Lunch of lichte avondmaaltijd

1 persoon:
krieltjes, 200 g
1 ei
blikje tonijn
eetlepel olijven
50 gram sperziebonen
1 tomaat
50 gram sla
eetlepel kappertjes
paar zeer dun gesneden reepjes rode ui ter decoratie
een paar ansjovis
olijfolie & azijn, halve eetlepel van beiden
Stoom de krieltjes 4 minuten in een magnetronschaal met stoomdeksel. Kook het ei en snijd het in partjes. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Maak het bord mooi op met de groenten en verdeel de krieltjes, de tonijn, de olijven en het ei er bovenop. Maak af met wat reepjes rode ui en de dressing van wat olie en azijn. Smakelijk!
cal eiwit kh vet vezels
522,6 40,3 42,3 16,4 9,9

1 persoon:
krieltjes, 200 g
1 ei
blikje tonijn
eetlepel olijven
50 gram sperziebonen
1 tomaat
50 gram sla
eetlepel kappertjes
paar zeer dun gesneden reepjes rode ui ter decoratie
een paar ansjovis
olijfolie & azijn, halve eetlepel van beiden
Stoom de krieltjes 4 minuten in een magnetronschaal met stoomdeksel. Kook het ei en snijd het in partjes. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Maak het bord mooi op met de groenten en verdeel de krieltjes, de tonijn, de olijven en het ei er bovenop. Maak af met wat reepjes rode ui en de dressing van wat olie en azijn. Smakelijk!
cal eiwit kh vet vezels
522,6 40,3 42,3 16,4 9,9
Comment