Advies

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Advies

    Oke heb mijn zelf een doel gesteld en wil uit eindelijk overgaan tot AS heb nu een beetje gedachtengang wat te gaan gebruiken. Ik zal pas overgaan tot gebruik als ik mijn doel heb bereikt, mijn voeding in orde is en ik in een rustige periode zit (zal wel in een vakantie zijn) zodat ik goed kan trainen, eten en rusten.

    Week 1-10 Testosteron Enanthaat 250 mg
    Week 1-10 Deca Durabolin 200 mg

    Week 13-15 Clomid of tamofixen weet nog niet hoeveel mg ik moet nemen
    Gaarne jullie comment advies ook ivm met gyno

    mvg onderhandelen BTW wordt mijn 1e kuur
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    We like it
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  • #2
    Heb je voorsteltopic net even doorgelezen.

    Net weer begonnen met trainen na drie jaar, 60 kg met 1,79 is op zijn zachtst gezegd geen goede basis voor een dergelijke kuur.
    Groei, Groeier, Groeist

    Comment


    • #3
      Originally posted by Creabeest View Post
      Heb je voorsteltopic net even doorgelezen.

      Net weer begonnen met trainen na drie jaar, 60 kg met 1,79 is op zijn zachtst gezegd geen goede basis voor een dergelijke kuur.
      Nee dr staat ook niet dat ik op korte termijn wil gaan toedienen eeeh doel is zwaarder worden, heel wat zwaarder Kg wegkrijgen en min 3 mnd voor toediening voeding optimaal krijgen ivm AS, heb gelezen dat verhoging van je voedingsbehoefte tijdens kuur 1 van de belangrijkste onderdelen is.
      dan pas eeh AS gebr. dat kan zelfs over 24 mnden zijn afhankelijk van resultaten
      Last edited by onderhandelen; 24-02-2007, 15:18.
      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
      We like it
      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

      Comment


      • #4
        Voeding is ALTIJD super belangrijk. Dus voor de kuur, tijdens de kuur, en ook zeker NA de kuur. Maar jij moet helemaal niet aan kuren denken.

        Een kuur is voor mensen die naturel niet meer kunnen / amper groeien, of voor losers die hun lichaam willen verneuken. Als jij met zulke stats niet goed groeit doe je het gewoon fout. Zorg voor een perfect voedingsschema, een afwissellend trainingsschema en genoeg afwisseling, dan hou je dat 3 tot 4 jaar vol, en dan mag je aan AS gaan denken.

        Je hebt ongeveer 10kg ondergewicht. Regel dat eerst, daarna 20 kg groeien, en dan is je basis redelijk om ermee te beginnen.

        Grtz
        VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

        Comment


        • #5
          @of voor losers die hun lichaam willen verneuken, whuua sterk gesteld denk ga r vanuit dat iedereen die aan een kuur wil beginnen dit niet hersenloos doet
          @Als jij met zulke stats niet goed groeit doe je het gewoon fout, dit heb ik niet gesteld. Er gebeurt nu wel degelijk iets
          @ Je hebt ongeveer 10kg ondergewicht, dit klopt dat weet ik ook
          @daarna 20 kg groeien, dat is wel heeeeeel optimistisch ken/ weet precies wat ik zal kunnen aankomen 20 kg is te voorbarig. Dat zit gewoon niet in mij
          Je hebt mensen die heeel snel kunnen aankomen en mensen die met heeeeel veel moeite paar kilotjes aankomen.
          Citaat:
          1. De ectomorf

          De ectomorf is meestal zeer mager en frêle, met dunne armen en benen en een zeer kleine borstkas. Dit type heeft het zeer moeilijk om spiermassa op te bouwen, maar komt ook amper vetmassa aan.

          Indien je tot deze categorie behoort en je wil gewicht/spiermassa bijkomen, moet je eerst en vooral…meer calorieën eten. En daarmee bedoel ik niet grotere porties tijdens de maaltijden, maar wel door meer kleinere maaltijden te eten: 6 per dag. Natuurlijk eet je niet de hele dag door frieten en hamburgers, maar kies je voor gezonde voeding: groenten en fruit, noten en zaden, mager vlees, magere zuivel, volkorenproducten, vis, enz…

          Op gebied van sporten en trainen moet je oppassen, want je lichaam verbrandt sneller calorieën dan een brandende hooischuur. Als je doel is om meer spiermassa op te bouwen (je wil toch geen vetlaagje he?) moet je al je energie spenderen aan krachttraining, met een lager aantal herhalingen en zwaardere gewichten. Waarschijnlijk heb je meer rust nodig tussen 2 trainingen.

          Wil dit zeggen dat je geen cardio hoeft te doen? Wel, als je doel spiermassa opbouwen is, niet. Want alle energie die je aan cardio spendeert, heeft je lichaam nodig om spiermassa op te bouwen.

          2. De mesomorf

          Dit type is van nature gespierder en heeft minder vetmassa. Ze kunnen gemakkelijk gewicht aankomen of afvallen, zonder veel moeite te doen. Deze mensen zijn van nature bedeeld met een “normale” lichaamsbouw.

          Indien je tot het mesomorfe type behoort, heb je geluk. Je hebt immers veel vrijheid qua voedselkeuze, maar je moet wel op je hoede zijn: ongemerkt kunnen er al vlug enkele kilo’s vetmassa aankomen.

          Mesomorfe types moeten een evenwichtig, gezond eetpatroon volgen. Maar daarnaast kunnen ze best regelmatig bewegen: 2 tot 3 maal per week gewichttraining en 2 tot 3 maal cardio. Deze types zijn bedeeld met een “normaal” lichaam, maar moeten opletten dat het niet veel kilo’s in de vorm van vetmassa aankomt.

          Denk niet dat, indien je mesomorf bent, je alles naar binnen kan schrokken en niet hoeft te bewegen: de tijd slaat genadeloos toe. Maak van beweging en training dan ook een gewoonte.

          3. De endomorf

          Dit type is ronder en heeft over het algemeen meer vetmassa. Endomorfe mensen hebben het moeilijker om gewicht te verliezen, maar kunnen wel vlug spiermassa opbouwen. Een gezond eetpatroon en beweging is dan ook de sleutel tot succes (zoals zo vaak…)

          Het eerste wat endomorfe types moeten doen, is 6 maal per dag kleinere maaltijden eten. Op die manier verhoog je je metabolisme.

          Daarnaast let je beter op met koolhydraten: eet niet teveel koolhydraatrijke snacks tussen de maaltijden. Wanneer je teveel koolhydraten eet, raakt je lichaam gewend om koolhydraten te verbranden als energie. En je wil natuurlijk liever het vet verbrand zien. Daarom eet je best het grootste deel van je koolhydraten in de morgen en bouw je deze langzaam af naar de avond toe. Op die manier heeft je lichaam de hele dag tijd om de koolhydraten te verbranden, terwijl het eiwitten gebruikt om je spiermassa op te bouwen.

          Veel water drinken is ook een belangrijk onderdeel bij endomorfe types: het transporteert de afvalstoffen die ontstaan door de vetverbranding, uit je lichaam. Je eetpatroon moet veel fruit en hele granen (volkorenproducten) bevatten.

          Beweging is voor deze types natuurlijk een belangrijk onderdeel. Dit type start met lichte aërobe beweging (wandelen, fietsen, zwemmen). Voer het geleidelijk op, tot je het minstens 30 minuten aan een stuk kan volhouden, zo 5 maal per week. Ja, dit is redelijk veel, maar wie mooi wil zijn…

          Ik herken mij zelf in type 1 en zoals je eerder in andere topic hebt kunnen lezen heb ik meer als 3 dagen rust nodig om te herstellen
          Last edited by onderhandelen; 24-02-2007, 15:43.
          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
          We like it
          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

          Comment


          • #6
            Ja davito, hij weet kennelijk best wel waar hij het over heeft en wat hij vraagt.

            Comment


            • #7
              @of voor losers die hun lichaam willen verneuken, whuua sterk gesteld denk ga r vanuit dat iedereen die aan een kuur wil beginnen dit niet hersenloos doet
              Ik ga er ook vanuit dat iedereen die niet hersenloos is niet zomaar(met zulke stats bv) aan een kuur wil beginnen.

              De essentie van mijn verhaal is het belangrijkst, en die geld nogsteeds.
              Ik zelf hoor ook bij deze 1ste groep, en heb toch al 10kg gepakt. Dit in 9 maanden waarbij ik 60%- echt redelijk getraind heb.
              Die 20kg is volgens mij echt wel een haalbaar doel in 3-4 jaar, kan al dan niet misschien wat minder zijn, maar daar gaat het nu niet om.

              @Als jij met zulke stats niet goed groeit doe je het gewoon fout, dit heb ik niet gesteld. Er gebeurt nu wel degelijk iets
              Dit stelde ik omdat je aan kuren denkt. Nu je toch begint te groeien, zou ik het als ik jou was al helemaal uit je hoofd laten.

              Als je er verder nog over wilt Onderhandelen, bring it on.
              VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

              Comment


              • #8
                Originally posted by iljazwaan View Post
                Ja davito, hij weet kennelijk best wel waar hij het over heeft en wat hij vraagt.
                Waarom?
                VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

                Comment


                • #9
                  @ De essentie van mijn verhaal is het belangrijkst, en die geld nogsteeds.
                  Ik zelf hoor ook bij deze 1ste groep, en heb toch al 10kg gepakt. Dit in 9 maanden waarbij ik 60%- echt redelijk getraind heb. In Uw geval dav1t0, maw persoonsgebonden, niet dat ik t na zal laten om natural winst te willen boeken.
                  @Die 20kg is volgens mij echt wel een haalbaar doel in 3-4 jaar, kan al dan niet misschien wat minder zijn, maar daar gaat het nu niet om. Precies zoals u stelt "volgens u" "bij jou", wat mij zelf betreft weet ik dat nog niet heeel zkr
                  @zou ik het als ik jou was al helemaal uit je hoofd laten, Ik ben een perfectionist soms draaf ik te veel door met theorie maar das niet zo erg, verder ben ik vooruitstrevend en denk ik in goed, beter, best en in mijn geval ben ik ook een realist en zeg ik AS gebruik zoals ik mijn doel heb gesteld is bijna onvermijdelijk. Ik zit nu in begin fase goed zegmaar.
                  Last edited by onderhandelen; 24-02-2007, 16:49.
                  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                  We like it
                  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                  Comment


                  • #10
                    60 kg met 1,79 -> zegt eerlijk gezegt genoeg. Als je wilt kuren moet je dat doen, maar ik geef je geen gelijk, het is onnodig, en je kan nog enorm veel naturel groeien. IEDEREEN kan naturel zijn eigen lengte behalen in gewicht, voor jou dus 79 kilo. En verder moet ook nog zeker kunnen.
                    VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

                    Comment


                    • #11
                      Op dit moment is t ook te vroeg om AS te gebruiken idd maar dat wil nog niet zeggen dat ik niet kan/mag plannen en de nodige kennis kan/ mag opdoen.
                      ik denk niet in gelijk of ongelijk, welles, niettes Ik denk in verantwoord op de juiste/veilige/effectieve manier van doelen behalen. Bijna elke fanatiekeling zal op een punt komen dat i over AS zal nadenken. Ik ook daarom nu al mijn vraag dan heb ik ruim volldoende tijd om over na te denken uit te diepen enzo
                      Last edited by onderhandelen; 24-02-2007, 17:04.
                      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                      We like it
                      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                      Comment


                      • #12
                        Ik vind leren over AS iets anders als dit posten:

                        Week 1-10 Testosteron Enanthaat 250 mg
                        Week 1-10 Deca Durabolin 200 mg

                        Week 13-15 Clomid of tamofixen weet nog niet hoeveel mg ik moet nemen
                        Gaarne jullie comment advies ook ivm met gyno

                        mvg onderhandelen BTW wordt mijn 1e kuur

                        Beter lees je over bijwerkingen en wetenschappelijke artikelen over deze stoffen(hormonen). Je kan wel niet in termen als fout/goed denken. Maar mijn fout betekend onverantwoordelijk want onnodig.

                        Ik kan je vertellen wat je horen wil, ik kan je ook vertellen wat je zou moeten horen. Maar imo is dit een onnodige en onnozele discussie. Mijn eerste reactie in dit topic is de waarheid die in jou situatie van toepassing is. Of jij daar bij stil gaat staan, of gewoon -het fototje in je hoofd van een grote onderhandelaar met flinke massa, helemaal gepimpt en zwaar in de belangstelling van alle mooie meisjes die je kent.- voor je laat spreken, dat moet je zelf weten. Het is iig niet mijn lichaam.. en ik hoef er dus ook geen 6 decennia+ meer mee te doen. Je doet wat je wilt.

                        Grtz, David.
                        VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

                        Comment


                        • #13
                          hahah eeeh wat moet ik hierop zeggen pffff

                          @Je kan wel niet in termen als fout/goed denken. hebt mij je nog nooit in termen goed of fout horen spreken
                          @Of jij daar bij stil gaat staan, of gewoon -het fototje in je hoofd van een grote onderhandelaar met flinke massa, helemaal gepimpt en zwaar in de belangstelling van alle mooie meisjes die je kent.- voor je laat spreken, dat moet je zelf weten. Het is iig niet mijn lichaam.. en ik hoef er dus ook geen 6 decennia+ meer mee te doen.
                          hahaha sounds good
                          Moet mischien maar es lang de spycholoog. Wel jammer van verkrachting topic en directe antw. op mijn vraag
                          Btw check dit ff hier over na gedacht??
                          citaat:
                          Onze conclusie: dit is een extreme levensstijl die waarschijnlijk op de lange termijn schadelijk is. Misschien meer nog door de belachelijke hoeveelheid voedsel die deze mensen consumeren dan door de hormonen. Dit is ook een kritische kijk op de zaken
                          Last edited by onderhandelen; 24-02-2007, 18:20.
                          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                          We like it
                          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by onderhandelen View Post
                            hahah eeeh wat moet ik hierop zeggen
                            Onze conclusie: dit is een extreme levensstijl die waarschijnlijk op de lange termijn schadelijk is. Misschien meer nog door de belachelijke hoeveelheid voedsel die deze mensen consumeren dan door de hormonen. Dit is ook een kritische kijk op de zaken
                            Directe onzin die daar staat. Die grote hoeveelheid voedsel die wij naar binnen werken, werken wij naar binnen omdat ons lichaam dat nodig heeft, en een enorme hoeveelheid voedsel verbruikt. Overmatig veel eten is nooit goed voor je gezondheid, maar overmatig kan alleen gedefiniëerd worden met de rekensom inname - verbruik. En zo hoog is dat resultaat niet bij de gemiddelde bodybuilder/powerlifter/fitnesser..

                            In tegenstelling daarvan zijn hormonen ongelofelijk slecht voor je, er zijn ongelofelijk veel mensen waarbij het gebruik van anabolen geleid heeft tot een totale verkrachting van het lichaam, zo zijn er bijvoorbeeld oud members op dit forum, die opeens nooit meer opdoken, who know what happend to them??

                            Grtz, David.
                            VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

                            Comment


                            • #15
                              @Directe onzin die daar staat. tja dat hoor je mij niet zeggen
                              @In tegenstelling daarvan zijn hormonen ongelofelijk slecht voor je, er zijn ongelofelijk veel mensen waarbij het gebruik van anabolen geleid heeft tot een totale verkrachting van het lichaam
                              citaat:
                              Negatieve effecten die daadwerkelijk permanente schade aan het lichaam toebrengen zijn vrijwel altijd te danken aan misbruik van Anabole steroïden. Onder misbruik verstaan we: Overdossisen, langdurig gebruiken zonder tussenpauze (off cycle) en gebruik door vrouwen en kinderen. Er is nog nooit een wetenschappelijk onderzoek geweest dat aan heeft kunnen tonen dat het gebruiken van steroïden gevaarlijk is (let op: dit geld alleen voor volwassen mannen, niet vrouwen en kinderen die een hele andere hormoonhuishouding hebben) De negatieve verhalen die anabolengebruik bekritiseren zijn het gevolg van onjuist gebruik van steroïden door onervaren personen. Verkeerd gebruik van steroïden kan zorgen voor:
                              • Frequente en langdurige hoofdpijnen
                              • Ontwikkeling van borsten bij mannen
                              • Levertumoren kunnen optreden (vooral bij een overdosis van orale steroïden, die twee keer door de lever komen bij inname)
                              • Pijn in maag – en darmkanaal en mogelijke bloedingen
                              • Vergroting van de prostaat bij mannen (moeilijkheden bij urineren, sommige ‘anabole sporters' hebben sondes nodig om te urineren)
                              • De huid kleurt geel en optreding van ‘striemen’ in de huid door de fenomenaal snel groeiende spiermassa
                              • Opgezwollen gezicht door vasthouden van water (problemen in de osmoseregeling)
                              • Vergrote kans op hartaandoeningen
                              • Hoge bloeddruk en afname van de goede cholesterol
                              • Nierziektes en nierstenen
                              • Bij mannen kan buitensporig gebruik zelfs leiden tot onvruchtbaarheid en impotentie en gekrompen testikels
                              • Stoornissen in de bloedstolling (tromboses)
                              Mensen die genetische kwalen hebben geërfd van hun ouders kunnen ook eerder last krijgen van deze kwalen. Een eigenschap van steroïden is dan ook dat het lichaamsfuncties versnelt.

                              Daarom mijn comm. weten wat je doet goed inlezen en altijd nieuwschierig blijven en willen leren moet zeggen dat ik hier mensen heb zien antw. op post's die vreselijk goed waren/zijn ik behoudt mij ff van namen noemen.
                              Btw ik lees een hoop en kan niet spreken uit ervaring dit is puur informatief
                              ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                              We like it
                              ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X