Rijst vs cous cous

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rijst vs cous cous

    Waarom geen Cous Cous ipv rijst.

    Als je op "dieet" zit kan je de rijst ook eens wisselen met CC.
    Het voordeel dat CC ook KOUD kan eten, dus je kan het overal in een bakje mee naar toe nemen [en lekker]
    Maak bv er 'n salade van. [Combi vis of kip of zo!]
    En zeer makkelijk klaar te maken, CC in een pan, kokend water erover, 5 minuten wellen en klaar!

    Let even op de voedinswaarde!

    CC Rijst per 100 gr.
    12 gr 7,5 gr eiwit
    75 gr 78 gr koolh
    1 gr 0.5 gr vet

    Grtzzzz Ax
    DUM SPIRI SPERO

    WE LIVE IN A WORLD FULL OF LAZY MOTHER FUCKERS!!

  • #2
    Voel me aangesproken en ga het zeker proberen
    Nu mijn vriendin nog zover krijgen

    Greets...
    Growing is like sex you can never get enough...

    Pain is temporary...pride is forever...

    Comment


    • #3
      Je pizza recept heeft ze gemaakt en hoewel het erg weinig was smaakte het heel erg goed

      Greets...
      Growing is like sex you can never get enough...

      Pain is temporary...pride is forever...

      Comment


      • #4
        Zal het zeker ook is proberen..alleen ff wachten tot vriendin weg is.die heeft een instelling van was de boer niet ken dan vreet hij niet..Hen hier nog een recept voor een hartige taart lekker voor tussen door

        Voor 8 stukken:
        500g diepvriesbladerdeeg
        1el olie
        750 g half om halg gehakt
        zout
        zwarte peper
        1-2 el majoraan
        300 g uien
        2 groene paprika's
        1 gele paprika
        1 rode paprika
        bloem voor het uitrollen
        2 blikken gepelde tomaten(elk 400 g)
        1 eidooier voor het bestrijken

        1.De bladerdeegplakjes afgedekt laten ontdooien

        2.De olie in een grote koekepan verhitten,het gehakt rul bakken.Op smaak brengen met zout,peper en majoraan en van het vuur afnemen.

        3.De uien pellen en in ringen snijden.De paprika's halveren zaadlijsten verwijderen,wassen en in dunne repen snijden.

        4.Bedek met bladerdeegplakjes een met bakpapier bedekt bakblik.Druk de naden enigzins vast.Vorm een opstaande rand en laat rondom ong.5 cm vrij.Hier en daar inprikken.

        5.De oven voorverwarmen op 225 graden.

        6 De tomaten goed laten uitlekken,over het deeg verdelen en wat platdrukken.Het gehakt,de uien en de repen paprika erover verdelen.

        7.De opstaande rand bladerdeeg omvouwen en zo over de vulling leggen.Bestrijken met de losgeklopte eierdooier.

        8.De plaatkoek midden in de oven ongeveer 30 min. bakken

        Per stuk taart ongeveer 520 kcal

        bon apetito..
        Greetz ferry
        E.T Phone home?

        Comment


        • #5
          Hou jij ff lekker op haagse Harry ik ben aan de lijn weet je nog

          Wordt ff niet goed geloof ik

          Greets...
          Growing is like sex you can never get enough...

          Pain is temporary...pride is forever...

          Comment


          • #6
            Hahahahaha
            E.T Phone home?

            Comment


            • #7
              Originally posted by [b
              Citaat[/b] (Ferry @ Apr. 08 2003,20:30)]Zal het zeker ook is proberen..
              Is echt heerlijk, ook koud. Ik gooi er vaak een blikje tonijn doorheen, beetje citroensap, paar stukjes komkommer. Makkelijk mee te nemen.

              Eet smakelijk alvast.......

              Grtzzzz Ax
              DUM SPIRI SPERO

              WE LIVE IN A WORLD FULL OF LAZY MOTHER FUCKERS!!

              Comment


              • #8
                Originally posted by [b
                Citaat[/b] (Curiosio @ Apr. 06 2003,12:11)]Je pizza recept heeft ze gemaakt en hoewel het erg weinig was  smaakte het heel erg goed
                Weinig?? ?? ?? ?? ?? Nooit last van, neem je er toch gewoon 3

                Grtzzz Ax
                DUM SPIRI SPERO

                WE LIVE IN A WORLD FULL OF LAZY MOTHER FUCKERS!!

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                Working...
                X