Brinta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    maakt iedereen de melk warm voor de brinta?
    doe het altijd koud, melk in een kom, wat whey erbij en brinta, roeren en klaar.
    het hoeft tog niet warm ofwel? en havermout moet dat ook warm gemaakt worden ( de melk dan he )
    160kg squat
    225kg deadlift
    130kg benchpress

    Comment


    • #17
      Voor mij in het weekend warm en doordeweeks koud
      "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

      Comment


      • #18
        Originally posted by Pinada View Post
        Voor mij in het weekend warm en doordeweeks koud
        ook de havermout koud?
        160kg squat
        225kg deadlift
        130kg benchpress

        Comment


        • #19
          Originally posted by bodybuildr1990 View Post
          ook de havermout koud?
          Ja, maar in het weekend ook warm
          "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

          Comment


          • #20
            Originally posted by Pinada View Post
            Ja, maar in het weekend ook warm
            oke bedankt
            160kg squat
            225kg deadlift
            130kg benchpress

            Comment


            • #21
              Ow en om je vraag te beantwoorden: Nee, het hoeft niet warm gemaakt te worden... Maar ik persoonlijk vind het wel lekker zo'n warme buik ... En doordeweeks koud omdat alles dan binnen een minuut naar binnen moet
              "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

              Comment


              • #22
                Kouwe brinta...yech!!!
                Geniet, en drink met maten!

                Comment


                • #23
                  Ik gooi het door me shake omdat die troep niet te vreten is

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by de sterkste ophaler View Post
                    Ik neem altijd 450 gram GEKOOKTE brinta/havermout met 1 grote eetlepel honing en een wheyshake ernaast (In de ochtend)

                    450 gram brinta havermout :| beste shake dan

                    Comment


                    • #25
                      Daarom zei hij ook "GEKOOKTE" brinta zuigt gigantisch veels water op, dus waarschijnlijk is het een gram of 150 rauw, of niet DSO?
                      22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by bodybuildr1990 View Post
                        maakt iedereen de melk warm voor de brinta?
                        doe het altijd koud, melk in een kom, wat whey erbij en brinta, roeren en klaar.
                        het hoeft tog niet warm ofwel? en havermout moet dat ook warm gemaakt worden ( de melk dan he )
                        Havermout is zo goor hard als het koud is. Best een kunst als iemand dat wegkrijgt

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Patricia86 View Post
                          Havermout is zo goor hard als het koud is. Best een kunst als iemand dat wegkrijgt
                          Gewoon lekker een kwartier laten soppen in kouwe melk Kan makkelijk
                          22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Leo1988 View Post
                            Gewoon lekker een kwartier laten soppen in kouwe melk Kan makkelijk
                            havermout
                            rozijnen
                            whey
                            water

                            Alles is koud. rozijnen en de whey geven de smaak er aan en is goed te doen.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Leo1988 View Post
                              Daarom zei hij ook "GEKOOKTE" brinta zuigt gigantisch veels water op, dus waarschijnlijk is het een gram of 150 rauw, of niet DSO?
                              100 gram droge havermout idd. Dan melk toevoegen tot ik uitkom op 450 gram. Dat in de magnetron zetten en laten koken. Eetlepel honing er door heen roeren, en klaar is ome ophalers ontbijtpapje

                              On-topic:

                              500 ml magere yoghurt. En nu naar bed...
                              Geniet, en drink met maten!

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by Leo1988 View Post
                                Gewoon lekker een kwartier laten soppen in kouwe melk Kan makkelijk

                                Of gewoon niet kauwen maar meteen doorslikken, merk je er niks van
                                "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X