Banaan-chocolade ijs
De zomer komt er weer aan en dus ligt de verleiding van ijs vaak op de loer! Geen probleem, met dit simpele en in-een-hand-omdraai gemaakte recept. Het bereiden kost je hoogstens 3 minuten
Benodigdheden voor 2 personen:
* 2 bananen
* Cacaopoeder
* Honing
* Cacao nibs (optioneel)
* Kokosrasp (optioneel)
Wat moet je doen?
* Snijd de bananen in stukken en leg deze in de vriezer
(minimaal 24 uur zodat ze goed bevroren zijn)
* Mix de bevroren bananen in een keukenmachine of blender met een scheut cacaopoeder en honing (beide qua hoeveelheid naar eigen smaak toevoegen) tot een glad geheel
* Schenk het ijs nu in twee bakjes en decoreer met cacao nibs en kokosrasp (of iets anders lekkers!)
Enjoy!
Voor meer lekkere recepten klik op de link in mijn handtekening
De zomer komt er weer aan en dus ligt de verleiding van ijs vaak op de loer! Geen probleem, met dit simpele en in-een-hand-omdraai gemaakte recept. Het bereiden kost je hoogstens 3 minuten
Benodigdheden voor 2 personen:
* 2 bananen
* Cacaopoeder
* Honing
* Cacao nibs (optioneel)
* Kokosrasp (optioneel)
Wat moet je doen?
* Snijd de bananen in stukken en leg deze in de vriezer
(minimaal 24 uur zodat ze goed bevroren zijn)
* Mix de bevroren bananen in een keukenmachine of blender met een scheut cacaopoeder en honing (beide qua hoeveelheid naar eigen smaak toevoegen) tot een glad geheel
* Schenk het ijs nu in twee bakjes en decoreer met cacao nibs en kokosrasp (of iets anders lekkers!)
Enjoy!
Voor meer lekkere recepten klik op de link in mijn handtekening