Toen ik net begin moest ik ervan kokhalzen. Hele suiker bende erin moeten gooien om het enigszins eetbaar te maken. Maar het is gewoon een kwestie van doorzetten, want nu vind ik het gewoon lekker en op het moment gaat er bij mij zelfs 2x per dag een bakje naturel kwark naar binnen.
Wat me op een gegeven moment tegen gaat zitten is de consistentie van de kwark. te droog en daardoor kan ik het echt niet meer zien. dan doe ik 250ml water erbij verdun zo de kwark tot een soort van naturel drinkyoghurt. Dit helpt enorm. (ipv water kun je ook halfvolle melk nemen wat een iets zoetere en romigere smaak geeft)
Variant op bovenstaande is: 250g kwark, 20-25g whey naar keuze, 150-200ml water. Dan heb je drinkyoghurt met een smaakje.
------------------------
Overigens zijn zowat alle eiwitten (op whey na) langzaam. het is dus ook niet zo dat je perse kwark moet nemen voor het slapen. Ikzelf eet bijvoorbeeld op dit moment vaak vlees met groenten voor het slapen. (kwark eet ik liever overdag).
Wat me op een gegeven moment tegen gaat zitten is de consistentie van de kwark. te droog en daardoor kan ik het echt niet meer zien. dan doe ik 250ml water erbij verdun zo de kwark tot een soort van naturel drinkyoghurt. Dit helpt enorm. (ipv water kun je ook halfvolle melk nemen wat een iets zoetere en romigere smaak geeft)
Variant op bovenstaande is: 250g kwark, 20-25g whey naar keuze, 150-200ml water. Dan heb je drinkyoghurt met een smaakje.
------------------------
Overigens zijn zowat alle eiwitten (op whey na) langzaam. het is dus ook niet zo dat je perse kwark moet nemen voor het slapen. Ikzelf eet bijvoorbeeld op dit moment vaak vlees met groenten voor het slapen. (kwark eet ik liever overdag).
Comment