Meestal warm als ik er groenten bij doe, maar soms eet ik het zelfs als salade, gewoon sla erin gooien, ook prima te doen en goed mee te nemen in bakjes.
Rijst vs Boterhammen
Collapse
X
-
Originally posted by ironbrotherhood View Postje eet geen kippenvlees? maar wel ongeboren kippen? cool story bro
Mijn reply was alleen bedoeld om mijn keuze qua voeding toe te lichten en niet als aanleiding om een tweetal onzinnige replies van jou uit te lokken.
@ Toby: ik eet het altijd koud op. Is wel het voordeel van tonijn, kan je ook koud eten. Zou ik met biefstuk niet doen
Echter als je een magnetron op je werk hebt......
Comment
-
Ik heb een redelijke keuken op mijn werk en dus ook een combi magnetron.
Moet goedkomen.
Ik ga maar eens experimenteren met de bovenstaande recepten..
Rijst/cashew/kip/doperwten/kerrie
Rijst/cashew/biefstuk/oestersaus/peultjes
wokken en invriezen die handel! bedankt voor het meedenken...
Comment
-
wat ik de laatste tijd veel eet:
--------------------------------------------------------------------------
rendang pedang:
je neemt:
1 kilo runderlapjes
400ml nutco kokosmelk
1 pakje rendang boemboe
2 tl sambal
2 rode chili
1 brok gember
5 teentjes knoflook
1 uitje
snij de runderlapjes in dunne schijfjes/blokjes. braad deze kort aan tot het vlees overal grijzig is. houd dit vlees vervolgens even appart.
Snipper/pers de knoflook, ui, gember, chili. Meng deze vervolgens met de rendang boemboe.
Zet de 400ml nutco kokosmelk in een pan op het vuur, en voeg de boemboe met de knoflook uit etc eraan toe. roer tot het geheel 1 kleur is. Voeg het vlees toe. Voeg 200ml water toe. en laat het geheel met deksel op de pan 3 uur sudderen. Om de 15-20 minuten roeren. Een beetje extra water toevoegen mits nodig. (de saus moet naderhand best wel dik zijn, dus voeg niet teveel water toe).
dit is genoeg voor 3-4 porties. ik eet 1 portie meestal met wat sperzibonen en 100g zilvervliesrijst.
--------------------------------------------------------------------------
tonijn bonensalade
150g tonijn
400g sperzibonen
1 uitje
100g naturel yoghurt
30ml balsamico azijn
zwarte peper
2 gekookte eieren (optioneel)
kook bonen (daarna onder koud water afkoelen). uitje kleinsnipperen. tonijn met bonen en ui mengen. yoghurt met balsamico azijn roeren tot het 1 substantie is. deze dressing over de bonen met tonijn. maak het geheel af met zwarte peper en eventueel wat schijfjes gekookt ei.
-----------------------------------------------------
als je een keer snel moet zijn.
50g brinta
30g vanille whey
500ml halfvolle melk
eerst de brinta met whey in een shake beker. dan snel de 500ml melk erop. goed schudden, en dan snel wegdrinken voor het hard word.
-------------------------------------------------------------------
ikzelf maak ook vaak soto soep met kip, eieren en zilvervlies rijst. echt heerlijk. Goed leren koken (eten kruiden en sauzen maken) zorgt ervoor dat je nooit verveeld raakt van vaak dezelfde producten te eten. Ook lekker blijven varieren qua groenten. succesMore knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!
Comment
-
wat ik gewoon doe.
ik pak rijst en kip maak dat klaar..
ik doe er lekkere pakketjes van conimex door. redang pedang bijv. of babi ketjap/ajam paniki. zijn er zo veel.
pak dan tomaatje, paprika, uitje, teentje knoflook, doperwten, mais. 5 gekookte eieren en alles gaat erdoor dan bij mekaar in mikken.
heerlijk smullen. door die conimex blijft het iedere keer ook weer lekker.
afmaken met een beetje sla.
doe het wel met toverrijst.sq 150- dl 2x180- be paused 110 - pp - 92.5
Comment
-
Originally posted by wzoet View Postwat ik gewoon doe.
ik pak rijst en kip maak dat klaar..
ik doe er lekkere pakketjes van conimex door. redang pedang bijv. of babi ketjap/ajam paniki. zijn er zo veel.
pak dan tomaatje, paprika, uitje, teentje knoflook, doperwten, mais. 5 gekookte eieren en alles gaat erdoor dan bij mekaar in mikken.
heerlijk smullen. door die conimex blijft het iedere keer ook weer lekker.
afmaken met een beetje sla.
doe het wel met toverrijst.Shut Up And Squat!!! Status: Cutten
Comment
-
Wat ik gewoon doe: intermittent fasting."Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro
sigpic
"Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-
Comment
Sidebar top desktop
Collapse
Actieve discussies
Collapse
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining D
Safety bar goodmorning:
- 81kg 3x
1 sec paused safety bar squat:
- 75kg 6x
Wide grip bent...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 day ago -
-
door pebitech00Dit casino is een geweldige optie voor mensen zoals ik, die op zoek zijn naar iets spannends en divers, maar toch binnen de grenzen van Nederland willen...
-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
-
Antwoord op Seeking Assignment Writing Help in NZdoor pebitech00If you have any recommendations for services or individuals who can assist me, I would greatly appreciate it! Ideally, I’d love to find someone familiar...
-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
-
Antwoord op Why DUOLINGO can be more beneficial?door pebitech00It can afford immediate outcomes and is getting popular and acknowledged by the continually increasing number of universities around the globe. This assessment...
-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
-
door pebitech00Videos with the most views are generally uploaded in the timeslots above — but they may not be the right fit for your audience and their behaviour....
-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
-
door pebitech00Keeping up with fast-paced financial markets often requires leveraging advanced tools and technologies. Crypto-Legacy.app
Christmas stickers for...-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
-
Antwoord op pws-opdrachtdoor pebitech00This blog is wonderful, thank you propose. Glad to see new projects! I wish you much success.
geometric patterns for cutting machines
Cute...-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
-
door pebitech00I prefer to read this kind of stuff. The quality of content is fine and the conclusion is good. Thanks for the post
3D Fonts for Cutting Machin...-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
Tag Cloud
Collapse
Comment