Afvallen en laat eten?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Afvallen en laat eten?

    ik ben flink bezig met afvallen. ik heb mijn voeding aangepast, probeer 4x per week een half uur te gaan fietsen, 2x te gaan skaten en ik doe buik en rugspier oefeningen thuis.

    2x per week werk ik in een supermarkt en dan kom ik rond kwart over 8 thuis en is er alleen de mogelijkheid voor mij om kant en klare maaltijden of brood te eten. wat zou ik nu het beste kunnen eten ? o f iemand nog andere suggesties ?

    Groeten,

    Daniël

  • #2
    Waarom heb je alleen de mogelijkheid om kant en klare maaltijden of brood te eten? Dat snap ik niet echt...

    Vind trouwens dat je wel erg veel cardio doet... En qua kt... mja... daar kom je ook niet echt ver mee...

    Stickies al gelezen?


    Welkom trouwens.
    "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

    Comment


    • #3
      nou mijn ouders eten rond 6 uur, en ik kan niet echt koken. dus ik hoop dat iemand tips heeft hiervoor!

      bedankt

      Comment


      • #4
        Leer koken
        zo moeilijk is dat niet en later ga je het ook nodig hebben.

        Pannetje water op het vuur tot het kookt. Flikker rijst in het water en wacht 10mins. Giet water af en je hebt rijst. Gooi eventueel nog een bouilon blok in het water voor wat meer smaak.

        Kip flikker je in de magnetron tot het ontdooit is. Snij het in stukjes. Zet pan op vuur en gooi er beetje olijf olie in. Flikker kip in de pan en met een houten lepel beweeg je het wat rond en draai je het een beetje rond voor 6-8 mins tot het er goed uit ziet. Flikker gedurende dat proces nog wat zware peper er bij en klaar.

        Gooi rijst en kip op bord, handjevol cashew noten er bij. 10-15mins en je hebt je maaltijd klaar.

        koken is easy. Als je dat beheerst kun je alle belangrijke dingen maken. Groente flikker je ook in pannetje voor 6-8mins net zoals de rijst. Aardappelen idem. Pasta 10-12mins. Merendeels van vleessoorten doe je op dezelfde wijze als kip.
        Last edited by Falstyr; 26-03-2009, 14:50.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Falstyr View Post
          Leer koken
          zo moeilijk is dat niet en later ga je het ook nodig hebben.

          Pannetje water op het vuur tot het kookt. Flikker rijst in het water en wacht 10mins. Giet water af en je hebt rijst. Gooi eventueel nog een bouilon blok in het water voor wat meer smaak.

          Kip flikker je in de magnetron tot het ontdooit is. Snij het in stukjes. Zet pan op vuur en gooi er beetje olijf olie in. Flikker kip in de pan en met een houten lepel beweeg je het wat rond en draai je het een beetje rond voor 6-8 mins tot het er goed uit ziet. Flikker gedurende dat proces nog wat zware peper er bij en klaar.

          Gooi rijst en kip op bord, handjevol cashew noten er bij. 10-15mins en je hebt je maaltijd klaar.

          koken is easy. Als je dat beheerst kun je alle belangrijke dingen maken. Groente flikker je ook in pannetje voor 6-8mins net zoals de rijst. Aardappelen idem. Pasta 10-12mins. Merendeels van vleessoorten doe je op dezelfde wijze als kip.

          verduveld simpel en ow so effectief.
          HEerlijke post kerel
          Ik ben in goede vorm.....Rond is toch ook vorm?

          Comment


          • #6
            lol!!!!!

            Jamie oliver zou trots zijn!!!!

            Comment


            • #7
              Het is niet zo moeilijk...Heb zelf nooit zin veel tijd in de keuken te verspillen. Dus alles simpel en snel

              Simpele salade:
              2 blikken tonijn (400gr totaal) en dat ga je in een plastic bak. Daar ga je wat augurk bij, wat zilvervliesuitjes, wat slaolie, 2 tomaten fijn gesneden. Lekker roeren en klaar. Je kan er nog stukjes paprika bij doen als je wilt voor wat meer kleur.

              Nog een simpel gerecht.
              Maak de rijst klaar zoals eerder beschreven. Maak in andere pan wat gehakt klaar. Pak uit de winkel een zakje van dagschotel en volg de achterkant. Pak een grote paprika en hol uit het. Ram de onderkant paar keer op je houten snijblad zodat het ding overeind kan staan met de opening naar boven. Kook het even in een pan met kokent water voor 8-10mins tot het iets zachter is.

              Zet de paprika overeind op je snijblad. Giet het gehakt en dagschotel er in. Strooi nog wat geraspte kaas er over. Zet het dan 10mins in de oven op 220graden. Plaats het in het midden van je bord en leg de rijst er om heen.

              Ideaal als een chick blijft eten. Kost weinig tijd, is lekker en de presentatie is ook best "uniek".

              Comment


              • #8
                Originally posted by Falstyr View Post

                Nog een simpel gerecht.
                Maak de rijst klaar zoals eerder beschreven. Maak in andere pan wat gehakt klaar. Pak uit de winkel een zakje van dagschotel en volg de achterkant. Pak een grote paprika en hol uit het. Ram de onderkant paar keer op je houten snijblad zodat het ding overeind kan staan met de opening naar boven. Kook het even in een pan met kokent water voor 8-10mins tot het iets zachter is.

                Zet de paprika overeind op je snijblad. Giet het gehakt en dagschotel er in. Strooi nog wat geraspte kaas er over. Zet het dan 10mins in de oven op 220graden. Plaats het in het midden van je bord en leg de rijst er om heen.

                Ideaal als een chick blijft eten. Kost weinig tijd, is lekker en de presentatie is ook best "uniek".

                WTF??? En ik maar denken dat je een idioot was in de keuken... geen kooktips meer voor jou!
                "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Pinada View Post
                  WTF??? En ik maar denken dat je een idioot was in de keuken... geen kooktips meer voor jou!
                  Tja dat ik me biefstuk dicht laat schroeien omdat ik geen zin hebt een uur te wachten voor de goede manier van bereiden...

                  Maar heel soms heb ik wel eens een weekend dat ik ga koken en nieuwe dingen probeer :P

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Falstyr View Post
                    Het is niet zo moeilijk...Heb zelf nooit zin veel tijd in de keuken te verspillen. Dus alles simpel en snel

                    Simpele salade:
                    2 blikken tonijn (400gr totaal) en dat ga je in een plastic bak. Daar ga je wat augurk bij, wat zilvervliesuitjes, wat slaolie, 2 tomaten fijn gesneden. Lekker roeren en klaar. Je kan er nog stukjes paprika bij doen als je wilt voor wat meer kleur.

                    Nog een simpel gerecht.
                    Maak de rijst klaar zoals eerder beschreven. Maak in andere pan wat gehakt klaar. Pak uit de winkel een zakje van dagschotel en volg de achterkant. Pak een grote paprika en hol uit het. Ram de onderkant paar keer op je houten snijblad zodat het ding overeind kan staan met de opening naar boven. Kook het even in een pan met kokent water voor 8-10mins tot het iets zachter is.

                    Zet de paprika overeind op je snijblad. Giet het gehakt en dagschotel er in. Strooi nog wat geraspte kaas er over. Zet het dan 10mins in de oven op 220graden. Plaats het in het midden van je bord en leg de rijst er om heen.

                    Ideaal als een chick blijft eten. Kost weinig tijd, is lekker en de presentatie is ook best "uniek".
                    Kijk, dat is nog eens een presentatie. In plaats van al die kooknichten op tv met hun homostemmetjes en homohandjes die heel de dag de tv vergallen met hun zogenaamde kookkunsten
                    Ik ben in goede vorm.....Rond is toch ook vorm?

                    Comment


                    • #11
                      Vincent Braakhekke
                      Geniet, en drink met maten!

                      Comment


                      • #12
                        Als je ouders vroeger eten kun je toch ook vragen dat ze een bord vullen, zodat je die later op de avond kan opwarmen?
                        The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                        Status: @Onderhoud

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Falstyr View Post
                          Het is niet zo moeilijk...Heb zelf nooit zin veel tijd in de keuken te verspillen. Dus alles simpel en snel

                          Simpele salade:
                          2 blikken tonijn (400gr totaal) en dat ga je in een plastic bak. Daar ga je wat augurk bij, wat zilvervliesuitjes, wat slaolie, 2 tomaten fijn gesneden. Lekker roeren en klaar. Je kan er nog stukjes paprika bij doen als je wilt voor wat meer kleur.

                          Nog een simpel gerecht.
                          Maak de rijst klaar zoals eerder beschreven. Maak in andere pan wat gehakt klaar. Pak uit de winkel een zakje van dagschotel en volg de achterkant. Pak een grote paprika en hol uit het. Ram de onderkant paar keer op je houten snijblad zodat het ding overeind kan staan met de opening naar boven. Kook het even in een pan met kokent water voor 8-10mins tot het iets zachter is.

                          Zet de paprika overeind op je snijblad. Giet het gehakt en dagschotel er in. Strooi nog wat geraspte kaas er over. Zet het dan 10mins in de oven op 220graden. Plaats het in het midden van je bord en leg de rijst er om heen.

                          Ideaal als een chick blijft eten. Kost weinig tijd, is lekker en de presentatie is ook best "uniek".

                          haha dit is ook mijn style van koken

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by JVLaj1n View Post
                            haha dit is ook mijn style van koken
                            haha,

                            maak van late reacties maar niet je style.

                            Even op de datum letten van het topic aub, tenzij je iets heb toe te voegen.
                            Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
                            Go heavy or go home!

                            Comment


                            • #15
                              Juustem.
                              "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X