Smaakmakers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Smaakmakers

    Hey Hey,

    Ben van plan om na mijn vakantie in mei serieus met het eten te gaan aanvangen.
    Aangezien ik een man ben die houd van uitgesproken smaken wilde ik eens pijlen bij jullie welke smaakmakers jullie gebruiken en/of je die mee teld in je schema.

    Voorbeeld: 200 gram Kipfilet bakken in 2theelepels olijfolie en een eetlepel thaisecurry pasta wat ik weer afblus met water.
    Reken ik nu met 200 gram kipfilet of is gezien de smaakmakers niet reël.

    Andere voorbeelden:

    Verse spaansepepers
    Knoflook
    Koriander
    Tabasco
    Basamico azijn.
    Sate saus(op basis van pindakaas water en sambal)??
    vissaus(toko)
    Olijfolie
    Boulion poeder
    Kip marineren???
    Cocos melk???

    Tis mijn idee een Cut schema te gaan maken aangezien ik imo te ruim in het BF zit.

    Stats:
    183,5
    38 jaar oud

    Ik weeg 84,5kg en mijn kcal onderhoud is 2399kcal. Om af te slanken haal ik er 500 vanaf en kom uit op 1900kcal als me dagelijks budget.
    84,5kg lichaamsgewicht x 2,5gram = 211gr eiwitten. 211gr eiwitten x 4kcal = 845kcal van me budget.
    60gr onverzadigd vet x 9kcal = 540kcal van het budget.
    845kcal + 540 kcal = 1385kcal verbruikt. Er is nog 1020kcal om te besteden.
    1014kcal / 4kcal = 253gr koolhydraten

    Eiwitten:211
    Vetten:60
    Koolhydraten:253

    Trainingsschema is het fullbody schema 3x p/w zoals in de sticky met extra cardio in de vorm van hardlopen.
    De komende dagen ga ik een kijken of ik een schema kan samenstellen waar jullie dan op kunnen schieten.
    Met als uitgangspunt dat het ook gewoon erg smakelijk moet zijn.

    En zijn er specifieke kookboeken waar jullie naar kunnen verwijzen met gerechten welke goed in een voedingsschema in te bouwen zijn?

    greetzz

    Andre
    vulneratus nec victus

  • #2
    Mosterd is ook een van mijn favoriete smaakmakers die in een goed voedingschema passen. Maar dat is echte mayonaise ook, mits het qua kcal inname in je voedingschema past.
    Geniet, en drink met maten!

    Comment


    • #3
      Echte honing geen suikerwaterhoning, yummy
      The iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told you're a god or a total basterd. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. It never freaks out on me, never runs.
      Welcome To The Brotherhood Of The Iron!

      Comment


      • #4
        mijn vader maakt ook eigenlijk altijd wel een sausje aan voor het vlees. Dit bestaat dan natuurlijk uit van dat braadbak spul met water en dan tuinkruiden of andere hulpmiddelen zoals chilsaus, ketjap etc. Nemen jullie dit soort zelfgemaakte sauzen ook mee in je schema, aangezien ikzelf altijd maar hooguit 3-4 eetlepels hiervan neem.

        Ik hou ook zeker van mosterd!

        OT:zeker mooi overzichtje gemaakt met KEV verhouding enzo
        "Straight outta gym"

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X