Hier een lekker recept, dat ik zo af en toe maak:
100 zilvervliesrijst
250g koolvis
250g brocolli
oestersaus go-tan (is niet zo slecht, per 100g/88,3 kcal/eiwit 0,4/kh 20,7 en vet 0,44. Zit 250ml in, gebruik ong. 50 ml).
bloem
cajunkruiden
- Koolvis onder de koude kraan, afdeppen met keukenrol. Wat bloem erover heen, en wat cajunkruiden
- In een koekepan, rustig bakken in olijfolie.
- Kook de rijst zoals op de verpakking staat
- Voeg de laatste 3 minuten de brocolli er even bij.
- Pak daarna een wok, klein beetje olijfolie.
- Brocolli en rijst erin gooien, even kort wokken. Oestersaus er door heen gooien.
- Op bord gooien, en die vis er boven op.
- Smakelijk!
599 kcal | E:59, K:86, V:2.
100 zilvervliesrijst
250g koolvis
250g brocolli
oestersaus go-tan (is niet zo slecht, per 100g/88,3 kcal/eiwit 0,4/kh 20,7 en vet 0,44. Zit 250ml in, gebruik ong. 50 ml).
bloem
cajunkruiden
- Koolvis onder de koude kraan, afdeppen met keukenrol. Wat bloem erover heen, en wat cajunkruiden
- In een koekepan, rustig bakken in olijfolie.
- Kook de rijst zoals op de verpakking staat
- Voeg de laatste 3 minuten de brocolli er even bij.
- Pak daarna een wok, klein beetje olijfolie.
- Brocolli en rijst erin gooien, even kort wokken. Oestersaus er door heen gooien.
- Op bord gooien, en die vis er boven op.
- Smakelijk!
599 kcal | E:59, K:86, V:2.
Comment