Xtc samen met fitnes schadelijk of niet?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Xtc samen met fitnes schadelijk of niet?

  Hallo allemaal,

  Ik zit hier met een vraag waar ik maar niet uit kom nu ik op het nieuws hoorde dat 65 procent van de mensen wel eens een xtc pil heeft gebruikt.

  Ik zelf ben 21 fitness 3 jaar heb een eet en train schema. maar ik ga ongeveer 2x per maand uit en gebruik ik xtc (1/2 pillen) ik lees dat het schadelijk is/kan zijn voor de spieren en zelf spierafbraak?

  Voordat ik een pil neem eet ik een bak kwark 500gram dan ga ik 6 uurtjes ongeveer op stap ondertussen drink ik veel water ik beweeg niet overdreven veel dus verbrand niet veel calo's zodra ik terug ben neem ik een whey shake en een halve bak kwark en ga slapen.

  Mijn vraag hierbij is heb ik als nog spierafbraak? Mij lijkt van niet ik zorg voor voeding overlast de spieren niet maar ik wil het toch zeker weten.

 • #2
  Gebruik jij iedere keer x met uitgaan? Dan zou ik me om andere dingen zorgen maken dan je spieren XD

  Comment


  • #3
   Serieus trainen en (overmatig)drugs- alcoholgebruik gaan niet samen en zeker geen 3 a 4 pillen per maand.

   Af en toe op een feest een pilletje pakken breken je spieren heus niet vanaf,maar je kan beter minderen als je echt voor de sport wil gaan.
   DIVIDE ET IMPERA

   Comment


   • #4
    in ieder geval meer gaan eten als je dit doet, ook al beweeg je niet veel.. je bloeddruk gaat flink omhoog waardoor je al heel wat meer verbruikt.. vind het aardig knap als je nog wat door je keel krijgt na gebruiken, als ik dit doe dan eet ik dagen ruk omdat mijn wangen kapot zijn en als ik nog onder invloed ben krijg ik al helemaal niets binnen.. kracht is dan de dagen erna ook gewoon stukken minder. Dat is meteen een van de redenen dat ik het niet doe.

    gewoon niet doen dan spul, de meiden kicken er ook niet op als iemand aan de pillen zit

    Comment


    • #5
     Maar eh, tussen x moet je eigenlijk 2/3 maanden houden he met oog op je serotine niveau's. Als je vaker wilt gebruiken neem dan 4FA

     Comment


     • #6
      Ik raakte zo'n 3-5 kg kwijt na een weekendje hard gaan...
      als je t een of twee keer in t jaar doen kan het heus wel.. maar drugs en drank gaan natuurlijk niet samen met fitness
      :: 1.82M :: 84 KG ::
      BP 1x140 :: Squat 5x160 :: Deadlift 3x180

      Comment


      • #7
       U wot m8? Wel interessant topic want ik vroeg het me ook af.

       Comment


       • #8
        XTC zorgt voor meer serotonine afgifte in je lichaam en versterkt ook de werking ervan. Deze stof zorgt ervoor dat je je happy voelt en een euforisch gevoel geeft.
        Iedere twee weken XTC gebruiken heeft misschien nog maar 20% werking ten opzichte van iemand die het 1 of twee keer per jaar doet. Je serotonine level is nog lang niet hersteld in twee weken tijd.

        Door iedere twee weken te gebruiken pleeg je echt een aanslag op je lichaam, met het risico dat het niet meer het gewenste gevoel geeft na een aantal maanden en je naar hardere middelen gaat grijpen, of middellen gaan combineren met XTC. (coke, speed, GHB, veel drank).

        Je hartslag en bloeddruk gaat omhoog, je lichaamstemperatuur is hoger, je spieren zijn onderbewust heel druk, je eet- en drinklust en vermoeidheid zijn totaal verdwenen. Ik denk dat er onderschat wordt hoeveel Cal. je met een feestnaggie verbrand. Dit kun je niet binnen 1,5 week weer herstellen.

        Als ik naar mezelf kijk (ik gebruik 1 of 2 keer per jaar (Tomorrowland / Sensation) dan ben ik de week erna niet in staat om goed te eten en drinken en al helemaal niet om goed en zwaar te training.

        Comment


        • #9
         Originally posted by Dexie View Post
         Maar eh, tussen x moet je eigenlijk 2/3 maanden houden he met oog op je serotine niveau's. Als je vaker wilt gebruiken neem dan 4FA
         Dit.

         Je kan best eens een maandje 2x pakken, maar houd er rekening mee dat je serotine tussen de 65 en 85 dagen nodig heeft om zich te herstellen. Het gevoel zal dus sowieso minder zijn en goed voor je lichaam is het niet.

         Daarnaast zul je inderdaad een paar dagen je ''slap'' voelen. Dinsdagdipje is hier een heel goed voorbeeld van.
         Last edited by Chrizzlybear; 18-12-2013, 09:38.
         1.68 -- 66-67KG -- 15-16% BF
         Personal Records: Deadlift 5x160 / 1x175kg -- Full Squat: 3x90kg -- Benchpress: 5x90kg / 1x100kg -- Military Press 3x60kg

         Comment


         • #10
          Originally posted by Pellegrino90 View Post
          Ik raakte zo'n 3-5 kg kwijt na een weekendje hard gaan...
          als je t een of twee keer in t jaar doen kan het heus wel.. maar drugs en drank gaan natuurlijk niet samen met fitness
          dat noem je vochtverlies

          Comment


          • #11
           Pfff, 2x in de maand wat voor junk ben je . Zelf houd ik het bij max 3x per jaar en minimale hoeveelheid, de training na het weekend is toch net ff minder dus ongetwijfeld heeft het invloed op je progressie.

           Comment


           • #12
            roken drinken verdovende middelen zijn een afbraak op je lichaam.
            heb er geen andere woorden voor punt uit.
            Remember the pain you feel today, will be the strenght you feel tomorrow!!!!!

            Comment


            • #13
             Originally posted by Dexie View Post
             Maar eh, tussen x moet je eigenlijk 2/3 maanden houden he met oog op je serotine niveau's. Als je vaker wilt gebruiken neem dan 4FA
             Lkkr een verwante gaan speed aangeven put ook je serotyine uit. Het is beide gewoon kut als je sport door mdma kan ik vaak dag erna amper eten wat na een goede nacht mijn katabole lichaam niet echt goed doet. Zou idd zeggen beperk het tot de grote feesten, tevens omdat het kiling is voor je massa

             Comment


             • #14
              Put je serotine minder uit, tussen x zou ik 3 maanden houden, 4fa kan na 6 weken wss wel weer. Maja ik doe het alleen op festivals.

              Comment


              • #15
               Interessant topic, meer wil ik er niet over kwijt

               Nee maar lijkt me duidelijk, 2 x per maand is gewoon teveel. Ook puur omdat je daardoor amper nog de werking krijgt die je ervan wil krijgen lijkt me? als het zo'n 2 tot 3 maanden de tijd kost om je lichaam te laten herstellen..

               Comment

               Actieve discussies

               Collapse

               Working...
               X