Weer terug na een lange tijd!!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  ik heb mij een beetje meer er in verdiept, ik ga ook tijdens de rustdagen onder mijn kcal behoefte eten.
  hoeveel adviseer je onder mijn onderhoud kcal te eten? via een ander forum kwam ik al achter dat ik niet onder mijn BMR moet zitten en dat is 2240kcal.

  ben benieuwd, jij hebt hier meer ervaring mee

  Comment


  • #17
   Wat vaak als vuistregel wordt gehanteerd is dat je zo'n 300 a 500 kcal onder je onderhoudsniveau gaat zitten. Minder dan 300 maakt dat je niet veel progressie ziet, en meer dan 500 maakt dat je te hard van stapel loopt en het niet lang kunt volhouden.
   Ik begrijp uit een van je eerdere berichten dat je de ramadan volgt? Zorg ervoor dat je tijdens die periode voldoende vetten en eiwitten eet. Als het je niet lukt om de hoeveelheid te eten die je normaliter eet, dan is het beter om tijdens de ramadan wat tekort te komen in koolhydraten. En natuurlijk is voldoende drinken erg belangrijk.
   Last edited by niet_hier; 03-05-2018, 15:57.
   Vergeet niet je lachspieren te trainen.

   Comment


   • #18
    Dat klopt als ik het goed heb is het geloof ik 15 mei dat ramadan begint. De aantal kcal komt namelijk wel goed. (Ik denk 2300-2400 kcal wel goed zal zijn)

    ben een shake recept tegengekomen om voorbeeld te geven: 250 magere kwark, 2 ei eiwit 50gr pistasch noten. En dit door de blender dat is 400kcal. Ik ben nu een recept aan het zoeken wat nog hoger in kcal en voedingstoffen zit.

    Comment

    Sidebar top desktop

    Collapse

    Actieve discussies

    Collapse

    Working...
    X