Schizofrenie.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by Fitness-maniak View Post
    laatst in de klas, kreeg ik ook zo'n paniek aanval.
    zag iets raars op me afkomen.
    er kwam natuurlijk niks op me af.. het kwam zo, iedereen was zelfstandig aan het werk met wiskunde, ik dus ook, en ik hoor opeens mensen die naar me aan het roepen waren Kijk Uit!!, dus ik kijk omhoog en het klas lokaal was gevult met iets groot, engs en zwarts, ben toen in de paniekaanval flauwgevallen. toen ik weer een beetje bij was, kon ik wel mijn werk hervatten.
    was een van de ergere aanval die ik meegemaakt heb.

    na een aanval moet ik even wat water drinken en tot rust komen, en dan kan ik meestal gwn doorgaan met wat ik vantevoren deed.
    Stof voor je psychiater hé.
    Succes met de afspraak.

    Comment


    • #47
      ik schaam me er niet voor om dit te vertellen. Wat gebeurd is, is gebeurd zo is dat!
      Ik heb zelf 3jaar lang last gehad van schizofrenie, angstaanvallen, psychoses. Ik snap heel goed wat je meemaakt als schizofreen. Tis heel erg en heel gevaarlijk en het enigste wat mij hielp was veel trainen om er van af te komen... Maar dat was niet genoeg, het hielp me maar n beetje. toen ik pas stopte met de drugs nou 8 maanden ben ik er nu volledig van af. Maar weet je het zal altijd in je blijven die schizofrenie(ook al denk je dat het voorbij is het zit er toch zonder dat je het in de gaten hebt. Ik heb 3maanden medicatie gebruikt en heb zeer spijt dat ik daar niet mee doorgegaan ben en hier 3jaar lang last van heb gehad+andere aandoeningen ervan gekregen heb!
      Ik was heel afgesloten van de wereld, hoorde stemmen die mij voortdurend uitscholden en had achterdochtige wanen. Het type paranoide schizofrenie
      Ik had juist tegenover gestelde, ik was ook helemaal afgesloten op de wereld maar ik had juist stemmen die mijn tegenpool waren. Alles en iedereen wil je pakken en wil je wat aandoen, dat stemmetje die juist zei vermoord ze, sla ze verrot, mij tot waanideeën brachten om mensen te vermoorden. Ik zag ook veel dingen die er niet waren en nooit konden gebeuren omdat het zo on-realiteit was. (Mensen die in een muur springen en erin vast zitten en daarna verbranden...allemaal van die zieke shit, en het rare was dat ik daar om moest lachen uren lang achter elkaar kei wazig toen me moeder dat vertelde als ik op de bank uren lang zo ziek zat te lachen in mezelf en dat ze zo bang werd en vertrok. Succes en ik hoop dat je ervan af komt en dat het niet erger word zoals wat er met mij gebeurde, wens niemand deze gevaarlijke ziekte!

      Comment


      • #48
        Beide vormen klinken heftig, aangezien je door de een in angst leeft en achterdochtig wordt en bij de ander ook allerlei dingen te horen krijgt die je tot verkeerde dingen kunnen aanzetten.

        Lukas hoe gaat het nu verder met je, eigenlijk?

        Succes beide!
        "Straight outta gym"

        Comment


        • #49
          Met mij gaat ut helemaal goed sinds 8 maanden. Maar soms toch wel hier en daar n trekje Lucas: heb je n hoge dosering en word je daar zelf ook heel helder van? ik weet niet wat je hebt....rispedal, abilifly, zyprexa? deze heb ik gehad en mij heeft voor die paar maanden rispedal het beste geholpen. Van zyprexa werd ik wel flink helder van en leek net n dooie die net geboren werd op aarde
          Last edited by Unox88; 04-01-2011, 12:37.

          Comment


          • #50
            Respect kerel

            Sport was voor mij ook een levensveranderende gebeurtenis. Mensen moeten dit weten dat ze iets positiefs kunnen doen met hun leven ook al hebben ze een probleem. props

            Comment


            • #51
              mensen die aan schizofrenie lijden zijn in werkelijkheid bezeten door de duivel. Je zal vaak merken dat mensen die hieraan lijden in hun verleden zich bezig hebben gehouden met geesten oproepen, glaasje draaien, dit is zeer gevaarlijk want als je de duivel aanroept dan komt hij ook. hij zal deze mensen dan willen gebruiken om zoveel mogelijk kwaad te doen hij gaat deze mensen willen kwellen en de vernietiging in willen brengen door hen te zeggen dat ze niets waard zijn en beter zelfmoord zouden plegen of door hun opdracht te geven om andere mensen te pijnigen, of door te verschijnen voor hun als een zogenaamde hallucinatie. schizofrenie is slechts een wetenschappelijk begrip, de mens heeft de neiging om voor alles een wetenschappelijke verklaring te zoeken. maar werkelijkheid is dat deze mensen bezeten zijn door de boze geest. ze zullen dan bijvoorbeeld risperdal voorgeschreven krijgen en in instellingen geplaatst worden, mensen die deze "ziekte" hebben weten ondertussen al dat dit geen HAAR helpt daarom moet men geloven dat de enige maar dan ook de echt de enige manier om hier voorgoed van te genezen is door op zoek te gaan naar een christen, geen katholieke maar een christen die gedoopt is op latere leeftijd en het woord van jezus christus volgt. ga op zoek naar zo iemand en spreek daar met hem over waarna hij u zal vragen of hij mag bidden voor u. in die keuze ben je vrij maar als je niet meer gekweld wilt worden door de satan dan ga je het accepteren en zal je knielen voor god, dan zal er gebeden worden voor u in de naam van de here jezus CHRISTUS en men zal bevrijd zijn van de boze geest en geen stemmen meer horen, geen hallucinaties meer hebben etc.. want jezus christus heeft gezegt: “ degenen die tot geloof zijn gekomen, zullen herkenbaar zijn aan de volgende tekenen: in mijn naam zullen ze demonen uitdrijven (marcus 16:17)
              ook enkele rondtrekkende Joodse geestenbezweerders probeerden boze geesten uit te drijven door het uitspreken van de naam van Heer Jezus, ze zeiden: Ik bezweer julie bij Jezus, die door Paulus wordt verkondigd! 14 Het waren de zeven zonen van Skevas, een joodse hogepriester, die dit deden. 15 maar de boze geest gaf hun ten antwoord: ‘Jezus ken ik, en Paulus ook, maar wie zijn julie? (handelingen 19:11-15)
              dat betekent dat er op deze wereld veel mensen rondlopen die zich voordoen als duiveluitdrijver, maar deze kracht niet hebben, enkel christenen die gedoopt zijn volgens de bijbel en het evangelie volgen mensen die tot geloof gekomen zijn kunnen deze boze geesten uitdrijven in naam van jezus christus, ga op zoek naar een christen en deze zal je kunnen bevrijden van de boze geest die u kwelt en in de vernieling wilt brengen, na het uitspreken van het gebed zal u meteen merken dat de boze geest u lichaam heeft moeten verlaten, wat heeft u te verliezen?

              Comment


              • #52
                Heeft iemand op een refo-forum lopen trollen?
                Nu komen ze hier!

                Eng hoor dit soort denkbeelden.
                YouTube - Imagine If All Atheists Left America
                Ssssmoking

                Comment


                • #53
                  @ flowjob: ik ben schizofreen en ik ben helemaal radeloos
                  hoe kan ik je bereiken of hoe kom ik in contact met deze christenen?
                  "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

                  Comment


                  • #54
                    daar gaat het toch helemaal niet om om mensen weg te jagen waar komt gij hier nu mee af???

                    mensen die zich niet bezighouden met spotten en last hebben van schizofrenie weten wel wat ik daarmee bedoel en wat voor een kracht daarachter zit, mijn raad is de enigste oplossing voor absolute genezing daarvan
                    Last edited by flowjob; 20-04-2011, 14:47.

                    Comment


                    • #55
                      Roel, ik gok dat je nu een pbtje krijgt... post het wel eventjes hier.
                      Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by flowjob View Post
                        daar gaat het toch helemaal niet om om mensen weg te jagen waar komt gij hier nu mee af???

                        mensen die zich niet bezighouden met spotten en last hebben van schizofrenie weten wel wat ik daarmee bedoel en wat voor een kracht daarachter zit, mijn raad is de enigste oplossing voor absolute genezing daarvan
                        Ik kom met een filmpje over hoe de wereld er uit zou zien als er alleen gelovers ipv denkers overblijven.

                        Iemand is Schizo en jij komt met de duivel.
                        Er zijn hier allemaal wetenschapper, professoren, psychologen en universiteiten erg druk mee geweest en jij komt met advies uit een achterhaald sprookjesboek?

                        Hou op met het bespotten van 4,5 miljoen jaar evolutie!
                        Ssssmoking

                        Comment


                        • #57
                          inderdaad, die wetenschappers zitten hun hele leven in de boeken bestuderen vanalles en nog wat en achterhalen de waarheid nooit, uw wetenschappers weten dat er een ziel is maar de wetenschap weet niet wat er met u ziel gebeurt na de dood?

                          geef me daar dan eens een antwoord op meneer alles weter

                          Comment


                          • #58
                            Flowjob is een puberale ontwetende forum trol

                            Wetenschap ontkent het bestaan van een ziel
                            Wetenschap achterhaalt WEL alle antwoorden. Misschien niet nu, maar op den duur wel.
                            Verder staan je posts dusver vol met foutieve interpretaties en achterhaalde verhaaltjes die nergens op slaan.

                            Comment


                            • #59
                              Originally posted by Falstyr View Post
                              Flowjob is een puberale ontwetende forum trol

                              Wetenschap ontkent het bestaan van een ziel
                              Wetenschap achterhaalt WEL alle antwoorden. Misschien niet nu, maar op den duur wel.
                              Verder staan je posts dusver vol met foutieve interpretaties en achterhaalde verhaaltjes die nergens op slaan.
                              Mag ik hopen, anders wordt ik er bang van dat er zo'n mensen bestaan
                              Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated.

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by barbell View Post
                                Mag ik hopen, anders wordt ik er bang van dat er zo'n mensen bestaan
                                Zulke achterlijke figuren bestaan. White trailer trash incest rednecks in de amerikaanse Bible Belt

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X