Wat zit er in een frikandel?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wat zit er in een frikandel?

    Proefkonijnen - Wat zit er in een frikandel? - YouTube

  • #2
    Ja mooi verhaal, dus in iedere frikandel zit alleen maar kip of gaat het hier ok kipfrikandellen?
    The expert in anything was once a beginner..

    Comment


    • #3
      Aah dus daar haalt rickbeen zijn eiwitten weg......

      Comment


      • #4
        Originally posted by MisterMn View Post
        Ja mooi verhaal, dus in iedere frikandel zit alleen maar kip of gaat het hier ok kipfrikandellen?
        Ter info:

        Mora.jpg
        In de "Huis, Tuin & Keuken" Mora Frikandel zit: 48% Kipseparatorvlees en 15% Varken, Mora heeft ook een speciale "Kipfrikandel", deze mist de 15% Varkensvlees..

        Beckers.png
        In de "standaard" Beckers Frikandel zit: 58% Kipseparatorvlees en 15% Varken (wel "meer vlees" dus).

        Frikadellen-Grof.jpg
        Pas in de "Grove Variant" van de Frikadel van "De Vries" treffen we Rund- en Paardenvlees aan, dus de kans is nog steeds aanwezig dat je ook in de snackbar vaak een Kipfrikandel met een snufje Varken geserveerd krijgt.
        Last edited by RenSimonRen; 06-03-2014, 15:03. Reason: Additionele informatie over De Vries Snacks

        Comment


        • #5
          Maar aan separatorvlees-fricandellen en knakworstjes zit vaak meer smaak aan dan aan 'gewoon'vlees.
          Kipknqkworstjes zijn hard en goor.
          Last edited by rain; 06-03-2014, 15:05.
          DIVIDE ET IMPERA

          Comment


          • #6
            Je ben gewoon een miet godverdomme rainman, niet huilen maar eten.

            glapje, maar niet mee eens ik vind die kip knakworstjes wel lekker.

            Comment


            • #7
              Dexie houdt wel van harde worstjes
              Een dag niet getraind...

              Comment


              • #8
                Ow snijd ik in me eigen vinger, godverdomme frank

                Als jullie 2 in een topic reageren moet het altijd weer over piemels gaan he, komt zo Q er nog bij wss :')
                Last edited by Dexie; 06-03-2014, 19:04.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Dexie View Post
                  Ow snijd ik in me eigen vinger, godverdomme frank

                  Als jullie 2 in een topic reageren moet het altijd weer over piemels gaan he, komt zo Q er nog bij wss :')
                  Dat jij harde worstjes met piemels moet associëren, zegt genoeg toch?
                  Ik doe een gok

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by RenSimonRen View Post
                    wel "meer vlees"
                    Gelatine heeft een biologische waarde van ongeveer 0, en in seperatorvlees zit altijd meer gelatine dan in bijvoorbeeld een kipfilet
                    Passion is: pushing yourself when no one else is around

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by RenSimonRen View Post
                      Ter info:

                      [ATTACH=CONFIG]18044[/ATTACH]
                      In de "Huis, Tuin & Keuken" Mora Frikandel zit: 48% Kipseparatorvlees en 15% Varken, Mora heeft ook een speciale "Kipfrikandel", deze mist de 15% Varkensvlees..

                      [ATTACH=CONFIG]18045[/ATTACH]
                      In de "standaard" Beckers Frikandel zit: 58% Kipseparatorvlees en 15% Varken (wel "meer vlees" dus).

                      [ATTACH=CONFIG]18046[/ATTACH]
                      Pas in de "Grove Variant" van de Frikadel van "De Vries" treffen we Rund- en Paardenvlees aan, dus de kans is nog steeds aanwezig dat je ook in de snackbar vaak een Kipfrikandel met een snufje Varken geserveerd krijgt.
                      Niet alles geloven wat je leest joh....
                      The expert in anything was once a beginner..

                      Comment


                      • #12
                        Vond deze aflevering meer spannend

                        Proefkonijnen - Zonder luchtdruk - YouTube
                        Mind is everything.

                        Comment


                        • #13
                          En dan te bedenken dat de meerderheid van de bevoling die gefrituurde roze drap in de vorm van een soort worstje gewoon verkiezen boven een degelijk stuk vlees...

                          Aan de andere kant, wel mooi dat er wat gedaan wordt met al die gore stukken 'afval' vlees en dat het op deze manier in ieder geval nog op wordt gegeten
                          "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

                          Comment

                          Sidebar top desktop

                          Collapse

                          Actieve discussies

                          Collapse

                          Working...
                          X