Ik ben zo'n 6 weken geleden vrij abrupt vegetariër geworden. Ik ben principieel tegen de bio-industrie en vind het voor mezelf niet te verantwoorden dat ik een industrie spek die op een dergelijke manier met dieren omgaat. Ik weet het geen vlees eten is slechts 1 onderdeel, maar wel een grote en een mens moet toch wat doen
Ik heb er echter nooit goed bij stilgestaan wat dit voedingstechnisch met me zou doen. Ik heb gewoon altijd veel gegeten en ook aardig wat vlees, waardoor ik netjes elke dag wel aan mijn eiwitten kwam (kom nog steeds, alleen zonder vlees).
Kom ik nu bepaalde stoffen tekort en kan ik dit bijvoorbeeld opvangen met 2-3 in de week een blikje sardientjes van John West? En weet iemand hier toevallig hoe 'vriendelijk' de vis van John West nou echt gevangen is? Ik weet het, een echte vegetariër eet ook geen vis, echter met vis heb ik minder moeite omdat die nog altijd een normaal leven hebben geleid tot aan de consumptie.
Ik heb er echter nooit goed bij stilgestaan wat dit voedingstechnisch met me zou doen. Ik heb gewoon altijd veel gegeten en ook aardig wat vlees, waardoor ik netjes elke dag wel aan mijn eiwitten kwam (kom nog steeds, alleen zonder vlees).
Kom ik nu bepaalde stoffen tekort en kan ik dit bijvoorbeeld opvangen met 2-3 in de week een blikje sardientjes van John West? En weet iemand hier toevallig hoe 'vriendelijk' de vis van John West nou echt gevangen is? Ik weet het, een echte vegetariër eet ook geen vis, echter met vis heb ik minder moeite omdat die nog altijd een normaal leven hebben geleid tot aan de consumptie.
Comment