Hallo,
de laatst paar maanden ben ik wat meer gaan letten op de etiketten van producten. Ik weet nu pas eigenlijk waar je op moet letten, wat de goede en de slechte dingen zijn.
Nu werk ik volgens een voeding schema, mijn doel hiermee is afvallen. Ik eet door de dag heen aardig wat beleg, altijd in de form van pakjes die je in de supermarkt haalt (kipfilet, rund, je kent het wel).
Het eerste wat me opvalt is dat het enorm duur wordt na een tijdje, vooral als je naar een wat luxere supermarkt gaat.
Om weer terug te komen op de labels. Ik las laatst de verpakkingen, en ik kom vaak tegen op een pakje kipfilet: "Ingredienten: kipfilet 70%". Dus ik draai het pakje weer om, en ik zie gewoon plakjes kip. Dus kijk ik even wat de andere 30% is, en ik kende geen van die dingen, heel wat dingen met E... Waarom moet ik daar zoveel van in me lichaam stoppen.
--
Mijn plan was dus om gewoon kipfilet bij de slager te halen, in 1 keer een hele zooi grillen, en te verdelen in zakjes van 50 gram, en dan in de vriezer. Elke keer gewoon een aantal zakjes eruit, in de magnetron en dan op brood. Ik heb hetzelfde ook met rund en vis gedaan.
Scheelt nog eens behoorlijk in prijs.
--
Ik wilde weten als er mensen zijn die nog zulke tips kennen. Gewoon goed gezond beleg wat toch wel wat scheelt in prijs.
de laatst paar maanden ben ik wat meer gaan letten op de etiketten van producten. Ik weet nu pas eigenlijk waar je op moet letten, wat de goede en de slechte dingen zijn.
Nu werk ik volgens een voeding schema, mijn doel hiermee is afvallen. Ik eet door de dag heen aardig wat beleg, altijd in de form van pakjes die je in de supermarkt haalt (kipfilet, rund, je kent het wel).
Het eerste wat me opvalt is dat het enorm duur wordt na een tijdje, vooral als je naar een wat luxere supermarkt gaat.
Om weer terug te komen op de labels. Ik las laatst de verpakkingen, en ik kom vaak tegen op een pakje kipfilet: "Ingredienten: kipfilet 70%". Dus ik draai het pakje weer om, en ik zie gewoon plakjes kip. Dus kijk ik even wat de andere 30% is, en ik kende geen van die dingen, heel wat dingen met E... Waarom moet ik daar zoveel van in me lichaam stoppen.
--
Mijn plan was dus om gewoon kipfilet bij de slager te halen, in 1 keer een hele zooi grillen, en te verdelen in zakjes van 50 gram, en dan in de vriezer. Elke keer gewoon een aantal zakjes eruit, in de magnetron en dan op brood. Ik heb hetzelfde ook met rund en vis gedaan.
Scheelt nog eens behoorlijk in prijs.
--
Ik wilde weten als er mensen zijn die nog zulke tips kennen. Gewoon goed gezond beleg wat toch wel wat scheelt in prijs.
Comment