Eiwit pannekoeken?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by AnonyMouse View Post
    Ik heb em vandaag binnengekregen.
    Ik vind het gruwelijk moeilijk een beetje nette pannenkoek te bakken.ze vallen snel uit elkaar en koeken aan.Ik gebruik toch echt een goede anti-aanbakpan met cocosolie.
    iemand tips?
    Water en poeder goed mixen (shakebeker), pan heet laten worden, spray of boter in de pan, hele pan goed invetten, beslag erin, ff schudden en dan rustig laten bakken (pan met rust laten).
    Als bovenkant net gestold is hele pannenkoek losmaken met grote spatel, omkeren en ff half minuutje bakken...voila.

    Comment


    • #17
      Bedankt voor de tips!

      Comment


      • #18
        Bedankt voor de tips!

        Comment


        • #19
          Originally posted by inferno_0666 View Post
          Pannenkoeken moet je op een laag pitje bakken. Doe jij dat wel of heb je het gas helemaal opengedraaid?
          laag pitje? is dit alleen nodig voor de whey pannenkoeken?
          ikzelf gooi de stand altijd op 9 en bakken die hap! binnen 20 minuten heb ik ongeveer 15 gebakken
          bij mij zijn ze perfect dan
          BP: 90/DL:130/SQ:125

          Comment


          • #20
            Kun je die dingen ook allemaal tegelijk en in 3 dagen bijv opeten ? Door ze in de koelkast te leggen ? En beetje opwarmen kan dat kwaad dan?

            edit:
            Sorry niet goed gelezen..
            Om het nog gemakkelijker te maken kun je enkele pannenkoeken tegelijk bakken en ze enkele dagen in de koelkast bewaren. Even kort opwarmen of gewoon koud, je hebt altijd een heerlijke eiwitrijke Eiwit Pannenkoek bij de hand! Altijd gemakkelijk en gezond en bovenal de perfecte keuze in elk (eiwit)dieet en voor spieren.
            Last edited by Ptrckk93; 03-07-2012, 18:17.
            Rook geen sticky's, maar lees sticky's!

            Comment


            • #21
              Inderdaad hoog vuur (de boter moet zijn schuim verliezen) en dan het beslag erin gooien. Als de bovenkant net droog is de pannenkoek omgooien (of als dat niet lukt is met een deksel het makkelijkste (deksel die net de pan bedekt op de pan, pan omdraaien, pan rechtzetten en dan kan je de pannenkoek weer van de deksel in de pan schuiven))

              Eventueel als je prak krijgt voordat je ze omgooit kan je er ook een extra ei of minder vocht ingooien.
              "Er zijn geen domme vragen, alleen achterlijke lui die falen door domme vragen te stellen... hm, misschien zijn er toch domme vragen."

              Comment


              • #22
                Ziet er goed uit, zal ze ook eens aanschaffen binnenkort.

                Comment


                • #23
                  waarom zou je wel die eiwit kunnen verhitten en niet de normale Whey?
                  iemand uitleg hiervoor?
                  BP: 90/DL:130/SQ:125

                  Comment


                  • #24
                    Wat een kuttopic, nu heb ik honger

                    Originally posted by Catty View Post
                    waarom zou je wel die eiwit kunnen verhitten en niet de normale Whey?
                    iemand uitleg hiervoor?
                    Oxidatiepunt zal (zoals bij zoveel voeding) wel anders liggen. Zonnebloemolie kan ook beter tegen hitte dan lijnzaadolie, om maar een voorbeeld te geven

                    Comment

                    Sidebar top desktop

                    Collapse

                    Actieve discussies

                    Collapse

                    Working...
                    X