Recept voor repen zonder suiker, op basis van haver, kokos en amandelen.
Pure chocolade-variant
Ingrediƫnten voor 3 repen:
35 g havervlokken
35 g geraspte en gedroogde kokos
10 amandelen, zeer fijn gehakt
3 g pure cacaopoeder
2 eiwitten
Verwarm de oven voor tot 160 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de ingrediƫnten en vorm er 3 repen van. Leg ze op de bakplaat en bak ze 20 minuten op 160 graden.
Bevat per reep:
163 cal
6 g eiwit
9 g kh
11 g vetten waarvan 2,6 g verzadigd
3 g vezels
Pure chocolade-variant
Ingrediƫnten voor 3 repen:
35 g havervlokken
35 g geraspte en gedroogde kokos
10 amandelen, zeer fijn gehakt
3 g pure cacaopoeder
2 eiwitten
Verwarm de oven voor tot 160 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de ingrediƫnten en vorm er 3 repen van. Leg ze op de bakplaat en bak ze 20 minuten op 160 graden.
Bevat per reep:
163 cal
6 g eiwit
9 g kh
11 g vetten waarvan 2,6 g verzadigd
3 g vezels