van bulk naar cut

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • van bulk naar cut

    ,Hier in bijlage mijn voedingsschema. Ik volg dit nu al enkele maanden en ben reeds 4 kg bijgekomen. Vooral spiermassa. Enkele bijkomende gegevens : lengte 183 cm, gewicht 83 cm, vetpercentage 9,5 procent. Ik sta tamelijk droog en breed behalve rond de buikstreek. Die meet ongeveer 80 cm. Nu wel ik overschakelen naar cut. Ik heb wel al de stickies gelezen en een poging getracht om het aantal kalorieën te berekenen maar breek er mijn hoofd over. Ik weet dat hier veel experts zitten en deze erg dankbaar zijn om het schema eens te bekijken en te laten weten wat ik allemaal moet laten vallen om tijdelijk naar 2300 kal te gaan en welke voedingsstoffen ik moet blijven nemen. Hoelang moet je dat doen? Vanaf wanneer begin je resultaat te zien? Alvast bedankt iederen.
    Attached Files

  • #2
    je zit op 9,5%? ik vraag me af hoe groot je gut dan is?

    volgens je voedingschema is je onderhoud 3088 Kcal. cutten op 2300 is wellicht een grote stap waardoor je ook weer spiermassa gaat inleveren. of ga je over 4 weken op vakantie?
    persoonlijk zou ik 500 Kcal zakken, maar dit opbouwen. op 2500Kcal is je EKV 225 243 69, je huidig EKV is 203 387 56. ook niet geheel optimaal trouwens ...
    je kan in dit geval al ruim 150 gram aan Carbs schrappen, je vetten en eiwitten moeten wat omhoog.

    ik zou zeggen suc6 want het eea uitpuzzelen neem gewoon de nodige tijd in beslag.


    ps de Kcal van die whey protein ligt +/-100 Kcal hoger.
    focus on progression at all times, so when you are able to, load the bar.

    Comment


    • #3
      Bedankt voor de info. Maar wat is een 'gut'? Nog nooit van gehoord.

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X