Van magere kwark naar tonijn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Van magere kwark naar tonijn

    Hallo iedereen,ik zat meestal rond de 10,1% aan bodyfat.
    Echter had ik gehoord dat je soms van kwark wat vocht kon vasthouden.
    Met dit gegeven heb ik de magere kwark(500gram per dag)laten vallen,en hiervoor neem ik 2 potjes tonijn voor in de plaats.
    Ik neem 1 'smiddags bij de maaltijd en 1 om een uur of 2200 met een klein beetje ketchup voor de smaak.
    Echter zit ik ineens met mijn bodyfat of 9,5%,zou het dan toch door de kwark komen? Toch begrijp ik 1 ding niet:in tonijn op waterbasis zit toch veel zout?en van zout hou je toch ook vocht vast of is dit minder omdat het geen melkproduct is?
    Kortom waar doe ik beter aan,ik heb het idee dat ik ietsje voorruit ben gegaan qua groei en wat droger geworden ben sinds ik tonijn eet.

    Nog een keer mijn stats:
    1m76
    89kg
    9,5%

  • #2
    Je vetpercentage zou er niet van moeten fluctueren. Vocht allicht, maar vet zou niet al te veel verschil moeten maken. Denk dat je een onnauwkeurig meetinstrument hebt gebruikt als je pas bent over gestapt.
    Als je op wat langere termijn de kwark hebt laten vallen voor tonijn mis je wat kcal, en dan kun je wat vet hebben verloren.
    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

    sigpic

    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

    Comment


    • #3
      Ik zit nu ongeveer op anderhalve week op tonijn,zou het dan kunnen o,5%eraf?
      Maar hoe zit nou met die zouten die erin zitten?
      Ik bedoel hoe verhoud het zout tot de kwark?

      Comment


      • #4
        Zou kunnen al is dit wel al erg snel, zuivel houd onderhuids vet vast.
        Last edited by el oso; 18-03-2008, 00:37.

        Comment


        • #5
          Je neemt dankzij de tonijn ook meer Omega 3 vetzuren in. Die werken ook vetverbrandend.
          Geniet, en drink met maten!

          Comment


          • #6
            Originally posted by el oso View Post
            Zou kunnen al is dit wel al erg snel, zuivel houd onderhuids vet vast.
            Onderhuids vocht bedoel je denk ik.
            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

            sigpic

            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

            Comment


            • #7
              Originally posted by GeneralIx View Post
              Onderhuids vocht bedoel je denk ik.
              Ik denk dat ie vet bedoeld gen, ik heb dat ook als ik veel zuivel neem krijg ik een soort speklaag op me buik anders dan gewoon vet onderhuids zal wel niet de juiste benaming zijn aangezien al het vet ondewrhuids is maar zo noem ik het ook.

              Comment


              • #8
                Originally posted by de sterkste ophaler View Post
                Je neemt dankzij de tonijn ook meer Omega 3 vetzuren in. Die werken ook vetverbrandend.
                Veel vetten zitten er niet in tonijn in blik, en in gekweekte tonijn in blik zit zelfs helemaal noppes omega 3.
                the one and only tabata overlord

                Comment


                • #9
                  Originally posted by quibus View Post
                  Ik denk dat ie vet bedoeld gen, ik heb dat ook als ik veel zuivel neem krijg ik een soort speklaag op me buik anders dan gewoon vet onderhuids zal wel niet de juiste benaming zijn aangezien al het vet ondewrhuids is maar zo noem ik het ook.
                  Hoe snel trekt die "speklaag" weg na het stoppen met drinken van melk?
                  "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                  sigpic

                  "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Genjuro View Post
                    Veel vetten zitten er niet in tonijn in blik, en in gekweekte tonijn in blik zit zelfs helemaal noppes omega 3.
                    Hmm dat wist ik niet. Maar ik eet dan ook zelden tot nooit vis uit blik. Tonijn eet ik eigenlijk alleen als steak. Daar zitten volgens mij wel wat Omega 3 vetten in (en jaaa ik weet dat er in magere vis minder Omega 3 zit dan in vette vis zoals zalm en makreel).
                    Geniet, en drink met maten!

                    Comment

                    Sidebar top desktop

                    Collapse

                    Actieve discussies

                    Collapse

                    Working...
                    X