Kalkoen-vraagje

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kalkoen-vraagje

    Hoi allemaal

    Onlangs zag ik bij de Aldi het volgende liggen: (zie afbeelding)
    Meestal eet ik 2 tot 3 pakjes per dag van dit
    Lijkt jullie dit ook goed of zijn er toch "slechte/minder goede" eigenschappen aan dit product? (Misschien het natriumgehalte?)

    Thx
    Attached Files
    Last edited by Flake91; 23-03-2014, 22:26.

  • #2
    Ik eet ook kalkoenfilet van de AH-basic, niks mis mee en hier volgens mij ook niet, kun je denk ik makkelijk eten.
    You don't quit when you're tired.
    You quit when you're done.

    Comment


    • #3
      Op de e-nummers, zout, de dextrose en conserveringsmiddelen na, is het redelijk.
      Eiwitten zijn wel ok, maar je kan beter hele kipfilet zelf bakken en in plakjes snijden.

      Dat is nog goedkoper ook.
      DIVIDE ET IMPERA

      Comment


      • #4
        Originally posted by rainman View Post
        Op de e-nummers, zout, de dextrose en conserveringsmiddelen na, is het redelijk.
        Eiwitten zijn wel ok, maar je kan beter hele kipfilet zelf bakken en in plakjes snijden.

        Dat is nog goedkoper ook.
        gaat over kalkoen
        Remember the pain you feel today, will be the strenght you feel tomorrow!!!!!

        Comment


        • #5
          Ik koop gewoon plakjes in de supermarkt, nu is een hele kipfilet bakken en in plakjes snijden wel beter en heel waarschijnlijk ook lekkerder, maar dit is toch ook prima? Overal zitten wel E-nummers en conserveringsmiddelen in.
          You don't quit when you're tired.
          You quit when you're done.

          Comment


          • #6
            Ik heb eens berekend wat kipfilet per kilo kost en dan kom je uit op 15 Euro. Bij de Turkse slager kun je kipfilet kopen voor 4 a 5 Euro per kg. Er komt uiteraard nog wat bij wanneer je de kruiden en de energiekosten om het te braden erbij optelt, maar het is nog altijd flink goedkoper.

            Hetzelfde geldt uiteraard ook voor kalkoenfilet, al weet ik niet wat het per kilo kost want ik koop het bijna nooit.
            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
            - Dave Tate

            Comment


            • #7
              Originally posted by brillant View Post
              gaat over kalkoen
              Wat een mallerd ben je toch rainman :*.
              "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

              Comment


              • #8
                @ Inferno: bij de Lidl kost 150 gram 1.20 euro dus ben je voor 8 euro /kg klaar.
                @ Nocerino: ik doe mijn best.
                DIVIDE ET IMPERA

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                Working...
                X