PGF 2 Super middel???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PGF 2 Super middel???

    PGF2 Prostaglandines
    Één van de meest potente anabolische middelen is eveneens de meest verwaarloosde en verafschuwde. Steroïden zijn al zo veel jaren in gebruik dat bodybuilders zich niet realiseren dat ze in feite slechts minimale werkzame anabole middelen zijn voor spiergroei. Veel andere groeifactoren, die door de spieren zelf worden geproduceerd zijn veel potenter. Onder de meest potente groeifactoren die plaatselijk in de spieren worden geproduceerd bevinden zich de prostaglandines. Deze quasi-hormonen gebruiken vet als ruw materiaal. Er bestaan verschillende soorten prostaglandines. Maar we zullen ons voornamelijk richten op de meest potente, namelijk de prostaglandine F2 alpha of kortweg PGF2.

    Als je PGF2 toevoegt aan een spiercel, dan ontketen je een sterke anabolische reactie. PGF2 wordt al jaren gebruikt door dierenartsen niet alleen om ze drachtig te krijgen, maar ook om ze te laten groeien. Een paar waaghalzen dachten dat als het dieren gespierder kon maken, het bodybuilders ook groter moest kunnen maken. Dit was een blijk van vertrouwen, omdat veel middelen prachtige effecten veroorzaken in dieren, maar zwaar falen in bodybuilders. Clenbuterol is hiervan een goed voorbeeld: ultra potent in dieren, teleurstellend in mensen. Vertaler dezes is het hiermee beslist niet eens. Verbazingwekkend genoeg, deze keer werkte het wonderwel.




    Waarschuwing

    Wat ik hier ga onthullen geldt ALLEEN voor mannen. Vrouwen zullen geen enkel voordeel behalen met wat ik hieronder ga onthullen. Verder, zou geen enkele vrouw dit middel OOIT moeten gebruiken omdat het een ondragelijke pijn in de eierstokken zal veroorzaken. Omdat mannen geen eierstokken bezitten, zal hen dit dan ook niet overkomen.

    PGF2 en anabolisme

    Veel onderzoeken hebben uitgewezen dat PGF2 een anabolisch effect uitoefent op de skeletspieren bij zowel mensen als dieren. Paradoxaal genoeg, is PGF2-gebruik slechts voorbehouden aan een bodybuilding elite en niemand is van plan de precieze geheime toepassing te onthullen. Één van de meest opmerkelijke effecten van PGF2 is dat het het belangrijkste gedeelte van het anabolische effect van insuline versterkt. Door PGF2 te gebruiken, kun je toe met veel minder insuline en toch een veel sterker spieropbouwend effect bereiken

    Pgf2 en de weke lichaamsdelen.

    De belangrijkste regel van PGF2 is om zover mogelijk van de darm weg te injecteren. Weet je, PGF2 ontketend een zeer sterke samentrekking van de darm en de blaas (beiden zachte spieren). De belangrijkste kandidaat om te injecteren was de voorkant van de schouders. Maar door de herhaalde injecties in de schouders, eindigden de bodybuilders met grotesk overontwikkelde voorschouders. Ze leken op wandelende apen. De rest van hun lichaam groeide ook wel, maar niet zo snel als de spieren die dichterbij de injectieplaatsen zaten.

    Wat dit betekent is dat als je een achtergebleven spiergroep wilt ontwikkelen, je gewoon PGF2 plaatselijk moet injecteren en toekijken hoe de spier groeit. En we hebben het hier over echte groei en niet over een kunstmatige zwelling zoals Synthol of Esiclene zou bewerken. Kuiten zijn spiergroepen die eerste keus zijn. In feite, zelfs als je kuiten niet wilden groeien hoeveel steroïden en training je er ook tegenaan gooide, PGF2 zal je problemen oplossen. Na een enkele kuur met PGF2, zullen onwillige kuiten reageren op zowel training en steroïden zelfs al deden ze dat voor die tijd niet.


    De lokale groei die wordt veroorzaakt door PGF2 kan mysterieus lijken, maar is dat echter niet eris een simpele verklaring voor. De levensduur van de geïnjecteerde PGF2 is verschrikkelijk kort (minuten). Het meeste ervan zal worden vernietigd in de longen. Als je injecteert in de kuiten bijvoorbeeld, zal deze spier worden blootgesteld aan een maximale concentratie van PGF2. Als de prostaglandine razendsnel uit de kuitspier lekt en passeert in het bloed, zal het snel de longen bereiken waar het meeste wordt vernietigd. Wat er over is aan PGF2 zal zich gelijkmatig verspreiden door het gehele lichaam. Dat betekent dat de andere spieren worden blootgesteld aan een veel lagere concentratie PGF2. En dus als je geen achtergebleven spiergroep extra wilt laten groeien, zal je de plaats van injectie frequent moeten roteren, wat zoals we zullen zien geen probleem hoeft te zijn.

    PGF2 moet niet worden verward met steroïden.

    Je zult je nu wel ongeveer hebben gerealiseerd dat PGF2 spiergroei veroorzaakt op een totaal andere manier dan steroïden - hoewel ik niet uitsluit dat een gedeelte van door androgenen (steroïden) veroorzaakte anabole effecten wordt aangestuurd door een plaatselijke uitstort van PGF2. De manier waarop PGF2 gebruikt moet worden, is daarom volledig verschillend van die van androgenen. Steroïden gebruik is betrekkelijk comfortabel. Je injecteert of slikt zo nu en dan en wacht totdat de groei optreedt. Dit is niet het geval met PGF2. Hun voornaamste ongemak is hun moeilijkheid van toediening. Eenmaal geïnjecteerde steroïden blijven vele dagen in je lichaam. PGF2 houdt dat slechts enkele minuten vol hoewel zijn stimulerende invloed op het anabolisme veel langer duurt (uren). Dat betekent dat frequente injecties noodzakelijk zijn. Ideaal gezien zou dat vijf keer per dag moeten zijn, 30 minuten na de maaltijd.

    Je zult eveneens merken dat wanneer je eenmaal PGF2 geïnjecteerd hebt, de spier waarin je dit hebt gedaan bijna onmiddellijk pijn gaat doen. Als de spier al pijnlijk was ten gevolge van de training, kan de pijnlijke sensatie wel eens erg intens worden.. Je zult beslist niet opnieuw op diezelfde plek willen injecteren, vandaar de noodzaak van roterende injecties. Om dezelfde reden, zul je merken dat je een spier niet kunt injecteren en daarna dezelfde spier trainen. PGF2 is algesisch (een pijnveroorzaker). Daarom is de timing van de injecties erg belangrijk. Je moet minstens 2 tot 3 dagen wachten voordat je een getrainde spier kunt injecteren. Dan moet je weer 24 uur wachten voordat je deze spier gaat trainen. Als je spier nog pijnlijk is, adviseer ik deze niet te injecteren zolang ze nog pijn doet.

    Je zult er eveneens achter komen dat het injecteren in het buitenste gedeelte comfortabeler is dan het binnenste gedeelte. Bij voorbeeld, het doet minder pijn om de buitenste kop van de triceps te injecteren, dan de binnenste kop die je rugspieren raakt. Sommige spiergroepen zoals de biceps, de rug, etc zijn speciaal gevoelig voor de pijnsensaties die PGF2 zal veroorzaken.

    En wat gebeurt er met vet: PGF2 vs DNP

    Ons is verteld dat DNP het sterkste thermogenische (temperatuurverhogende) middel is dat er bestaat. Ik bestrijd deze stelling. Injecteer PGF2, wacht tien minuten en je zult vreselijk gaan zweten. In feite, zal je lichaamstemperatuur zo ver stijgen dat je je gewoon erg koud zult gaan voelen terwijl een getuige bang gaat worden omdat je zo heet aanvoelt. Door het verhogen van je lichaamstemperatuur, zal PGF2 je lichaamsvet in verhoogde mate verbranden. Verder, in tegenstelling tot spiercellen, houden vetcellen er niet van om aan PGF2 blootgesteld te worden. Als resultaat daarvan zullen ze sterven. Let hierbij goed op: in tegenstelling tot een klassiek dieet waarbij vetcellen krimpen, PGF2 vernietigd vetcellen. Met PGF2, kun je je overtollige onderhuidse vetweefsel uitzwaaien.

    Wat als je PGF2 gaat combineren met steroïden?

    Als PGF2 zo sterk werkt, waarom zou je het dan niet stacken met steroïden om een maximaal effect te bereiken? Dat lijkt een goed idee, totdat je het probeert. PGF2 versterkt het effect van de androgen op de spieren waarschijnlijk door het aantal androgene receptoren te verhogen. Steroïden verhogen op hun beurt de werking van PGF2 waarschijnlijk door een verdichting van de PGF2 receptoren in de spieren. Je zult eindigen met een combinatie die gewoon te sterk is.


    Als je 2 of 3 dagen op PGF2 zit, zul je merken dat je spieren erg strak worden. Je zult nergens strakkere spieren vinden dan bij een PGF2 gebruiker. Het lijkt en voelt geweldig totdat je probeert te trainen. Binnen drie tot vier herhalingen zelfs met een lege stang, zullen je spieren zodanig worden opgepompt dat je je niet meer kunt bewegen. In praktijk, zal je trainingsgewicht behoorlijk zakken. Ik heb iemand gezien die van drie herhalingen met 250 engelse ponden bij de incline press, terugviel naar nog geen 6 herhalingen met 65 EP na een week van serieus PGF2 gebruik inclusief steroïden. Maar geen zorgen, je spieren zullen groeien en je zult in staat zijn om je zware training te hervatten, nadat je bent gestopt met PGF2. Het pompeffect is te overdreven als je PGF2 gebruikt samen met steroïden. Het is daarom beter om de prostaglandines te gaan gebruiken om te groeien als je gestopt bent met steroïden.

    Is PGF2 veilig?

    Het antword is eenduidig nee, maar dat geld ook voor het gebruik van steroïden, insuline, clenbuterol, etc. Ovrigens PGF2 is absoluut onvindbaar bij dopingcontrole. Welke bijverschijnselen kan ik verwachten? Ten eerste - als we de scherpe verhoging van de temperatuur accepteren –is dat PGF2 je binnenste zal legen, wat het ook bevat. Dus zorg dat je onbeperkte toegang tot het toilet hebt. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Wat je niet wilt is het injecteren van PGF2 in een ader! Dus leer de aspiratietest d.w.z. trek de zuiger van de injectiespuit terug ter controle op bloed (kijk op “injecteren” op deze site). PGF2 moet met een insulinenaald in de spier (intramusculair) geïnjecteerd worden als je niet te dik bent. Het gaat afgrijselijk zeer doen voor een hele lange tijd (tot een uur) als je in een ader spuit. Het kan ook aanvoelen of je een kou in je keel hebt. Dat is te wijten aan vaatvernauwende effect dat PGF2 heeft op je longen. Overgeven is een veel gehoord bijverschijnsel maar ik heb er nooit over gehoord bij mannen.

    Doseringen.

    Je moet beginnen met een behoorlijk lage dosis (een half milligram) en dan afwachten wat er gebeurt. Vandaar, moet je het ZEER voorzichtig opvoeren. Nadien is the sky the limit. Je kunt injecteren wat normaal nodig is voor vele koeien en overleven maar geloof me, dat wil je niet doormaken. Vergeet niet de flesjes gekoeld te bewaren. Als je nog nooit eerder pGF2 hebt genomen, kies dan voor het gemak voor de natuurlijke vorm(Lutalyse® in de vorm van tromethamine zout) en niet voor de analoge vorm. Analoge PGF2 heeft veel voordelen boven de natuurlijke vorm zoals een langer halfleven en minder bijverschijnselen maar sommigen hebben geen anabole effecten terwijl anderen potenter zijn dan de natuurlijke vorm van PGF2. Neem hiermee geen risico.



    PGF2 gebruikers: gezond, wie weet? Groot en gedefinieerd, jazeker!





    heb het 1x geprobeerd jaren terug maar snap de dosering niet HELPT echt en gewoon te krijgen bij de dieren arts

  • #2
    klinkt heftig!
    ben benieuwd of er personen zijn die het nu willen gebruiken

    grtz
    Ik ben niet geboren om klein te zijn

    Comment


    • #3
      Klinkt niet gezond!
      Maar goed welke kuur is wel gezond?

      gr

      Comment


      • #4
        Chemisch goedje..
        VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

        Comment


        • #5
          pgf2 is waardeloos. werd gebruikt als vet verbrander.
          heb het x aantal weken gebruikt. het doet niks wat het zou moeten doen.
          lekker in je vet spuiten en het smelt als het ware weg.
          ik heb wel weken met harde, blauwe heupen gelopen. (wordt dus hard en blauw)
          voor iem. die op 7% zit en naar 4 wil is het missch. wel wat, maar dat had ik toen niet. kende iem. die het altijd gebruikte.
          raar spul. doet MEGA zeer na injecteren en vrouwen kunnen het niet gebruiken omdat hun eierstokken dan naar de klote gaan ofzo.
          je spuit, moet hoesten, en het is weg.

          in je spier injecteren is geen optie, want dat doet zooooooo zeer. die pompt gelijk op tot wilde grootte (voor je gevoel) en dat doet echt 'kramp' zeer
          een dag niet geleefd..... dan ben je dood

          Comment


          • #6
            jah Dave maar A.S zijn ook chemisch en dit middel de echte naam is Dinolytic,word gebruikt bij vee die voor consumptie bedoelt zijn dus zo schadelijk zal het wel niet zijn dan want we eten het vlees ook,ik ben zelf slachter ken het weten.
            maar het klinkt wel intresant,zijn er mensen die het hebben of gebruiken?

            Comment


            • #7
              Vroeger werden dieren ingespoten met AS zoals clenbuterol... Mag tegenwoordig niet meer, dit is een soort vervanging.
              VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

              Comment


              • #8
                Ik heb mensen gekend die het gebruikten voor plaatstelijke groei in achtergebleven spiergroepen, zoals kuiten bijvoorbeeld. Ik vind het erg gevaarlijk en tevens complete onzin om zoiets te gaan gebruiken. Het is wellicht verkrijgbaar en er zijn altijd lui die het gebruiken, maar dat is geen reden OM het te gaan gebruiken. Niet alles wat de supermarkt verkoopt hebben we ook echt nodig, zal ik maar zeggen.
                We blijven als groep werken aan het 'whey-gevoel'.

                Comment


                • #9
                  Mr Sym,ik bedoel het er ook echt niet mee om het nog eens te doen hoor,maar hoe op internet mensen met deze onzin flink worden aan gespoord deze zelfmoord acties te doen,en het word ff zo makkelijk en heerlijk gemaakt, LEVENS GEVAARLIJK!!! deze middelen en mensen die dit zo vertellen

                  Comment


                  • #10
                    Als je naief bent in dit leest en je er verder niet in verdiept klinkt het heel mooi. En zo zijn er een heleboel mensen die, sowieso met kuren in het algemeen, geen verstand van zaken hebben die dan zomaar deze spullen aanschaffen en gaan gebruiken.
                    Je ziet het hier ook op het forum (zoals al vaak besproken), mensen die net begonnen zijn met trainen en geen idee hebben waar ze mee bezig zijn al meteen naar de AS grijpen en niet wetende dat het meer is als een pilletje of een injectie.
                    Uit onderzoek blijkt ook dat het nemen van kuren onder jongeren steeds populairder wordt, zo kunnen ook dit soort spullen (op een verkeerde manier) gebruikt worden met het idee dat het het wonderen verricht. Dat doet het dan niet meteen waarop de doseringen gevaarlijk(er) hoog worden opgeschroefd.
                    Ik vind het een gevaarlijke ontwikkeling.....

                    gr

                    Comment


                    • #11
                      Erik ben volkomen met je eens moet ook vaker over de gevaren gesproken worden,niet alleen over positive kanten als die er zijn!
                      en op dit forum van body net had een gast een super goed idee!!!! lees ze topic maar over-info Sustanon 250/100 of zo iets ik heb die gast aan gemoedigd,IS ECHT EEN UITSTEKEND IDEE om deze dingen elke week op body net te posten,elke week ander middel+alle bij behorende info,goed en slecht!!!

                      Comment

                      Sidebar top desktop

                      Collapse

                      Actieve discussies

                      Collapse

                      porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                      erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                      Antalya Escort
                      sikis
                      gaziantep escort
                      gaziantep escort
                      İstanbul Escort
                      istanbul escort bayan
                      sisli escort beylikduzu escort bayan
                      antalya escort atakoy escort
                      umraniye escort bayan
                      Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                      Working...
                      X