voedingschema bereiding

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • voedingschema bereiding

    Hallo iedereen,

    Ik start vanaf maandag met een aangepast voedingschema die 6 dagen in de week zal volgen, maar heb nog enkele vragen

    ik zal 12 potten maken met

    200gr prei-150gr kipfilet-75 gr rijst(50gr rijst op niet trainingsdagen)
    ik wil deze 12 potten allen samen klaarmaken dit weekend want met mijn werk is het onmogelijk dit elke dag 2x klaar te maken.

    Kan dit alles samen in de vriezer zonder er teveel voedingswaarden van weg gaan? en heeft iemand hier ervaring met kipfilet bakken in de oven? prei is zo'n-2,4 kg maar deze zal ik denk ik gewoon in een grote pot koken.
    kipfilet 1,8 kg dus zou gemakkelijker zijn in de oven,terwijl ik de rijst en de prei klaarmaak en dan de potjes in.

    zal dit alles rauw wegen en dan met het oog wat verdelen over de potten.

    alle hulp is welkom ^^
    Strength Within, Pride Throughout

  • #2
    Je gaat wel n hoop prei eten.
    Ik zou voor 3 dagen maken en gew in koelkast zetten.
    Duurt echt niet lang hoor.
    Ontdooien duurt bijna even lang dan dit klaar te maken.

    Comment


    • #3
      200 gr groenten werd gezegd kan dit dan 3d in de koelkast blijven?
      grtz
      Strength Within, Pride Throughout

      Comment


      • #4
        Tuurlijk, geen probleem hoor.

        Comment


        • #5
          nog tips?
          Strength Within, Pride Throughout

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X