ingredienten: (2 personen)
Zoveel eieren als nodig volgens je eiwitbehoefte
4 tomaten
2 aubergines
1teentje knoflook
1 ui
half bosje selderie
peper/zout/tijm
wat olie
Braadpan
Bereiding:
Snij alle groenten fijn. Fruit de ui en de knoflook aan in de hete olie en bak daarna de rest van de groenten aan, zet het vuur laag en doe de deksel op de pan. Laat een kwartiertje garen. Doe eventueel wat water er bij zodat het niet aanbrand.
Maak wat kuiltjes in de groenten en breek daar de eieren in. Leg de deksel terug op de pan en laat de eieren in de groentenstoom gaar worden. Op smaak brengen met peper/zout/tijm.
Serveer met rijst.
Bon apetit.
Zoveel eieren als nodig volgens je eiwitbehoefte
4 tomaten
2 aubergines
1teentje knoflook
1 ui
half bosje selderie
peper/zout/tijm
wat olie
Braadpan
Bereiding:
Snij alle groenten fijn. Fruit de ui en de knoflook aan in de hete olie en bak daarna de rest van de groenten aan, zet het vuur laag en doe de deksel op de pan. Laat een kwartiertje garen. Doe eventueel wat water er bij zodat het niet aanbrand.
Maak wat kuiltjes in de groenten en breek daar de eieren in. Leg de deksel terug op de pan en laat de eieren in de groentenstoom gaar worden. Op smaak brengen met peper/zout/tijm.
Serveer met rijst.
Bon apetit.
Comment