Hallo even voorstellen dan maar?!!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hallo even voorstellen dan maar?!!

  IK(Terralife) Ben eigenaar van twee voedingssupplementen winkels in brabant!! Wij zijn ook bezig met een internet winkel hij is nog niet helemaal klaar. Je kunt vast even rond kijken op de site. Voor bestelling moet je nog even wachten. Ook als jullie vragen hebben over supplementen kunnen jullie die altijd aan mij stellen. Of dit nu vragen over sportvoedingsupplementen of vitamines mineralen of antioxidanten zijn maakt niet zoveel uit. Ik heb deze winkels al vier jaar dus er is genoeg kennis en ervaring aanwezig!! ook doe ik zelf aan fitness!! Ik probeer door alle drukte toch vier keer per week naar de sportschool te gaan. Ik weeg nu zelf 85 kilo. Op dit moment gebruik Trac xtreme van MHP voor het trainen en Size on van Gaspari tijdens het trainen. direct na mijn training neem ik Dark matter van MHP. En binnen een uur na mijn training neem ik een Whey shake van optimum. Ook hebben wij in onze praktijk een hele goede therapeut die bodybuilders/sporters kan helpen om nog betere prestaties te behalen. Wij doen dit met Elektroacupunctuur. Onze therapeut meet ook mensen die zeer moeilijk aan kunnen komen in gewicht. vaak vind hij een verstoorde koolhydraat en eiwitstofwisseling in combinatie met een verstoorde darmhuishouding.

  Het gevolg is dan een snellere verzuring en peesblessures. Het eerste wat hij dan gaat doen is het herstellen van de zgn. uitleidingsorganen door de lever, nier ,dunne en dikke darmmeridianen in balans te brengen.

  Daarna kan hij beginnen met van het corrigerende en spieropbouwende middelen. Omdat het lichaam,middelen nu veel beter kan opnemen, is het resultaat vaak dat mensen in een relatief korte periode vijf a zes kilo in lichaamsgewicht toe kunnen nemen.

  De metingen, incl innameschema, duren over het algemeen anderhalf uur. De factuur wordt binnen 1 week opgestuurd en wordt bijna altijd gedeeltelijk of volledig vergoed door je zorgverzekeraar.

  mocht jullie interesse hebben kom dan eens een kijkje nemen op onze site
  www.terralife.nl


  ik hoop jullie met deze informatie voldoende te hebben geinformeerd

  graag hoor ik van jullie

  groeten Terralife

 • #2
  wat een overweldigende intro xD Welkom

  Comment


  • #3
   welkom,
   veel plezier op het form,

   Comment


   • #4
    Welkom!
    "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

    Comment


    • #5
     Yooooo
     The only way to make your dreams come true is WAKING UP

     Status: @Onderhoud

     Comment


     • #6
      Goed dat je je even voorstelt. Welkom!
      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

      sigpic

      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X