Tuinerwtenrisotto met kipfilet
voor 2 personen
Bereidingstijd in minuten: 20 minuten
Bevat per eenpersoonsportie
energie 760 kCal - eiwit 49 g
vet 28 g - koolhydraten 79 g
Ingrediënten
1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
3 eetlepels olijfolie
2 kipfilets (in reepjes snijden)
1 theelepel koenjit (kurkuma)
1/2 pak tuinerwten (a 450 g, diepvries)
1/2 zakje verse basilicum (a 15 g, grofgescheurd)
50 g geraspte oude kaas
Bereiden
Risotto opzetten met 1/2 liter water en 1 el olie. Risotto in 15 min. gaar koken. Halverwege bevroren tuinerwten door risotto roeren. Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper, zout en koenjit. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in8 min. rondom lichtbruin en gaar bakken. Kip en basilicum door risotto mengen. Risotto op twee borden scheppen. Serveren met geraspte kaas.
Bon apetit
voor 2 personen
Bereidingstijd in minuten: 20 minuten
Bevat per eenpersoonsportie
energie 760 kCal - eiwit 49 g
vet 28 g - koolhydraten 79 g
Ingrediënten
1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
3 eetlepels olijfolie
2 kipfilets (in reepjes snijden)
1 theelepel koenjit (kurkuma)
1/2 pak tuinerwten (a 450 g, diepvries)
1/2 zakje verse basilicum (a 15 g, grofgescheurd)
50 g geraspte oude kaas
Bereiden
Risotto opzetten met 1/2 liter water en 1 el olie. Risotto in 15 min. gaar koken. Halverwege bevroren tuinerwten door risotto roeren. Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper, zout en koenjit. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in8 min. rondom lichtbruin en gaar bakken. Kip en basilicum door risotto mengen. Risotto op twee borden scheppen. Serveren met geraspte kaas.
Bon apetit
Comment