Voor 4 personen.Perportie van 2 stukken:350 Calorieen,21 gram Proteine,41 gram Koolhydraten,6 gram vet
1)Verhit de oven tot 220 Graden celsius.Leg een dunne Italiaanse pizzabodem op een vetvrij bakpapier.Kneed 2 vegtarsche burger tot balletjes met een doorsnee van anderhalve centimeter.
2)Smeer een half kopje pizzasaus over de pizzabodem,doe de vegetarische balletjes erop,plus een koje verse Babyspinazie en 1 kopje geraspte ver vrije mozzarellakaas.
3)Bak de pizza 18 tot 20 minutentot de kaas gesmolten is lichtbruin is.Snij in acht stukken.
Tip:Smaakt zeer lekker met een stuk kaasuien brood,en wat koolsalade(zonder mayo uiteraard)
Bon apetit
1)Verhit de oven tot 220 Graden celsius.Leg een dunne Italiaanse pizzabodem op een vetvrij bakpapier.Kneed 2 vegtarsche burger tot balletjes met een doorsnee van anderhalve centimeter.
2)Smeer een half kopje pizzasaus over de pizzabodem,doe de vegetarische balletjes erop,plus een koje verse Babyspinazie en 1 kopje geraspte ver vrije mozzarellakaas.
3)Bak de pizza 18 tot 20 minutentot de kaas gesmolten is lichtbruin is.Snij in acht stukken.
Tip:Smaakt zeer lekker met een stuk kaasuien brood,en wat koolsalade(zonder mayo uiteraard)
Bon apetit