Juwelier schiet daders dood.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    blabalabala links --------waarheid/consensus--------- blablablabal rechts
    Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

    Comment


    • #77
      When nothing goes right.

      Go lift
      "Straight outta gym"

      Comment


      • #78
        Originally posted by Iron Mind View Post
        When nothing goes right.

        Go lift
        100% right
        Hard work Pays off!

        Comment


        • #79
          Originally posted by Jaapje View Post
          Ik snap niet waarom jullie dit 'goedkeuren'. Kleine overvallen/inbraken worden gepleegd door mensen die in nood zitten en die helemaal aan de bodem van de maatschappij zitten. Vaak zien ze door de drugs en de schulden door de bomen het bos niet meer.
          Het is altijd makkelijk om te zeggen eigen schuld, maar als je de verhalen achter overvallen/inbraken weet, dan zul je wel anders denken.
          bullshit.
          ik zit bij het Leger des Heils. Heb een schuld van 100.000 vanwege de restschuld van me woning. Ben de afgelopen 9 weken in het leger in contact gekomen met de echte bodem van de maatschappij. Die bodem ligt veel lager dan de meesten zouden denken. Zowel qua intelligentie als ruggengraat. Moordenaars, drugsdealers, mensen met psychoses en 12 persoonlijkheden tot aan voormalig professoren en vliegtuig ingenieurs van Fokker zitten hier.

          Er is geen reden om te stelen. Want mag dan wel bijna niks hebben en moet rond zien te komen van 30-50 euro per week en waar ik slaap of wanneer ik weer een maal heb is altijd een vraag, maar het kan. Alleen degene zonder ruggegraat die zichzelf constant in een slachtoffer rol janken zie ik hier naar de fles en andere "pretmiddelen" grijpen. Pakketjes Coke en andere shit vloeit er ook rijkelijk. Mensen die elkaar opjagen en het vreemd vinden dat ze dan met een fiets doodgeslagen worden of dat twee van hen met pistolen door de stad jagen op elkaar. In die zin is het 9 van de 10x gewoon eigen schuld dikke bult. Maar zie je mij janken er om? Overleven is ook een skill blijkbaar.

          Het is de begeleiding in Nederland die ook hard faalt en is zeker niet vrij van blaam. Sociale valnetten klinken leuk, maar zo geweldig zijn ze echt niet hoor. Ze constateren te weinig en reageren pas als het te laat is. Als ze gewoon hun ogen open zouden doen en pro-actief bezig zijn zie je mensen afglijden. Dan kun je ze ook voldoende begeleiding aanbieden.

          Om terug te komen op de overval. Als je een wapen aanschaft, en bij je draagt, dan moet je ook accepteren dat iemand verschijnt die een wapen op jouw toepast. Heb totaal geen medelijden met die paupers die zijn afgeschoten. Vond het wel grappig om op het nieuws te zien hoe alleen marrokanen protesteerden. Scheelt weer een uitzending "Gezocht" aangezien je nu iedereen in beeld hebt gehad die bang zijn voor hun "werk veiligheid".

          Comment


          • #80
            Dacht dat jij cash verdiende met gamen man..niet gelopen zoals gehoopt?
            Gun je het leger dh nou ook wwer niet

            Comment


            • #81
              Originally posted by Patriciaaa View Post
              Je vergelijkt noodweer met vooraf moord met voorbedachte rade. Die twee dingen worden heel anders bestraft.

              Ach nevermind. Ik denk dat je gewoon niet ziet wat hier als flauw grapje wordt gezegd, en wat serieus is?
              Wat betreft het eerste: ik vergelijk niks met elkaar. Ik geef alleen aan dat, wanneer je iedereen toestaat om een wapen te dragen, er meer moorden zullen plaatsvinden, simpelweg omdat de overheid niet kan inschatten wat noodweer is en wat niet.

              Wat betreft het tweede. Volgens mij snap jij niet wat een flauw grapje is en wat serieus is? We hebben hier nota bene een lid gehad die de politie op zijn stoep had staan vanwege racistische opmerkingen..

              Comment


              • #82
                zo heavy shit vincent, dat is niet echt iets om over naar huis te schrijven. where did it go wrong?

                Comment


                • #83
                  'Marokkaanse ouders staan machteloos'

                  RIJSWIJK - Ouders van kinderen van Marokkaanse origine staan machteloos als het gaat om criminaliteit en schooluitval. De ouders zitten volgens het Landelijk Beraad Marokkanen met de handen in het haar en zijn niet opgewassen tegen hun kinderen. Ze hebben volgens het beraad dringend hulp nodig om de jongeren weer in het gareel te krijgen.

                  'Marokkaanse ouders staan machteloos' | Binnenland | Telegraaf.nl
                  I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                  - Dave Tate

                  Comment


                  • #84
                    Ahaa altijd dat eeuwige gejank en die vingertjes of iets 'wel of niet over de grens is', hypocriet kut volk.
                    Volle linkse mediaoffensief de afgelopen week doet mij persoonlijk enkel walgen.
                    Op louter macht beluste kliek die er al decenia zit, elkaar ten alle tijden de hand boven het hoofd houdt en samen bepaald wat wel en wat niet moreel acceptabel is in Nederland met vervolgens hun tonnen vangende spreekbuisjes die het voetvolk daarvan op de hoogte mogen gaan stellen. Men zou zomaar eens een dagje op joop.nl moeten rondklikken daar gaan je haren toch van overeind staan.

                    Comment


                    • #85
                      gewoon hun kinderen smacken
                      "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                      Comment


                      • #86
                        Tweetje van holleder :P

                        Willem Holleeder ‏@WillemHoIIeeder 28 mrt.
                        Als je gewapende overvallen pleegt kun je tegen een kogel aanlopen. Niet zeiken dan.

                        Comment


                        • #87
                          Originally posted by Silk View Post
                          Wat betreft het eerste: ik vergelijk niks met elkaar. Ik geef alleen aan dat, wanneer je iedereen toestaat om een wapen te dragen, er meer moorden zullen plaatsvinden, simpelweg omdat de overheid niet kan inschatten wat noodweer is en wat niet.

                          Wat betreft het tweede. Volgens mij snap jij niet wat een flauw grapje is en wat serieus is? We hebben hier nota bene een lid gehad die de politie op zijn stoep had staan vanwege racistische opmerkingen..
                          Iedereen een wapen laten dragen, dat is overdrijven. Ik vind dat dergelijke ondernemers toestemming mogen hebben zich te kunnen verdedigen tegen dit soort lui. Het kan toch niet zo zijn dat het een soort snoep jatten word, van een klein kind.
                          Het is al erg genoeg dat er dubbele ingangen geplaats moeten worden. En dan als ze de toegang weigeren omdat ze de boel niet vertrouwen. Een rechtzaak aan de broek krijgen voor discriminatie of dergelijke.

                          Sommige zullen wel niet terug deizen en misschien zelfs nog agressiever te werk gaan.
                          Al denk ik dat als deze mensen in deurne verder gaan met hun onderneming. Dit soort tuig toch wel een 2de keer nadenkt voordat ze daar overval plegen. En zo zou het ook bij andere zijn als ze weten dat men een soort van "license to kill " heeft. Soms moet je vuur met gecontroleerd vuur bestrijden.
                          Mind is everything.

                          Comment


                          • #88
                            Originally posted by Protasius View Post
                            zo heavy shit vincent, dat is niet echt iets om over naar huis te schrijven. where did it go wrong?
                            bij me geboorte. maar dat is een ander verhaal hehe. Ik zal eens vermelden wat mij dusver allemaal ten dele is gevallen.

                            Zag in de krant vermeld staan dat de Marrokaan ging roven omdat hij geen uitkering kon krijgen e.d. What a load of bullshit. Er is zoiets als een Bijstand Uitkering die iedereen kan aanvragen en krijgen. Probleem is alleen dat het enorm omslachtig is. De aanvraag procedure slaat nergens op. Je bent al door het UWV door de mangel gehaald en moet, logischerwijs, verplicht solliciteren en workshops volgen. Die workshops zijn trouwens gevuld met naief kortzichtig gelul door omhoog gevallen kutjes die zelf part-time werken en gemakzuchtig op de zak teren van hun partner. Solliciteren op alles wat los en vast zit gaat je echt geen baan opleveren ook al denkt iedereen dat wel. Ten eerste is de concurentie hevig en is het meer een kwestie van geluk als je aangenomen wordt. Als je dan laagdrempelig werk gaat proberen wordt je niet aangenomen omdat ze mensen willen van 16-18 jaar aangezien die goedkoper zijn.

                            Als je dan in de positie komt dat je bijstand nodig hebt moet je weer door de mangel en dezelfde stappen doorlopen. Je zit in een positie dat je met spoed financiele ondersteuning nodig hebt voor schuldsanering/bemiddeling of iets anders. Helaas duurt het 3 maanden eer je wat ontvangt...als alles mee zit. Niet zo vreemd dat je dan 3 maanden geen huur en andere rekeningen kunt betalen en eventueel in de problemen komt. Maar ja boeiend. Als je bijstand nodig hebt heb je al problemen om mee te beginnen. Dus dan zijn die 3 maanden qua prijs gezien ook totaal niet meer interessant in verhouding en laat je het gewoon gebeuren. Maar om nu een roof te gaan plegen is het andere uiterste...

                            Als je geen bijstand uitkering krijgt moet je conclusies trekken en je verlies accepteren. Weg met je huis en kleiner wonen. Helaas is de woningmarkt zo in elkaar gestort dat je altijd met flink verlies moet verkopen (in mijn geval een rest schuld van 91.000euro). En in de positie komen om te huren...uhm...in Ridderkerk heb je nog kansen. Elders sta je maanden op de lijst. Dus moet je gaan concureren voor een studio of kamer met studenten in de regio. Veel succes er mee. Dus de kans is dan groot dat je op straat terecht komt. En dan krijg je na die 3 maanden lange mangel geen bijstand maar een zwerver uitkering van 620-670euro in de maand.

                            Vervolgens dus schuldsanering in. Dan kun je wel begrijpen dat van je zwerversuitkering er nog maar 20-30 euro per week overblijft. 1 overnachting bij het Leger Des Heils is 5 euro wat je dus niet elke dag kunt betalen. En wat betreft eten...forget about it. Je moet dan elders geld zien te regelen. Ik heb mazzel dat mijn ouders me wekelijks wat toe stoppen. Maar heb ook nieuwe trucjes opgepikt ook al wil ik het niet. Behalve gespecialiseerde sloten is er niks meer wat ik niet kan open breken. Een fiets jatten bij het bejaarden tehuis, beveiliging omzeilen, en voor 10 euro door verkopen is easy. Bij Saturn iets kopen voor 10 euro en dan bij een Pawn Shop verkopen voor 12 euro geeft ook aardig wat winst in de loop der tijd. Ik doe dit niet, maar anderen om me heen wel. Om nog maar te zwijgen over de lage drempel qua verkoop verscheidene drugs. Of even Jack's Casino binnen stappen en je geluk te beproeven. En dan heb ik het nog niet eens over de trucjes en creativiteit hoe je de meest gekke dingen in bruikbare wapens kan omtoveren.

                            Je zit met 40 man de hele dag in een voetbal kantine achtige omgeving "opgesloten". Groepspsychologische effecten ten top. Ook al sluit ik me zoveel mogelijk af voor de drama en shit...je ontkomt er gewoon niet aan. Elke dag wordt je weerstand iets minder waardoor je irritaties en zelfdiscipline ook minder worden. Je ziet alles om je heen en merkt dat de drempel om iets te doen enorm laag is. Mensen met wapens, drugs en troep komen dagelijks voorbij. Zo ben ik gisteren op een haar na ontsnapt aan doodslag puur omdat de nachtbewaker van de opvang die andere klootzak net op tijd weg trok. Dan kan die coke verslaafde wel stoer doen dat hij gasten kent die mij dood maken als ik niet op let, maar ik heb de antilliaanse RCG die mijn rug hebben. En die gasten doden al mensen sinds hun 14e en hebben ook vastgezeten in gevangenissen in Venezuela en Colombia.

                            Dan komt de politie weer eens langs omdat iemand vermoord is. "ja als je ons helpt met het onderzoek dan helpen we je. We zijn dan in 5 minuten bij je als er wat is". Ja tuurlijk... 5 minuten? Dan ben je 4.55 minuten te laat idioot. Daarnaast praten wij niet met de politie in de rang detectieve, resercheur en lager. Puur omdat een hoop van hen corrupt zijn. Anderen omdat ze eventuele informatie laten lekken. Dus dan weet iedereen op straat wie er gelult heeft en wordt er op je gejaagd. Nee...we weten wie wat doet. Wij jagen zelf wel op wie de illegale daad heeft geflikt en dan mag de politie er na wel met de eer strijken. Net zoals die berichten in het nieuws dat ze trots melden een record aantal kilogram aan drugs te hebben onderschept. Wat ze niet weten is dat die afleiding in de prijs van de dealer is meegerekend...en dat is inclusief het tijdelijk opofferen van een loopjongen. Terwijl elders de echte transactie wordt volbracht die vele malen groter is dan wat de politie heeft onderschept. Die lui weten niks van wat er echt gebeurd.

                            Afijn die bijna doodslag heeft me een tijdelijke schorsing bij het leger opgeleverd. Heb vanacht weer eens buiten gedwaald. Komende twee dagen mag ik bij me ouders overnachten en kan dan gelukkig even tot rust komen. En laatste papierzaken op orde brengen op weg om me leven weer onder controle te krijgen.

                            Echt de laatste 5 maanden zijn een fucking eye opener geworden hoe de wereld echt in elkaar zit. Mijn wereldbeeld was al negatief, maar nu ik zie dat het maar een topje van de ijsberg was. Tja maar niemand in Nederland erkent het. Makkelijker om je kop in het zand te steken als een struisvogel en doen alsof alles geweldig is terwijl alles om je heen in elkaar stort.

                            Een positievere kant tekening is dat ik geen monetaire slaaf meer ben van de overheid. De manipulatie via de media, reclames en meer zijn uitgewerkt. Ik voel me rustiger, minder opgejaagd, minder misplaatste trots en arrogantie die de meeste nederlanders hebben. Ook voel ik me niet meer beperkt tot bepaalde locaties en ben avontuurlijker geworden. En ben zelfs aan het daten met een meid die studeert in utrecht aan de universiteit. Je zou denken dat ondanks alle negatieve dingen dat ik nog depressiever ben dan voorheen. Maar voel me eerder vrijer in me doen en laten.

                            Die marrokanen hielden nog te veel vast aan illusies en manipulaties die van kinds af aan worden opgedrongen. Dan zijn ze als het ware een kat in het nauw. Bang voor het onbekende en weten niet hoe te reageren. Dus gaan ze idiote impulsieve shit uithalen. Survival of the fittest...en die idioten hebben verloren. Wat ik op zich lachwekkend vind aangezien de marrokanen en antillianen op straat regelmatig aanvaringen hebben. En die marrokanen zijn mietjes met een grote bek die het verdienen om afgeknalt te worden. 9 van de 10x zijn zij de uitlokkers die voor onnodige problemen zorgen.

                            Juweliers moeten zichzelf inderdaad kunnen verweren. Dat idee van foam om een koude mist te creeeren in hun shop lijkt me ideaal.
                            Last edited by Falstyr; 02-04-2014, 19:17.

                            Comment


                            • #89
                              mooi kut man, was bij je ouders intrekken geen optie meer dan? als je er 91k op achteruit bent gegaan is wel fors, of je hebt geen rekening gehouden met de crisis en stug doorgeleefd, maa rin alle gevallen zeer zuur man.

                              keep your head up hopelijk komt het in de loop der tijd wel weer goed.

                              Comment


                              • #90
                                Heftig, Fal. Verder weet ik niet echt wat ik moet zeggen, behalve dat ik het onwijs klote voor je vind
                                Passion is: pushing yourself when no one else is around

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X