Topic Hall of Fame

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Topic Hall of Fame

    Naar aanleiding van dit topic (http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...aanvalluh.html) vroeg ik me af wat voor pareltjes hier nog meer op het forum te vinden zijn. Ik heb tijdens de meet afgelopen april wel wat leuke verhalen gehoord van dit forum. Dus post hier de beste topics
    BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

  • #2
    ghost bulk
    Rainman: "Be a Sickcunt, not a sadcunt"

    Comment


    • #3
      http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...cken-legs.html
      Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

      Comment


      • #4
        Er was een tijdje een lid met een zeer goed gevoel voor humor. Enige voorbeelden:

        http://forum.bodynet.nl/trainingslog...-beminnen.html
        http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...n-deel-ii.html
        http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...-doet-mee.html

        Ja, het was een rare struisvogel, maar wel leuk.
        Vergeet niet je lachspieren te trainen.

        Comment


        • #5
          http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...hall-fame.html
          Rainman: "Be a Sickcunt, not a sadcunt"

          Comment


          • #6
            zon goede grap....

            Comment


            • #7
              http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...ml#post1155827
              "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

              Comment


              • #8
                zxo kom je nooit van je trollstatus af..en dezelfde grap als haci???????

                Comment


                • #9
                  http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...l-results.html
                  Einigkeit und Recht und Freiheit für das Google's Vaterland! Danach lasst uns alle strebenbrüderlich mit Herz und Hand! Recht und Freiheit sind unsere Google Einigkeit!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by quibus View Post
                    zxo kom je nooit van je trollstatus af..en dezelfde grap als haci???????
                    Ik wil ook helemaal niet van me trollstatus af, is mijn schild om mn onzekerheid in het echt te weren. Die ga ik toch helemaal niet weghalen, sta ik dan in mijn nakie met mijn voor aziatische maatstaven grote penis.

                    Maar ot:
                    http://forum.bodynet.nl/alles-wat-of...g-topic-_.html
                    18-4-2013

                    Lieve dagboek,

                    Vandaag was het weer eens tijd voor een UB-training. Lekker een PR zetten op de Bench enzo. Ik had er ondanks mijn lowcarb dag toch ontzettend veel zin in. Waarschijnlijk komt het door het mooie weer van de afgelopen dagen.

                    Met mijn bidon met water en dextrose was ik onderweg naar de tramhalte die mij recht voor de deur van de sportschool zou brengen. Gekleed in mijn mooiste outfit op een zomerse dag heerlijk gaan knallen in de sportschool, wie wilt dat nou niet! Toen ik eenmaal bij de tramhalte aankwam zag ik dat het nog 15 hele minuten duurde voordat de tram kwam. Mijn telefoon was ook helemaal leeg, dus ik kon ook niet whatsappen met mijn vrienden en scharrels. Ik keek wat om me heen en zag wat mensen wachten op de tram. Een oud vrouwtje met haar mopshondje, een zakenman met wat boodschappen, een paar beliebers en een heel knap meisje.

                    Mijn ogen bleven hangen op het meisje. ''Wauw, zo een mooi meisje heb ik in tijden niet gezien'' dacht ik toen. Ik zat namelijk elke dag binnen op de computer om te kijken of er nieuwe berichten op bodynet gekomen waren. Hierdoor ben ik een maand of twee al niet naar buiten geweest. Het meisje was waarschijnlijk een halfbloed, half indo en half nederlands, mijn droomvrouw. Haar mooie volle lippen en amandelvormige ogen deden mijn hoofd tollen. Ook haar lichaam, damm. Zandloper figuurtje. Terwijl ik wat fantaseerde kruisde onze ogen. Verschrikt keek ik weg. Wat zal ze wel niet denken. Maar tot mijn verbazing lachte ze naar mij, op een speelse manier.

                    Ik werd echt helemaal gek, ik wist niet wat ik moest doen. Nog 5 minuten voordat de tram komt. Wat gaat de tijd toch snel als je hoog in de wolken zit. Het meisje liep op me af. Ik wist me geen houding te geven en liep mijn tas maar wat in mijn handen bungelen. Mijn hart begon steeds sneller te kloppen toen ze dichterbij kwam. Ik dacht bij mezelf ''Kom op, wees een vent net als Quibus en spreek haar aan''. Maar toen ik haar engelen gezicht van steeds dichterbij zag sloeg alles weer op hol. ''Wat als ze al een vriend heeft'' en ''Wat als ze mijn kont te groot vind'' waren vragen die steeds weer langs kwamen.

                    Op een gegeven moment stond ze voor me. Wat een mens. Een lichtbruine tint, volle lippen, amandelvormige ogen, krullend zwart haar. Gekleed in een zwart adiddas vestje en een matchende strakke broek stond ze stil. Precies voor mij. We keken elkaar aan. Ik wist niet wat te zeggen en pakte mijn telefoon, ook al was deze uit. Ik merkte dat haar ogen mij nog steeds aanstaarde en begon te blozen. Ze zei toen: ''Hey, gaat alles goed''. Het paniek brak me weer uit. Ik stamelde wat maar echt woorden waren het niet. Ze lachte, niet gemeen maar wat speels. Gelukkig kwam de tram en was deze awkward situatie eindelijk voorbij.

                    Ze vroeg me ''Waar ga je naar toe?''. Ik zei dat ik zou gaan sporten. Ze zei dat ze daar ook ging sporten, haar eerste dag. ''Ik zag wel dat jij aan sport doet, je ziet er heel gespierd uit. Sexy hoor''. Ik lachte wat ongemakkelijk. Ze bleef maar vragen stellen en probeerde het gesprek gaande te houden. ''Wat wil ze nou eigenlijk van mij?'' dacht ik. ''Ik ben hoogstens een 8/10, wat ziet ze in mij''. Ze vertelde dat ze net naar Zoetermeer was verhuist en alles nieuw was voor haar. En dat ze niemand kende. Ik antwoordde met ''Oke''. Ik had de ballen niet om er verder op in te gaan. Waarschijnlijk omdat ik ben vergeten na te kuren. Opeens floepte het eruit. ''Wat wil je nou, laat me met rust?''. Ze keek me aan en ik zag aan haar dat ik haar had gekwetst. Dit was niet de bedoeling. Ik verontschuldigde me en het voelde wel goed. Eindelijk nam ik eens het initiatief. We raakte eindelijk wat aan de praat en begonnen over het trainen te praten, iets waar ik als socialy awkward persoon wel wat vanaf weet.

                    Eindelijk bij de sportschool aangekomen vraagt ze of ik met haar wil omkleden. Ik was verstijft. ''Nee'' zei ik. Ze keek wat teleurgesteld en zij om me dan maar boven te zien. ''Godverdomme, natuurlijk wil ik met je omkleden, wat een beta om meteen nee te zeggen''. Het omkleden ging erg sloom. Ik had haar ''beloofd'' dat we benen en billen zouden trainen. Haar techniek voor de squat was niet zo goed en ik moest haar natuurlijk gaan helpen. Ze moest namelijk een spotter hebben. Allemaal leuk en aardig maar ik moet UB trainen vandaag! Ik sjokte de kleedkamer uit met een slecht humeur. Wat een lichaam. In een yogapants en strak roze t-shirt stond ze te springen. Haar borsten bewogen hevig heen en weer. Ik voelde een boner opkomen en rende snel naar de WC. ''O, gelukkig een stimdick van Jack3D''. Toen ik weer terugkwam stond ze lachend te wachten. Wat een verschijning. Die zou je oppakken en knallen als nooit te voren. Maar toen bedacht ik me weer dat we LB gingen doen en ik werd weer een beetje down.

                    Toen begonnen we aan onze training. Er waren maar een paar mensen aanwezig. We liepen op de loopband en kon het niet laten om haar aan te staren. De paar mensen die er waren staarde ook naar het meisje. Ze heette Sarah Bin Laden. Een naam die ik nooit meer zal vergeten. Maar toen gebeurde er iets wat alles weer kapot maakte. Sarah zei dat ze wilde beginnen met de squat op een speciale locatie, namelijk de WC. Toen werd alles me teveel. Ik schreeuwde ''Ik ga gewoon godverdomme squaten in de squatreck, heb je dat begrepen?!?!''. Sarah zei ''Ow, sorry hoor. Ik wist niet dat je meteen in beastmode ging''. Ik voelde me een mogooltje. Iedereen keek nu naar mij en wat opaatjes en omaatjes lachtten wat. Hoewel dit wel de eerste echte awkwardfeel was is dit nog niks wat er nog komen gaat.......de gym is mijn leven en ik word daar nu uitgelachen.

                    Maar wat er daarna gebeurden zal ik nooit en never vergeten. Zelfs als ik gevangen word genomen door de aliens die stoffen in mijn lichaam spuiten waardoor ik alles vergeet wat ik ooit heb geweten, vergeet ik dit niet. Zelfs God of Allah of Brama of in wie je dan ook gelooft hebben altijd geprobeerd om de situatie die zich voordeed te weren. Maar tevergeefs.

                    Sarah zei dat we dat speciale squatsessie naderhand konden doen of een andere keer. Ik was opgelucht. Eindelijk geen druk meer. Maar toen zei ze oke waar staat de leg extension. Ik kon mijn oren niet geloven. Ik lachtte en zei ''Je bedoelt de legpress misschien? Ja dat kan ook maar liever eerst squaten''. Ze zei ''Nee, ik maak geen grapje sexy, de leg extension, die apparaat daar''. Ze wees naar de leg extension. Mijn wereld viel uit elkaar. Ik werd helemaal misselijk en begon spontaan te kotsen. Sarah begon te gillen en rende weg. Maar doordat ik tegelijkertijd ook aan het pissen was van woede, gleed ze uit. Ze kwam met haar hoofd tegen het leg extension apparaat aan en is waarschijnlijk doodgegaan. Ikzelf kreeg een black-out en werd wakker in het ziekenhuis.

                    Weet iemand hier wat ik moet doen als een meisje eerst leg extension wilt doen ipv van squaten of legpress. Ik val namelijk flauw als dat gebeurd. Ik wil het namelijk een volgende keer dat er zoiets gebeurd het goed aanpakken.
                    Verder vind ik Kojak erg grappig (srs) maar kan zijn posts niet zo een twee drie herinneren of vinden. Robbie blijft ook echt super, samen met kontridder.
                    "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                    Comment


                    • #11
                      I agree kojak doet het altijd goed. Humor.

                      Comment


                      • #12
                        Inferno heeft een nieuw dieet geloof ik, die komt ook opeens als humorist uit de hoek
                        Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                        Antalya Escort
                        sikis
                        gaziantep escort
                        gaziantep escort
                        İstanbul Escort
                        istanbul escort bayan
                        sisli escort beylikduzu escort bayan
                        antalya escort atakoy escort
                        umraniye escort bayan
                        Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                        Working...
                        X