Voeding voorbereidingen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Voeding voorbereidingen

    het leek me leuk om is te weten hoe jullie je voeding voorbereiden. Hier bedoel ik niet mee met hoeveel water je je pasta kookt, maar bereid je elke avond je maaltijden voor de dag erna. Of probeer je direct voor een hele week te maken.

    Ik zal een begin maken.

    Mijn dagelijks hoeveelheid pasta probeer ik zoveel mogelijk in het voren te koken. Dus voor 4 dagen. Mijn voeding voor de gehele dag maak ik avonds de dag ervoor klaar. Zodat ik dit mooi kan meenemen naar mijn werk en morgens om 7 uur niet al mijn eten hoef klaar te maken.

    Avond eten is per dag verschillend.

    Aangezien het nu vakantie is, probeer ik het op de dag zelf te maken.


    Ik ben benieuwd naar jullie preparations
    Stats: 74kg at 11%
    Vision: 85kg at 8%

  • #2
    Maak elke dag alles vers, maar ik heb er dan ook de tijd voor.

    Comment


    • #3
      alles vers

      Comment


      • #4
        Mn moeder maakt eens in de 2 dagen mn groente en rijst en maakt elke dag mn havermout pannekoekjes.

        Kip koop ik een grote hoeveelheid van, gooi het in de vriezer en bereid dan elke dag mn kip.

        Comment


        • #5
          Originally posted by JimmyFloyd View Post
          Mn moeder maakt eens in de 2 dagen mn groente en rijst en maakt elke dag mn havermout pannekoekjes.

          Kip koop ik een grote hoeveelheid van, gooi het in de vriezer en bereid dan elke dag mn kip.
          lolled

          Comment


          • #6
            ?? xD

            Originally posted by generation_iron View Post
            lolled

            Comment


            • #7
              Originally posted by JimmyFloyd View Post
              Mn moeder maakt eens in de 2 dagen mn groente en rijst en maakt elke dag mn havermout pannekoekjes.
              Super sayian stringer en andere "teksten" worden mij nu duidelijk


              OT - liefst vers anders de avond ervoor.
              Team Fox Gym - Contest Prep / Transformation / Nutrition - PM voor informatie.
              Ox Nutrition / Ice76 Protein Ice

              Comment


              • #8
                Meestal 3 kg kip in de vriezer zitten die ik elke avond bak. spaghetti of aardappelen maak ik ook 's avonds of ik neem de overschot van de avondmaal.
                melk doe ik 's avonds al in men shaker.
                boterhammen maak ik 's avonds ook klaar.

                met andere woorden: alles de avond van te voren!

                @gripmaster: jij kookt spaghetti voor 4 dagen? word die dan niet slecht in de ijskast of hoe bewaar je die?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by JimmyFloyd View Post
                  Mn moeder maakt eens in de 2 dagen mn groente en rijst en maakt elke dag mn havermout pannekoekjesr
                  Lol, goed geregeld ;p

                  Comment


                  • #10
                    Vers is de shit! Enige nadeel is dat er veel tijd in gaat zitten iedere dag maar ik heb er lol in om ermee bezig te zijn dus eigenlijk voor mij geen nadeel!
                    The expert in anything was once a beginner..

                    Comment


                    • #11
                      Lekker in het weekend maken. Wil het niet m'n hele leven laten beheersen, gaat me te ver.
                      2014-01 tm 2014-11 niets gedaan. Nieuw doel: STRONGLIFTS afwerken vanaf 10/12/2014.
                      14/12/2013 | 5RM: SQ110, BP77,5, BOR87,5, DL130, MP52,5
                      25/03/2015 | 5RM: SQ125, BP82,5, BOR77,5, DL140, MP57,5

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by liquid sword View Post
                        Meestal 3 kg kip in de vriezer zitten die ik elke avond bak. spaghetti of aardappelen maak ik ook 's avonds of ik neem de overschot van de avondmaal.
                        melk doe ik 's avonds al in men shaker.
                        boterhammen maak ik 's avonds ook klaar.

                        met andere woorden: alles de avond van te voren!

                        @gripmaster: jij kookt spaghetti voor 4 dagen? word die dan niet slecht in de ijskast of hoe bewaar je die?
                        Nee kook alleen penne pasta en die kan makkelijk 4 dagen mee in de joelkast. En meestal is hij ook binnen 3 dagen op.
                        Stats: 74kg at 11%
                        Vision: 85kg at 8%

                        Comment


                        • #13
                          Elke ochtend maak ik mijn lunch (rijst of pasta) klaar, ontbijt voor het gezin en lunch van mijn vrouw...
                          Best hectisch maar 's avonds geen tijd (laat thuis van het werk, kids naar bed brengen, trainen en dan quality time)
                          " Sky high stacks " - Jesse Pinkman

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Pascal Jongejan View Post
                            Lekker in het weekend maken. Wil het niet m'n hele leven laten beheersen, gaat me te ver.
                            Ieder zijn ding! Maar eten beheerst je leven, ook al maak je het klaar in het weekend!
                            The expert in anything was once a beginner..

                            Comment


                            • #15
                              Elke ochtend koken tussen 4 en 5 uur.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X