wanneer begin je met een kuur?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • wanneer begin je met een kuur?

    Hallo allemaal,

    Heb even een vraag,wanneer is het beste moment om te kiezen voor een kuur?
    Doe je dit het beste na een cut,of na een bulk.
    Aangezien mijn vetpercentage aardig hoog is,zat ik nu te denken om eerst te gaan cutten en dan eventueel een kuur te nemen.Maar misschien denken jullie er anders over,door eerst te gaan kuren.
    Wie kan mij het vertellen?

  • #2
    Hey Richard,

    Je bf heeft weinig met de start van een kuur te maken teminste ligt ook soms wat aan het doel van je kuur, je hebt namelijk ook zg cut-kuurtjes.

    Maar wat van veel groter belang is, waarom wil je een kuur doen, hoe oud ben je en hoe lang train je al.

    Train je net 2 jaartjes en groei je weinig dan kan het zijn dat je trainingen gewoon niet geod zijn, of je voeding is niet goed. Als je bf erg oploopt t.o.v. je VVM dan train je minder dan dat je eet enz enz.

    Als alles goed op orde is, dus training en voeding en je bent ouder dan (vind ik) 23 en je traint al een jaar of 4 of 5 en ondanks de juiste training en voeding sta je vast, dus je hebt een plateau bereikt die je niet of nauwelijks doorbreekt dan kan je een kuur overwegen.

    De cijfers die ik aangeef is een redelijke marge, maar indicatie gebaseerd op mijn mening. Ik ben ook wel zo dat als iemand jonger is, maar talentvol en al groot en grote kans op bereiken van de top dat ik zeg dan kan je wel eerder beginnen omdat je een duidelijk doel hebt wat je kan bereiken.
    Voor de gemiddelde recreant gaat dat niet op. Voor een recreant vind ik anabolica eigenlijk helemaal niet nodig.

    Dat is zo als ik er over denk.
    Dus het is aan jou verder.

    Denk jij dat je oud genoeg bent en zat trainingservaring hebt en je voeding in orde...it's up to you.

    succes gewenst met het maken van je beslissing.
    1e Masters Superbody YBF 2011!
    Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

    Comment


    • #3
      Hey Marnop,
      Bedankt voor je reactie!
      Ik train nu al zo'n 16 jaar met veel onderbrekingen,dan weer 3 jaar wel en dan weer 1jaar niet,ik ben nu zelf weer zo'n jaar echt serieus bezig nu en merk dat ik niet veel sterker wordt.Ik ben nu maar begonnen met het 4 dagen schema,om te kijken of ik hier stiekem wat kracht bij ga boeken.Eigenlijk zit ik in 2strijd of ik begin met een cut samen met dit nieuwe schema met 1of 2 dagen in de week cardio erbij,of ik begin met een kuur en dit schema.Het doel om een eventueel te gaan kuren is om sterker te worden en groter uiteraard/wat droger zou ook mooi wezen.Ik ben 33jaar en heb weeg 102,3kilo,wat de calculator mij aangeeft is dat ik zo rond de 26%vet zou hebben.
      Mijn voeding bestaat op het ogenblik voornamelijk uit het nuttigen van eiwitten,waar ik de koolhydraten en vetten op een zeer laag pitje heb staan.Dit ook om mijn vetpercentage nu eens te laten zakken,want de spieren zitten er wel,alleen worden ze niet super zichtbaar.

      Comment


      • #4
        Okee,

        je inname van eiwitten hoog is goed, maar dat je niet of weinig in kracht en massa aankomt kan komen door te lage vet inname. Vet is erg belangrijk voor jou om je hormoon aanmaak hoog te houden.
        Eet je ook hele eieren en vis e.d. en drink je melk? Zo nee, gelijk gaan doen. Neem ook lekker boter op je brood en gebruik om te braden een flinke scheut olie. Je hoeft dus niet alles te grillen oid.
        Je hebt al gauw 100gr vetten nodig op jouw gewicht en leeftijd. Alleen al suppletie met visolie capsules melk en eieren kan al wonderen verrichten in veel gevallen.

        succes man.
        1e Masters Superbody YBF 2011!
        Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

        Comment


        • #5
          Ik ben erg streng de laatste tijd en bein in de ochtend met een shake 500ml water met syntax eiwit 2scheppen+een grote scheut brinta erdoorheen,2visolie caps en een ijzer cap.Half uur later ga ik trainen,zo rond 9a10uur.Na het trainen op weg naar huis een appel,en als ik thuis kom (11/12uur) weer een shake met syntax eiwitten 2scheppen en een schep glutamine sr van mhp en een blik tonijn op waterbasis.Zo rond 1 uur 4 bruine boterhammen met pindakaas en boter en 2 caps visolie.Rond 3uur weer een blik tonijn.
          en 6uur warme prik wat veelal bestaat uit een berg rijst met gebakken groente in knoflook met vandaag pangafile(250gram)andere dagen ook wel kipfile)en sla met tomaat komkommer en uitjes met wat olijfolie erdoor en azijn.
          rond 22uur een shake met 500mlwater en casseine eiwitten 2 scheppen.
          (heb de eieren ingeslagen en ga hier morgen mee opbouwen,bij elke nuttiging 2 eieren)
          Overigens drink ik zowat 5 liter water over de dag,en is mijn vaste verblijf het toillet thuis.

          Comment


          • #6
            Persoonlijk is het eigenlijk nog te vroeg voor je om te kuren. Je stats zijn namelijk niet zo bijster hoog. Je hebt namelijk maar zo'n 76kg vvm, en ook als natural kun je daar nog flink wat meer van maken. Verder is je bf toch wel aan de hoge kant als ik eerlijk ben. Persoonlijk zou ik eens aan een recompositioning diet gaan denken, en het accent leggen op cutten. Als dat een procentje of 10 gezakt is, kun je dan weer verder kijken of je wilt kuren. Imho is het namelijk zonde om al te beginnen met kuren als je naturel nog wat verder kunt. Zeker als je regelmatig een 'pauze' hebt in je levensstijl.

            Just my 2 cents...
            Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

            Comment


            • #7
              Om even terug te komen op de"pauzes"dat zijn er in totaal 2 geweest,waarvan 2 met blessures.waarvan de laatste zo'n jaar geleden met een fikse peesonsteking in de pols en met wat er uit de mri kwam een inscheuring.Resultaat was dat ik heel lang niks heb kunnen doen met die pols en injecties met ontstekingsremmers in de pols en het flink oplopen van mijn bf natuurlijk.
              Dus het is niet zo dat als ik een tijd goed bezig ben,dat ik er zomaar eventjes tussen uit ga stappen.Trainen is my first love,daar kan niemand iets aan doen.Maar het gaat nu goed,kan weer lekker de pols gebruiken dus geen redenen om de trainingen te stoppen.Dus knallen met die hap.

              Comment


              • #8
                Maak eerst voor jezelf duidelijk wat je wilt bereiken, dit bepaald ook de samenstelling van een kuur. Zoals Marnop al aangeeft, er bestaan ook cut kuurtjes. Lees je vooral ook in over de verschillende middelen die je kunt gebruiken. Belangrijk is te weten wat de werking is op het lichaam zowel de positieve als de negatieve aspecten, afweging maken welk middel het beste bij jouw doel past. Denk ook na over een eventueele nakuur waarbij je de lichaameigenhormoon productie weer opgang laat komen, die ligt dan op z`n gat.
                Het belangrijkste op dit moment is het voor jezelf bepalen wat je doel is. Groei in spiermassa (wat ook vetverlies met zich mee kan brengen), of een cutkuur.
                Als ik in jouw schoenen zou staan en een kuur zou overwegen zou ik voor een massakuur gaan. Meestal verlies je dan ook wel wat vet. Daarna gaan voor vetverlies gaan (carbcycling?). Je zit hoog in je vet dus voor massa verlies hoef je niet bang te zijn mits je de krachttraining erbij houd. Maar dit is mijn mening.

                Comment


                • #9
                  Ik heb mijn beslissing genomen en het wordt eerst een massakuur,en daarna lekker de nodige extra bf er af knallen.Ik heb ooit eens toen ik een jaar of 17 was wel een kuurtje gedaan,maar heb toen niet echt idee gehad of hier een nakuur bij zat.Het was deka primo en (sustestenon) of zoiets,de verhoudingen weet ik niet meer maar heb het idee dat ik daar wel de nodige tietjes van heb gekregen.Kan iemand mij vertellen of bij een van die 3 een nakuur zat?Ik ga een hoop lezen over de kuurtjes,maar hoop ook dat ik iemand hier tref die mij hier bij zou kunnen adviseren in wat het beste is en wie betrouwbaar is.

                  Comment


                  • #10
                    Je kan wel met een licht kuurtje beginnen en dan later een wat zwaardere nemen.

                    Begin met een lichte testE + winny-oral voor 7weken eventueel de test doortrekken tot 10weken. en dan een nakuurtje.
                    Dan zal je misschien wat minder massa aanzetten, maar je zal ook wat bf verlagen, de massa is redelijk van kwaliteit.

                    Dan eventueel een half jaartje later een licht massakuurtje nemen.
                    1e Masters Superbody YBF 2011!
                    Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                    Comment


                    • #11
                      Dan moet ik daar maar eens naar op zoek gaan marnpop,heb jij enig idee wat zoiets kost met nakuur?

                      Comment


                      • #12
                        tussen de 150 en 200 euro.

                        Wat ik raar vind dat sommige mensen altijd maar weer zeggen dat iemand stats niet goed genoeg zijm om te gaan kuren. Ik vind dat beetje raar waarom beslissen anderen voor jouzelf dat je stats niet goed genoeg zijn,
                        Sommigeg mensen hebben niet van hunzelf goede genen of een hoge testaanmaak wat voor diegene heel moeilijk om naturel verder te komen.
                        Dus beoordeel niet op iemand zijn stats maar op iemand zijn vo0eding en training.

                        Heb namelijk zelf ook een lage aanmaak van test namelijk 12 en dat is onder gemiddeld. fgemiddelde ligt tussen 8.9 en 27. Voor mensen als mij is het moeilijk om droger te worden en spiermassa aan te zetten.
                        eat eat eat and look like a freak!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Triple X View Post
                          Wat ik raar vind dat sommige mensen altijd maar weer zeggen dat iemand stats niet goed genoeg zijm om te gaan kuren. Ik vind dat beetje raar waarom beslissen anderen voor jouzelf dat je stats niet goed genoeg zijn,
                          Het zou jammer zijn wanneer iemand gaat kuren die naturel nog zoveel te bereiken heeft. Als iemand een tijd goed traint en eet, maar moeilijk groeit omdat hij zijn bouw niet mee heeft en daardoor matige stats heeft, is het geen enkel probleem om te gaan kuren in mijn ogen. Stats zijn inderdaad niet de bepalende factor, meer hoe iemand heeft getraind en gegeten. Kuren blijft altijd een eigen overweging. En als je jouw kuurplannen op een discussie forum plaatst kun je ook reacties verwachten van mensen die er anders over denken. Wat je met die reacties doet is aan jou.

                          Originally posted by Triple X View Post
                          Sommigeg mensen hebben niet van hunzelf goede genen of een hoge testaanmaak wat voor diegene heel moeilijk om naturel verder te komen.
                          Dus beoordeel niet op iemand zijn stats maar op iemand zijn vo0eding en training.

                          Heb namelijk zelf ook een lage aanmaak van test namelijk 12 en dat is onder gemiddeld. fgemiddelde ligt tussen 8.9 en 27. Voor mensen als mij is het moeilijk om droger te worden en spiermassa aan te zetten.
                          De hoeveelheid testosteron die het lichaam aanmaakt is niet de enige factor die de invloed van testosteron bepaald. De gevoeligheid van de cellen (aantal receptoren, mate van signaaltransductie)voor testosteron en het vrije en gebonde testosteron. De waarde voor de hoeveelheid testosteron is een niet veel zeggend getal als je de rest niet weet. Bij veel mensen met een lage testosteron spiegel ligt de oorzaak vaak in de leefstijl, een aanpassing daarin boost het lichaamseigen aanmaak van tetosteron.
                          Als je moeilijk groeit maar wel wel hard traint en goed eet is het overwegen van een kuur zeer begrijpelijk.

                          Comment


                          • #14
                            Hoe kom je er eigenlijk achter wat je eigen aanmaak is van testosteron,ben wel benieuwd hoe het er bij mij voorstaat eigenlijk.Vind het alleen maar goed als er mensen reageren welke mening ze ook geven,ik kan hier een hele hoop informatie en advies uitwinnen.Ik heb liever 100 reacties die het anders zien,als 2 die het met het met mij eens zijn.Ik en anderen worden er alleen maar wijzer van dat is immers het doel van deze site,door info te verschaffen en met elkaar te delen.
                            Wat beteft de mijn stats,daar is gemakkelijk wat aan te doen simpelweg vet verbranden.Ben juist blij dat ik niet skinny ben en alles in werking moet stellen om een 15 kilo aan te komen in gewicht en massa,en vervolgens blij ben om een t-shirt aan te kunnen schaffen maatje M in plaats van maatje S hahaha.

                            Comment


                            • #15
                              Wou toch nog wel even kwijt dat ik natuurlijk wel ruim een half jaar stil heb gestaan(door die blessure)en sinds een maand weer ben begonnen.
                              In dat half jaar niks aan sport gedaan,ja alleen vet eten.
                              Nu ben ik dus bezig met het 4dagen schema van Faltyer en wil tot april aan de cut gaan(en toch extra kracht proberen op te gaan bouwen ),vanaf april is het dus voor mij tijd om een kuurtje te gaan overwegen(groei kuurtje).Ik zal binnenkort wel wat pics versturen,om vervolgens in april dat weer te doen en het verschil eens goed te laten beoordelen door jullie.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X