Leukic en Gakic van muscletech..

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Leukic en Gakic van muscletech..

    Zijn een van de weinige supps die daadwerkelijk in de verkochte vorm op en met mensen getest zijn op bewezen werking.

    Nu zouden de testresultaten erg goed zijn en voor een keertje wel eens waarmaken wat ze je voorhouden...


    iemand ervaring met een van dezen of mogelijk beiden?

  • #2
    Zou zeggen probeer ze en laat het ons weten.
    Ben er zelf niet zo van onder de indruk.
    Mind is everything.

    Comment


    • #3
      waarom niet? door ervaring met merk of met product?
      door de omschrijving?

      gr

      Comment


      • #4
        En zoon product wordt dan getest op iemand die in super goede shape was, en die dan een tijd stopt met trainen. deze is dan na 3-4 niet trainen uit vorm. Vervolgens behaalt deze persoon dan met product x erg goede resultaten (wat verder niet heel veel met product x te maken heeft).

        Of testen product x op een absolute beginner. iemand die nog nooit getraind heeft. beginners boeken altijd goede resultaten. vooral als hun voeding vanaf het begin goed zit.

        dan kun je als onderzoeks vraag hebben: wat gebeurt er als beginnende sporters product x gebruiken en gaan trainen.

        dan zou je een resultaat kunnen krijgen als:
        - verdubbeling van kracht bij squatten na 3 maanden
        - 85% toename van kracht bij het bankdrukken na 3 maanden
        - etc etc etc

        maaaaar, ik weet nog toen ik begon met trainen enzo. met bankdrukken: 10x40 kilo met heel veel moeite. 3 maanden later bankte ik 10x70. paralell squat ging van 70 in smith naar 140 kilo in smith. etc etc. ik ging hard vooruit.

        Het is dus goed mogelijk dat zoon testgroep die traint en product x gebruikt, dezelfde resultaten zou behalen zonder product x.
        --------------------------------------------------------------------------

        Als je iemand dan wil overtuigen van de werking van je product:
        - neem 2 groepen: een groep die product x krijgt en een placebogroep.
        - beide groepen zijn gelijk qua trainingservaring, en volgen dezelfde training, zelfde voeding, de groepen moeten zo identiek mogelijk op alle vlakken gemaakt worden.
        - beide groepen krijgen dezelfde voeding, en dezelfde training.

        na een 3-4 maanden maak je dan een vergelijking van zowel kracht, massa, vet etc etc. en zet deze twee zaken tegen elkaar af. zo kun je zo eerlijk mogelijk de werking van product x aantonen.
        -------------------------------------------------------------------------

        Als uit zoon onderzoek blijkt dat er een significant verschil is in de krachttoename met product x (bijv 20%), tov de placebogroep. dan vindt ik zoon product het proberen waard.

        dan nog zou ik terughoudend zijn, en eerst eens wat andere mensen dit product laten testen, en hun ervaringen lezen.

        mocht het product zichzelf bewezen hebben (zoals bijvoorbeeld creatine), dan ben ik best bereid om het te kopen.
        More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

        Comment


        • #5
          LEUKIC Hardcore leidt tot groei van permanente, harde, compacte spieren zonder androgenische (m.b.t. mannelijke eigenschappen) bijwerkingen. De kracht van LEUKIC moet je ervaren om het te kunnen geloven.
          Waarom lijkt het dat sommige jongens maar geen spieren kunnen opbouwen? Simpel. Ze zijn niet spieropbouwend genoeg bezig om spierweefsel te laten groeien. Als het lichaam niet in staat is van anabolisme (opbouwende fase in het stofwisselingsproces), verwacht dan niet enige spiermassa op te bouwen, integendeel, je kunt zelfs op dit moment catabolisch zijn (afbrekende fase), en het lichaam breekt dus nu het waardevolle spierweefsel af in ruil voor energie. Hoog tijd om over te switchen op een spieropbouwende omgeving met Leukic Hardcore, een vooruitstrevende anabolische activeerder.
          De wetenschap bewijst dat het werkt, LEUKIC (L-leucine-Ketoisocaproic Acid Calcium) brengt het lichaam in een hogere anabolische versnelling, zoals geen enkel ander supplement kan.
          Wanneer uw LEUKIC supplementeert, kunt u er volledig op vertrouwen dat u 's werelds eerste en enige 100% anabolische bestandsdeel binnenkrijgt, geproduceerd volgens de vastbesloten hoge standaards van Muscletech.
          * LEUKIC heeft zijn eigen voedingsstof signalerende pad dat het fosforilatie-proces begint. Fosforilatie komt voor tussen seinende verbindingen, en dit activeert dan een beginnend complex in de kern van de cel.
          * Andere anabolische hormonen worden ontvangen door receptoren, waardoor signalen worden uitgewisseld om de hormonen toe te staan het beginnende complex binnen te gaan en op in te gaan werken.
          * Door het activeren van dit proces komt de vertering van eiwitten tot stand, en daar begint de spiergroei.

          Wat is Leukic Hardcore?
          Leukic Hardcore is 's werelds eerste 100% anabolische verbinding die meteen het lichaam omschakelt zodat de spieropbouw geprikkeld wordt. Dit plaatst het lichaam direct in een pure staat van opbouw van spiermassa, wat het veel makkelijker maakt om blijvende, kwalitatieve, steenharde spieren te realiseren. Wat nu zo merkwaardig is aan dit supplement: het kan pure spieranabolisme (opbouw) verwezenlijken zonder enige negatieve androgene (mannelijke eigenschappen) bijwerking te veroorzaken die normaal samenkomt met anabolica. Dus geen bijwerkingen zoals opblazen, acné, “tijdelijke groei” of borstvorming (“bitch tits”)

          Wat zit er in Leukic Hardcore;
          LEUKIC staat chemisch bekend als ‘L-leucine-ketoisocaproic acid calcium' . De Leucine is een BCAA (branched-chain amino acid) die zorgt voor verscheidene waardevolle functies. Het werkt om spieren te repareren, reguleert de bloedsuikerspiegel, levert het lichaam energie, verhoogt de groeihormoon productie en helpt lichaamsvet te verbranden. Ook helpt Leucine nog spierherstel te bevorderen na de training en het gaat spierafbraak tegen, wat het hoogst populair maakt onder bodybuilders. Leucine is één van de essentiële aminozuren, wat betekent dat het niet kan worden geproduceerd door het lichaam zelf maar dat we het binnen moeten krijgen via ons voedsel.
          - Het andere bestandsdeel in LEUKIC, ‘alpha-ketoisocaproic acid calcium', staat voor de “KIC” in LEUKIC. Dit is een BCKA (branched-chain keto acid) en heeft anti-catabolische effecten. Dit betekent dat het spierafbraak helpt voorkomen. Ook voegen BCKA's veel toe aan de energieproductie in spieren, terwijl het ammonia verwijderd wat normaal de vermoeidheid veroorzaakt na zware training.

          Hoe werkt Leukic Hardcore;
          Leukic geeft de spieropbouw onmiddellijk een impuls, meteen vanaf de eerste dosering, en iedere daarna. Het geniale van Leukic is dat het ‘t enige supplement op de markt van vandaag is dat in staat is het complexe probleem van de “negatieve feedback loop mechanisme” te verslaan.
          Om spieren op te bouwen, moeten hormonen verhoogd worden en zich dan binden met spiercel receptoren. Wanneer dit gebeurt, zenden de receptoren een signaal naar de spierfibers om te gaan groeien. Dit is iets goeds, maar het creëert ook een probleem. Wanneer je namelijk 1 hormoon verhoogt, kan het anderen doen stijgen of dalen, waardoor je dus een hormonale onevenwichtigheid creëert die je lichaam weken terug kan zetten, of zelfs maanden.
          LEUKIC is in staat om spieropbouwende signalen te activeren die hormonen normalerwijze activeren, maar zonder de hormonen zelf te manipuleren. Dit is waarom LEUKIC de meest effectieve, krachtige en zuivere spieropbouwende verbinding is die er bestaat, en dit alles zonder de hormoonspiegel te verhogen of te verlagen[Muscletech]Normale prijsOnze prijsUw voordeelLeukic Hardcore€ 169.80€ 125.0026%2x 180 tabletten Aantal : [Muscletech]Normale prijsOnze prijsUw voordeelLeukic Hardcore€ 84.90€ 70.5017%180 tabletten Aantal : Gebruik Neem 1 serving (6 caplets) direct voor de training in.
          Op niet trainingsdagen, neem 1 serving direct na het opstaan in.
          Voor maximale resultaten, neem Leukic Hardcore 2x daags, 's ochtends en in de avond. Ingrediënten Microcrystalline Cellulose, Leucoat (Polyvinyl Alcohol, Polyethylene Glycol, Talc, Riboflavin, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6, FD&C Blue #2, Modified Cellulose, Titanium Dioxide, Soy Lecithin, Polysorbate 80), Hydroxypropyl Cellulose, Croscarmellose Sodium, Crospovidone, Sodium Starch Glycolate, Vegetable Stearine, Silica, Magnesium Stearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, L-Lysine, Ketoisocaproic Calcium, Acesulfame Potassium.
          Samenstelling (per serving 6 caplets)
          ADH* - L-Leucine Isovaleric Acid - N-Acetyl-5-Methoxytryptamine World's First And Only 100% Anabolic Compound 7320 mg - L-Leucine-Ketoisocaproic Acid Calcium (Featuring Nano-Diffus Technology) *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

          Comment


          • #6
            Gakic Hardcore

            [Muscletech]

            Na 8 jaar van onderzoek is het hier, de grootse bodybuilding doorbraak ooit: Gakic, oftewel, Glycine-L-Arginine-Alpha- Ketoisocaproic Zuur.
            Gakic werkt door de schadelijk stof ammonia en melkzuur in het lichaam af te breken. Ammonia en melkzuur bemoeilijken de normale processen in de spiercellen en beperken zo het prestatievermogen van de spieren. Door de ammonia en melkzuur af te breken haal je als het ware de ware kracht van de spieren vrij, zonder beperkingen. Hierdoor heb je dus beschikking over meer kracht en kun je meer herhalingen doen. Gakic laat je knallen in de sportschool op een manier die niet te beschrijven is met woorden. Het is met niets te vergelijken, niet met creatine, niet met een stimulant; het is een pre workout supplement op een heel nieuw niveau!
            Gakic is niet zo maar een nieuw supplement, maar een product dat ondersteund wordt door verschillende wetenschappelijke onderzoeken. En deze onderzoeken zeggen maar één ding: Gakic werkt!
            Een van deze studies liet zelfs zien dat de kracht van de spieren binnen 15 minuten met 10,5 procent verhoogde! In deze zelfde studie bleek ook Gakic uitputting met 28% uitstelde! Kortom met Gakic zul je harder en intensiever trainen en dus meer groeien! Heb je al weken hetzelfde gewicht op de stang liggen en kun je maar niet door dat plateau heen breken? Gakic zal je de power geven om door die plateau heen te knallen! Elke training zal je kunnen knallen en elke training wordt een nieuwe impuls voor meer spiergroei. En het beste is, je hoeft niet een week of een maand te wachten tot het gaat werken, het werkt al binnen enkele minuten op je eerste training met Gakic.

            [Muscletech]Normale prijsOnze prijsUw voordeelGakicore€ 74.50€ 68.508%128 caplets Aantal : Gebruik Gebruik Gakic alleen op trainingsdagen. Neem 1 dosering (8 caplets) 30-45 min. voor de training.
            1 Verpakking is goed voor ruim één maand, als je 3-4 maal per week traint.
            Neem niet meer dan 1 dosering binnen de 24-uur omdat Gakic Hardcore een uiterst krachtig product is. Ingrediënten Microcrystalline Cellulose, Hydroxypropylcellulose, Coating (Polyvinyl Alcohol, Polyethylene Glycol, Hydroxypropylcellulose, Titanium Dioxide, Talc, Soy Lecithin, Polysorbate 80, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6, FD&C Blue #2), Croscarmellose Sodium, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Silica, Acesulfame Potassium.
            Samenstelling (per serving 8 caplets)
            ADH* Patented Muscle Fatigue Toxin Neutralizer Blend 10.876 mg - Pterodon Emarginatus Extract (Seed) - Prunus Mume Extract (Fruit) - Terminalia Catappa Extract (Leaf) - Xanthinol Nicotinate - Caffeine Anhydrous - Glycine-L-Arginine-Alpha-Ketoisocaproic Acid Calcium *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

            Comment


            • #7
              ik zie geen onderzoek of bewijs dat het werkt. ik zie alleen verkoop praat. Praatjes om jouw centjes uit jouw zak te halen.
              More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

              Comment


              • #8
                Originally posted by Mister J View Post
                waarom niet? door ervaring met merk of met product?
                door de omschrijving?

                gr
                Muscle-tech is zo'n merk waar je niet alleen veel geld betaald voor het product maar ook voor de reclame die ervoor gemaakt word.
                Zeg niet dat ze slechte producten verkopen , je betaald gewoon teveel voor de goedkopere stoffen die erin zitten.
                En wat dyno al zei , ze gebruiken beginners , mensen die in de groei zijn , of atleten die niet alleen muscle-tech gebruiken bij het testen.
                Die gains die ze garanderen zijn niet haalbaar met alleen muscle-tech.
                Goed eten, hard trainen en rusten maar dat wist je al .
                Mind is everything.

                Comment


                • #9
                  En dat zijn nuttige overwegingen...
                  was niet zo bekend met muscle tech,.... kende alleen hun hydroxycut hardcore.. en had daar goede ervaringen mee.
                  EN kijk je naar meer producten dan zie je dat ze erg duur in de markt staan.

                  Destijds betaalde ik voor maandje hydroxy 79.90
                  en voor mito betaal je 79.95 voor 2 maanden voorraad... scheelt je letterlijk 50% in prijs.

                  Dus zal voor bovenstaande producten ook zo zijn.. komt bij dat de leukic veel wissenlende resultaten geeft...

                  Ben zo al jaartje bezig met supps en probeer telkens nieuwe te zoeken die sneller, beter, en langer werken.. mss toch maar eens tijd voor een kuurtje.
                  maar goed ,, das ander topic.

                  dank je wel

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                  erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                  Antalya Escort
                  sikis
                  gaziantep escort
                  gaziantep escort
                  İstanbul Escort
                  istanbul escort bayan
                  sisli escort beylikduzu escort bayan
                  antalya escort atakoy escort
                  umraniye escort bayan
                  Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                  Working...
                  X