje. Voor de rest heb ik helemaal niks met der.

                        Maar goed...2 wijven...geen wonder dat er drama is. Altijd achter elkaars rug om kibbelen en zieken. Zei me ex ook altijd. Ze ging liever met kerels om, want die lopen niet te ouwehoeren en te doen.
                        Last edited by Falstyr; 10-03-2013, 16:59.

                        Comment


                        • #13
                          jij hebt er tot nu toe voor gekozen met iedereen contact te hebben... dat is mooi
                          als je dat in de toekomst ook wil is het denk ik het beste om daar heel duidelijk over te zijn

                          naar je ouders en je jongste zus toe.... ik heb contact met mijn oudste zus, en wens daar verder niet over te praten
                          Kom je je jongste zus tegen als je met je oudste zus op stap bent, en zij negeert jou ... dan negeer jij haar ook, je bent met je oudste zus op stap.
                          omgekeerd geld hetzelfde, als jij met je jongste zus op stap bent en je komt je oudste zus tegen.
                          Moeilijke situatie, maar als dat duidelijk is is het duidelijk.
                          Als je bij je ouders bent en je jongste zus is daar... heel duidelijk gesprekken over je oudste zus afkappen of weglopen.

                          dit.... tenzij jij als mediator wil gaan fungeren.... maar dat lijkt me helemaal moeilijk
                          ik zal nooit meer zeggen dat ik geen buikspieren heb

                          Comment


                          • #14
                            Nou ik heb gisteren even met moeders gebeld, ik moest toch ff me verhaal kwijt. Natuurlijk was zuslief daar smiddags al geweest en heeft geen woord over de situatie die vorige avond verteld. (beetje raar)
                            Dus ik vertel het verhaal, waarop moeder niks echt terug gezegd, doet net alsof der neus bloed, kreeg meer een reactie van, ik ga me hier niet mee bemoeien. Ik kookte inmiddels alweer van binnen, want dat is natuurlijk weer het makkelijkste, niks zeggen en net doen alsof er niks aan de hand is.
                            Ik heb maar even op nette manier gezegd, dat ik er niet van gediend ben op deze manier behandeld te worden en respect volledig weg is op dit moment. Daarbij heb ik ook gezegd dat ik er helemaal klaar mee ben.

                            Ik neem even afstand van iedereen, focus ff op mezelf.
                            Voor zover ik de reacties terug lees hebben dus meerdere mensen familie issue's, ik dacht dat wij moeilijke familie hadden, maar zijn dus meerdere.. In mijn directe omgeving hoor ik dit namelijk niet.
                            Ach ze zeggen wel eens, ieder huisje heeft zijn kruisje..

                            BTW, vandaag heerlijk gesport, echt goed me frustratie eruit kunnen trainen.

                            Comment


                            • #15
                              "Familie" issues zijn normaal als je mensen samen zet die niet samen willen zijn.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X