tommi thorvildsen verse vissalade
100gr verse tonijnfilet
150gr verse zalmfilet
75 gr ijsbergsla
50gr rode paprika
200 gr asperges
grill de tonijn en zalm en voeg wat kruiden toe voor de smaak. snij de sla, rode paprika en asperges en doe deze in een schaal. als de vis klaar is snij je deze in kleine stukjes en doe je die door de salade. doe er wat van je favoriete vetarme sladressing of azijn overheen en wat walnoten voor de gezonde vetten.
(als je niet van vis houdt, kun je voor dit recept ook kipfile gebruiken)
grtz bennie ga hem van het weekend proberen
100gr verse tonijnfilet
150gr verse zalmfilet
75 gr ijsbergsla
50gr rode paprika
200 gr asperges
grill de tonijn en zalm en voeg wat kruiden toe voor de smaak. snij de sla, rode paprika en asperges en doe deze in een schaal. als de vis klaar is snij je deze in kleine stukjes en doe je die door de salade. doe er wat van je favoriete vetarme sladressing of azijn overheen en wat walnoten voor de gezonde vetten.
(als je niet van vis houdt, kun je voor dit recept ook kipfile gebruiken)
grtz bennie ga hem van het weekend proberen
Comment