Aankomen?help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aankomen?help

    hallo,
    Zal me even voor stellen ben micheal 25 jaar,rond de 1.83.
    Ik ben de laaste tijd wat afgevallen door stress van de laaste tijd (nieuwe werk ect ect) .
    ik ben sinds vorige week aan me nieuwe baan begonnen en nu heb ik graag wat vraagjes over voeding.
    Ik wil er gauw weer 7/10 kilo bij hebben.
    vanaf volgde week ga ik weer trouw 3/4 keer in de week sporten
    Ik werk momenteel van 07.30 tot 16.15.

    Mij vraag aan jullie was tips en advies om meer snel beetje aan te komen door middel van trainen en eten.
    Me pauze zijn van om 9.45 12.00 en 14.45

    Graag hoor ik van jullie wat ik moet eten gemiddel gedurende dag om aan te komen dus wat ik smorgens moet nemen in me pauze avondeten evt. shakes erbij of welke whey

    Alvast bedankt

  • #2
    Net als afslanken moet je ook voor aankomen van gewicht je tijd nemen. Bij afslanken verlies je anders te veel spiermassa en bij aankomen krijg je te veel vet.

    Bereken je kcal onderhoud. Of te wel de hoeveelheid die je eet waardoor je gewicht in symbiose blijft. Dan ga je kcal verhogen in kleine stapjes net zolang tot je aankomt op het tempo dat je wilt.

    Comment


    • #3
      en wat zou je me aanraden dan als ontbijt en op werk tussen me pauze te eten dat soort dingen op stapgewijs en tijdens trainen op gewicht te gaan komen shakes bruin brood kipfilet repen?hoeveel etc?

      alvast bedankt

      Comment


      • #4
        Je moet een eet patroon ontwikkelen volgens dezelfde regels als voor afslanken. Enig verschil is dat je meer eet dan hun.

        Bereken je kcal als onderhoud. Ga er 200-500kcal boven zitten.
        neem 2,5gr per 1kg lichaamsgewicht als proteine/eiwitten. Dit is 4kcal per 1gram.
        Neem 30% van je kcal hoeveelheid in de vorm van onverzadigd vet. Dus doe je kcal maal 0.3 en deel het dan door 9kcal om te weten hoeveel gram onv. vet je moet hebben.
        Je kijkt hoeveel kcal je hebt besteed aan eiwitten en vetten en trekt dit af van je totale kcal benodigdheid. Wat overblijft deel je door 4kcal om te weten hoeveel gram koolhydraten je moet hebben per dag.

        Dan download je ergens een eetmeter of ga je de verpakkingen lezen van voeding om te kijken hoeveel je van wat kan eten elke dag.

        Eiwit bronnen: Vlees behalve worsten en spul afkomstig van varkens. Wit vissen. Eieren. Kwark
        Onverzadigd vet: Ongezoute noten, eigeel van eieren, pindakaas
        Koolhydraten: Volkoren brood, volkoren pasta, rijst, groenten, brinta, havermout.

        Jij moet zelf puzzelen en een opzet maken. Wij geven alleen advies en info.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Falstyr View Post
          Je moet een eet patroon ontwikkelen volgens dezelfde regels als voor afslanken. Enig verschil is dat je meer eet dan hun.

          Bereken je kcal als onderhoud. Ga er 200-500kcal boven zitten.
          neem 2,5gr per 1kg lichaamsgewicht als proteine/eiwitten. Dit is 4kcal per 1gram.
          Neem 30% van je kcal hoeveelheid in de vorm van onverzadigd vet. Dus doe je kcal maal 0.3 en deel het dan door 9kcal om te weten hoeveel gram onv. vet je moet hebben.
          Je kijkt hoeveel kcal je hebt besteed aan eiwitten en vetten en trekt dit af van je totale kcal benodigdheid. Wat overblijft deel je door 4kcal om te weten hoeveel gram koolhydraten je moet hebben per dag.

          Dan download je ergens een eetmeter of ga je de verpakkingen lezen van voeding om te kijken hoeveel je van wat kan eten elke dag.

          Eiwit bronnen: Vlees behalve worsten en spul afkomstig van varkens. Wit vissen. Eieren. Kwark
          Onverzadigd vet: Ongezoute noten, eigeel van eieren, pindakaas
          Koolhydraten: Volkoren brood, volkoren pasta, rijst, groenten, brinta, havermout.

          Jij moet zelf puzzelen en een opzet maken. Wij geven alleen advies en info.

          Geen spul afkomstig van varkens????
          Natuurlijk moet je geen speklappen en slavinken zitten eten.
          Maar een snitsel (ongepaneerd) of een varkenshaasje moet gewoon kunnen.!!
          Onzin dat dat slecht voor een sporter zou zijn.


          De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

          Comment


          • #6
            wat ik nu gemiddeld zo eet is

            07.00
            2 volkoren boterhammen met kipfilet en pakje goedemorgen plus muslireep

            09.45
            2 volkoren boterhamme met pindakaas glas melk muslireep

            12.00 3 volkoren boterhamme met kipfilet plus 0,5 l volle melk

            17.30 wat de pot schaft.

            20.30 2 boterhammen pindakaas/kipfilet

            23.00 bakje volle kwark

            en tussen door de dag eet ik nog wel een koude gebakken kipfilet.

            Comment


            • #7
              Zoek veel informatie op in de stickies en gebruik de zoekfunctie om een correct eetschema te maken. Hetgeen je nu doet is absoluut ontoereikend ! Verdiep je in de materie (niet enkele minuten, maar minimaal enkele uren) en post dan een nieuw voedingsschema.

              Zoals het er nu uitziet is het verre van ideaal. En zoek eens de verhouding eiwit/vetten/koolhydraten per gebruikt product op. Daarna eventueel posten.
              Evolution, development, curiousity and improving you tax

              Comment


              • #8
                Originally posted by moscomau View Post
                Geen spul afkomstig van varkens????
                Natuurlijk moet je geen speklappen en slavinken zitten eten.
                Maar een snitsel (ongepaneerd) of een varkenshaasje moet gewoon kunnen.!!
                Onzin dat dat slecht voor een sporter zou zijn.
                Geen VARKENS!!
                Alleen onverzadigde vetten

                Originally posted by a2526 View Post
                wat ik nu gemiddeld zo eet is

                07.00
                2 volkoren boterhammen met kipfilet en pakje goedemorgen plus muslireep

                09.45
                2 volkoren boterhamme met pindakaas glas melk muslireep

                12.00 3 volkoren boterhamme met kipfilet plus 0,5 l volle melk

                17.30 wat de pot schaft.

                20.30 2 boterhammen pindakaas/kipfilet

                23.00 bakje volle kwark

                en tussen door de dag eet ik nog wel een koude gebakken kipfilet.
                Zegt niks. Je moet weten hoeveel kcal je moet hebben en hoeveel het is met wat je hier vermeld. En natuurlijk verdeling eiwitten/koolhydraten/onv. vet.

                Comment


                • #9
                  Zou er een weightganer erbij nemem zoals Mammoth 2500
                  Binnen een maand kom je wel wat kilo's aan.
                  Hou de weegschaal in de gaten uiteraard.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Sportwilly View Post
                    Zou er een weightganer erbij nemem zoals Mammoth 2500
                    Binnen een maand kom je wel wat kilo's aan.
                    Hou de weegschaal in de gaten uiteraard.
                    Heeft alleen zin als aan vulling, eerst moet je voeding in orde zijn.

                    @Falstyr
                    Net als in Rundvlees en Kalfsvlees en Kippenvlees enz.
                    Je vlees inname moet gewoon mager zijn ongeacht het soort.


                    De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Sportwilly View Post
                      Zou er een weightganer erbij nemem zoals Mammoth 2500
                      Binnen een maand kom je wel wat kilo's aan.
                      Hou de weegschaal in de gaten uiteraard.

                      Euhm... Ik zou toch echt eerst eens je 'normale' voeding op orde brengen.
                      "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by moscomau View Post
                        @Falstyr
                        Net als in Rundvlees en Kalfsvlees en Kippenvlees enz.
                        Je vlees inname moet gewoon mager zijn ongeacht het soort.
                        Rood vlees zoals Biefstuk is ook goed. En das niet bepaald de magere soort

                        En ben het eensch met de rest. Weightgainers zijn weggegooid geld. Het gaat er om dat je aan je dagelijkse kcal komt en macro hoeveelheden qua voedingsstoffen. Dit doe je met normaal voedsel. Als je te weinig eet en dan een weightgainer of 2 neemt en nog niet aan je benodigde kcal komt...dan kom je nog steeds niet aan. En dan gaan mensen klagen dat weightgainers niet werken. Daarnaast zijn weightgainers prijzig vergeleken met de prijs voor normaal voedsel.

                        Kortom. Normaal dagelijks voedsel is ten alle tijden beter. Weightgainers, proteine shakes e.d. heten niet voor niks voedingssupplement. Suplement betekend AANVULLING op je dagelijkse voeiding.

                        Comment


                        • #13
                          Biefstuk is mager. Tenzij je het hebt over een entrecote, maar ook daar eet je het vetrandje niet van op. Netto blijft biefstuk dus erg mager.
                          "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                          sigpic

                          "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                          Comment


                          • #14
                            Onder de noemer roodvlees vallen runder,kalfs,geiten,schapen,paarde en varkensvlees.


                            De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                            Comment


                            • #15
                              En entrecote is geen biekstuk maar filet zeg maar het zelfde stuk vlees als het ribkarbonaatje bij het varken.
                              Biefstuk komt uit de bil en bovenbeen van het dier en entrecote uit de lange rug spier.


                              De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X