Goed voor in de cut. Las hem in allerhande en net gemaakt en was erg lekker:
Voedingswaarden
Onderstaand is voor 2 personen. per persoon:
585 kcal, 27 gr eiwit, 12 gr vet, 65 g koolhydraten
Benodigdheden:
2 el olijfolie
1 grote ui gesnipperd
300 gr risottorijst
2 tl italiaanse kruiden (uit potje)
1 blikje 70 gr tomatenpuree
540 ml groentebouiloon (van 1 tablet)
1 zak paprikamix (groen, rood, geel)
2 blikjes tonijn in water
Bereiding
Verhit 1 el olie in een braadpan en fruit de ui 2 minuten. Voeg de rijst, de kruiden, tomaatpuree toe en roer goed. Schenk de groentebouillon erbij en laat het 20 minuten op zacht vuur koken.
Bak ondertussen de paprikas, in kleine stukjes, in koekenpan in 1 el olie. Voeg de tonijn toe en bak het op hoog vuur in 3 min.
Doe alles bij elkaar en wat peper en bon appetit
Voedingswaarden
Onderstaand is voor 2 personen. per persoon:
585 kcal, 27 gr eiwit, 12 gr vet, 65 g koolhydraten
Benodigdheden:
2 el olijfolie
1 grote ui gesnipperd
300 gr risottorijst
2 tl italiaanse kruiden (uit potje)
1 blikje 70 gr tomatenpuree
540 ml groentebouiloon (van 1 tablet)
1 zak paprikamix (groen, rood, geel)
2 blikjes tonijn in water
Bereiding
Verhit 1 el olie in een braadpan en fruit de ui 2 minuten. Voeg de rijst, de kruiden, tomaatpuree toe en roer goed. Schenk de groentebouillon erbij en laat het 20 minuten op zacht vuur koken.
Bak ondertussen de paprikas, in kleine stukjes, in koekenpan in 1 el olie. Voeg de tonijn toe en bak het op hoog vuur in 3 min.
Doe alles bij elkaar en wat peper en bon appetit