Last van knieën door te snelle opbouw op Winstrol, advies?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Last van knieën door te snelle opbouw op Winstrol, advies?

    KORTE VERSIE:

    2 kuren winstrol gehad, ging goed, nog een keer winstrol na een maand, ging fout. Nu constante last van knieën, voelt instabiel en zwak, kan niet hardlopen, lang staan/wandelen. Advies zou ik waarderen. Bedankt.

    LANGE VERSIE:

    Hoi iedereen,

    Bij deze zal ik mijzelf voorstellen, mijn sportverleden vertellen, wat voor supplementen ik heb gebruikt, wat ik nu gebruik en mijn lasten. Het is lang, maar heeft meer informatie.

    mijn naam is Damien, ik ben 1.88m, 84kg met een 10/11/12% vet percentage, weet het niet zeker, ik heb een levenspassie voor sporten en ik ben een strever die graag zijn grenzen opzoekt en wilt verhogen.

    Ik sport nu sinds mijn 15e op serieus niveau. Niet professioneel, ik bedoel meerdere keren in de week sporten.
    Ik ben begonnen met kickboksen en de laatste jaren is dit opgebouwd naar hardlopen, zwemmen, fietsen, krachttraining en andere vechtsporten. Ik sport nu 6 dagen in de week, woensdag is mijn rustdag.

    Ook ben ik bezig met goede voeding, niet perse een eet schema, maar wel elke dag mijn rijst, broccoli, stukje kipfilet, kiwi, walnoten, 2 bananen, 7/8 stukjes brood met ei (gebakken)/zalm/pindakaas/kaas/vleeswaren/jam/, het avondeten (meestal aardappelen of een ander rijst gerecht) en mijn tussendoortjes omdat ik een snaaier ben. (chocola, koekjes)
    Als supplementen gebruik ik na een intense workout een Whey Isolaat Advanced eiwitshake van Body&Fit.

    Hoe mijn lichaam eruit ziet is belangrijk, maar niet het belangrijkste voor mij. Goede en verhogende prestaties staan op nummer 1.

    Omdat mijn prestaties niet meer omhoog gingen, besloot ik 2 Stanozolol kuren te doen van het merk Ultimate Pharma, dit gekozen omdat ik niet veel wilde groeien, sterker wilde worden, maar vooral vanwege de extra bloedcellen.
    Ik gebruikte ong. 7a8 weken lang 45mg p/d, 1 pilletje van 15 mg in de ochtend, middag en in de avond. Geen nakuur want een trainer van de sportschool zei dat dat niet hoefde met Winstrol only.
    Tijdens de kuur gebruikte ik creatine, dextrose, bcaa, visolie, eiwitshake. Ik merkte goed dat mijn uithoudingsvermogen en kracht omhoog gingen en ook na de kuur kon ik het weer leuk bijhouden. Een beetje jeuk, op een goeie trainingsmanier opgefokt en een klein beetje verminderd libido, en dat was het. Verder geen bijwerkingen.

    Omdat ik zo tevreden was over het resultaat en alleen maar gefocust was op prestaties en niet op mijn gewrichte/pezen/aanhechtingen, heb ik 4 weken na mijn herstel van de kuur weer een kuur gedaan.
    Weer Stanozolol van Ultimate Pharma. Deze keer 1 potje, helaas verder geen supplementen, zelfs geen visolie, maar wel een hogere dosis. 3a4 weken lang 60mg p/d, 2 in de ochtend, 2 in de middag/avond. Deze kuur was totaal anders dan mijn vorige.
    Eerste week veel opgefokt, chagrijnig, maar mijn prestaties gingen goed. De 2e week veel jeuk op mijn benen en op mijn zij, ook de week dat ik omhoog ben gegaan met hardlopen, van 10km naar 12.5km met een verhoogde intensiteit rond de 10.5.
    Hierna kreeg ik last, ik had het te snel opgebouwd, wat ik zeker heb gevoeld aan mijn knieën en achillespees. Gepraat met dezelfde trainer, hij gaf mij advies om de dosering te verminderen, dus heb ik de laatste 2/1.5 week 30mg ingenomen ipv 60.

    Vanaf dit punt ging het bergafwaarts, van 1.5uur kunnen hardlopen, naar niet eens 10 minuten kunnen hardlopen. Rust genomen, niet meer hardlopen, geen vechtsport meer en meer gaan foccussen op krachttraining. In plaats van hardlopen, wandelen. 15min wandelen op 10 incline waarbij ik 30min op max (15 incline) kon.

    Kniebanden gehaald, tijd mee rondgelopen en het ging weer goed, mijn knieën voelden steviger en ik had niet meer het constante gevoel dat mijn knieën een harde knak moeten geven. Toch maar weer proberen hard te lopen daarna.
    Begonnen met 10 min en tot 30 min opgebouwd. 1a2weken niet hard gelopen en daarna weer 30 min hard gelopen.
    Kreeg hierna weer hetzelfde probleem als ik na de winstrol kuur had.

    Het is nu ongeveer 2/3 maanden later en ik heb nog steeds slechte knieën. Geen pijn, maar ze voelen instabiel en zwak aan, zelfs als ik gewoon door de stad loop of wat lang moet staan. Zostraks na 4 setjes laag gewicht standing leg curls en leg extensions, maakte ik een kniebuiging en toen voelde ik wel een korte stekende pijn in mijn knie.

    Ikzelf denk dat mijn pezen aangetast zijn door de Stanozolol en mede doordat ik te hard van stapel ben gelopen is dit erger geworden. Een mogelijkheid van versleten knieën, kraakbeen?

    Ik neem nu ongeveer 2 weken supplementen als calcium, magnesium, glucosamine, chondroitin, MSM (allemaal van het merk Body&Fit) en omega3 visolie.

    Ik wil natuurlijk zo snel mogelijk herstellen en ik ben wel een beetje bang dat inderdaad mijn gewrichten zijn aangetast, hoop dat ik binnenkort weer kan hardlopen.

    Enig advies zou ik erg waarderen, ik hoor het graag, dankjewel.

  • #2
    veel zwaarder getrained dan normaal? ik denk dat jejezelf een beetje voorbij bent gelopen letterlijk en figuurlijk. goed rusten stop met hardlopen ff maar zou toch echt even een dokter zien

    Comment


    • #3
      Klopt inderdaad. Morgen gelijk een afspraak maken. Thanks

      Comment


      • #4
        Ben zelf absoluut geen expert, maar wel al vaker gelezen dat combinatie Winstrol/gevechtsporten zich weleens kan wreken op gewrichten en pezen.

        Jammer dat je nu ff stilvalt met je progressie, maar rusten en goed advies van de dokter zal belangrijk zijn.
        Wens je alvast snel beterschap!

        Comment


        • #5
          Inderdaad. En dat dan 3 keer op Winstrol. Dom ben ik geweest.
          Hoop dat ik hiervan kan herstellen. Hartstikke bedankt!

          Comment


          • #6
            je pezen kunnen de progressie van anabolen niet bijhouden, je voelt je onoverwinnelijk spieren groeien maar die pezen dus niet zo snel als jij met anabolen gaat.
            leermomentje, volgende keer gewoon rustig aan blijven lopen op onderhoud en focussen op waar die middelen bedoeld zijn. in het geval van winstrol de harde droge look en misschien 2-3kg winst aan spiermassa maar geen kilometers extra gaan lopen.

            Comment


            • #7
              Klopt. Leren doe ik hier zeker van, een wijs levenslesje. Winstrol laat ik voortaan ook links liggen.

              Ik heb nog een vraag waar ik hopelijk antwoord op krijg: stel, ik ga van het ergste uit, na maanden herstellen schiet het nog steeds niet op, het blijft zo, of het wordt juist erger, is een lichte Deca-Durabolin kuur dan aan te raden?
              Ik heb gelezen dat Winstrol je pezen e.d. groter en zwakker maakt, terwijl je met Deca een toename krijgt van collageen, een verhoging van de skeletspieren en toename van botmassa en dichtheid, lees ook dat het goed is voor herstel van pezen, spieren e.d.?

              Heeft iemand hier misschien enig ervaring met Deca?

              Uiteraard is dit mijn laatste optie. Natuurlijke rust gaat voor gecombineerd met supplementen zoals glucosamine en visolie.

              Comment


              • #8
                zou dan als je toch gaat spuiten test-deca doen. ^^

                Comment


                • #9
                  Mmm ja, dit vanwege deca dick neem ik aan? Heb een vriendin dus die zal het denk ik ook wel waarderen als ik wat test erbij zou gooien haha.

                  Maar ik wil deca gebruiken vanwege het herstellend vermogen, ik ben bang dat als ik test erbij doe dat ik dan nog meer last krijg dan met alleen deca? Misschien klein beetje test en klein beetje deca, puur voor herstel.

                  week 1-10: test enanthate 100ml (???)
                  week 1-10: deca durabolin 150ml
                  week 10-12: nakuur nolvadex 40mg/20mg

                  Zou dit wat geschikt zijn denk je?

                  Comment


                  • #10
                    Beetje raar dit.

                    Je denkt zelf dat je pezen aangetast zijn door redelijk ondoordacht te kuren.
                    En de oplossing die je aandraagt, zonder dat je dus ècht weet wat de oorzaak is , ga je maar weer kuren.

                    Ook al is het 'je laatste optie', bedenk wel goed dat het je probleem niet hoeft op te lossen maar zelfs kan verergeren.
                    Zoek een goede specialist op, dat lijkt mij verstandiger.
                    DIVIDE ET IMPERA

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by thrwawy View Post
                      Mmm ja, dit vanwege deca dick neem ik aan? Heb een vriendin dus die zal het denk ik ook wel waarderen als ik wat test erbij zou gooien haha.

                      Maar ik wil deca gebruiken vanwege het herstellend vermogen, ik ben bang dat als ik test erbij doe dat ik dan nog meer last krijg dan met alleen deca? Misschien klein beetje test en klein beetje deca, puur voor herstel.

                      week 1-10: test enanthate 100ml (???)
                      week 1-10: deca durabolin 150ml
                      week 10-12: nakuur nolvadex 40mg/20mg

                      Zou dit wat geschikt zijn denk je?
                      als je de boel toch platlegt trap er dan in ieder geval een normale dosis in 300/250

                      Comment


                      • #12
                        Sluit me aan bij rain, ondanks dat deca je gewrichten smeert (werd in het verleden voorgeschreven bij osteoporose) zou ik eerst toch ff zorgen dat je knieën herstellen dmv profi hulp .Aangezien je al knie problemen hebt en deca icm goede genoeg voeding een bulker is.Meer gewicht is meer druk op je al pijnlijke gewrichten.Je kuurt om er beter van te worden ,niet om jezelf te slopen.sterkte ermee

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by rain View Post
                          Beetje raar dit.

                          Je denkt zelf dat je pezen aangetast zijn door redelijk ondoordacht te kuren.
                          En de oplossing die je aandraagt, zonder dat je dus ècht weet wat de oorzaak is , ga je maar weer kuren.

                          Ook al is het 'je laatste optie', bedenk wel goed dat het je probleem niet hoeft op te lossen maar zelfs kan verergeren.
                          Zoek een goede specialist op, dat lijkt mij verstandiger.
                          Zeker weten ben ik mij daar bewust van, daarom zoek ik veel informatie op en vraag ik hulp bij anderen.

                          Gister bloed laten prikken en zonet foto's gemaakt en gepraat met de orthopeed. Volgens hem is er niks aan de hand met mijn botten en knie banden, hij kon geen antwoord vinden op wat het dan wel kan zijn.

                          Morgen of maandag heb ik de uitslag van mijn bloedtest.

                          Originally posted by Beachboy View Post
                          als je de boel toch platlegt trap er dan in ieder geval een normale dosis in 300/250
                          Mmm, ik wil het dan het liefst alleen gebruiken om te herstellen, las dat dat met een kleine hoeveelheid Deca het beste werkt. Ook niet teveel Test erbij, dit vanwege de extra spiergroei en dus belasting op mijn pezen. Heb jij enig idee wat ik dan het beste kan doen?

                          Originally posted by Mlginfidel View Post
                          Sluit me aan bij rain, ondanks dat deca je gewrichten smeert (werd in het verleden voorgeschreven bij osteoporose) zou ik eerst toch ff zorgen dat je knieën herstellen dmv profi hulp .Aangezien je al knie problemen hebt en deca icm goede genoeg voeding een bulker is.Meer gewicht is meer druk op je al pijnlijke gewrichten.Je kuurt om er beter van te worden ,niet om jezelf te slopen.sterkte ermee
                          Klopt inderdaad. Zoals ik al zei geef ik het eerst meer tijd om te herstellen, maar een Deca kuurt of misschien Anavar hou ik in mijn hoofd. Bedankt kerel


                          Sinds gister voel ik het ook bij mijn pols, onderrug en enkel. Niet zo ernstig als mijn knieën, maar het is er wel.
                          Ik heb me dood gelezen over informatie, ervaringen van andere gebruikers op o.a. deze site en las o.a. dat Winstrol anti oestrogeen is en ook houdt het geen vocht vast. "Oestrogeen reguleert de vochtbalans. Minder oestrogeen betekent minder vocht en omgekeerd". Het lijkt mij dan dat mijn gewrichten niet voldoende smering krijgen door de Winstrol, omdat ze niet voldoende vocht hebben?

                          Dat betekent dus dat ik meer vocht nodig heb, een aromatiserend middel. Ik neem rust van hardlopen, maar blijf wel mijn kracht training doen, dat kan ik niet missen. Dat is wel verstandig lijkt me?

                          Heeft iemand meer informatie, ideeën e.d.? Hoor het graag.
                          Last edited by thrwawy; 19-05-2016, 16:04.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Mlginfidel View Post
                            Sluit me aan bij rain, ondanks dat deca je gewrichten smeert (werd in het verleden voorgeschreven bij osteoporose)
                            Nu kan het zijn dat ik wat zaken verkeerd heb geleerd, maar volgens mij zijn je gewrichten niet hetzelfde als je botten. De indicatie osteoporose is echt volledig irrelevant als bewijs voor 'smering van de gewrichten'.

                            Originally posted by thrwawy View Post
                            Mmm, ik wil het dan het liefst alleen gebruiken om te herstellen, las dat dat met een kleine hoeveelheid Deca het beste werkt. Ook niet teveel Test erbij, dit vanwege de extra spiergroei en dus belasting op mijn pezen. Heb jij enig idee wat ik dan het beste kan doen?

                            Klopt inderdaad. Zoals ik al zei geef ik het eerst meer tijd om te herstellen, maar een Deca kuurt of misschien Anavar hou ik in mijn hoofd.
                            Extra spiergroei is niet hetzelfde als extra belasting van je pezen. Extra belasting van je pezen krijg je door meer arbeid te verrichten.
                            Ik heb ooit een discussie gehad met Genjuro over of AAS nu wel of niet de pezen verstevigen. Het belangrijkste was eigenlijk dat het antwoord onduidelijk was. Je creëert wel meer vezels, maar van een ander type collageen. Niet het sterke type dat je van nature hebt. Daarnaast converteert er wellicht 'goed' collageen naar 'minder goed' collageen. Het is dus zeer de vraag of het een wenselijke stap is.

                            M.i. moet je gewoon rust houden. Dat wil zeggen: niet sporten. Hoogstens wat licht wandelwerk. Je hebt het nu verziekt, ga het niet erger maken.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by GeneralIx View Post
                              Nu kan het zijn dat ik wat zaken verkeerd heb geleerd, maar volgens mij zijn je gewrichten niet hetzelfde als je botten. De indicatie osteoporose is echt volledig irrelevant als bewijs voor 'smering van de gewrichten'.



                              Extra spiergroei is niet hetzelfde als extra belasting van je pezen. Extra belasting van je pezen krijg je door meer arbeid te verrichten.
                              Ik heb ooit een discussie gehad met Genjuro over of AAS nu wel of niet de pezen verstevigen. Het belangrijkste was eigenlijk dat het antwoord onduidelijk was. Je creëert wel meer vezels, maar van een ander type collageen. Niet het sterke type dat je van nature hebt. Daarnaast converteert er wellicht 'goed' collageen naar 'minder goed' collageen. Het is dus zeer de vraag of het een wenselijke stap is.

                              M.i. moet je gewoon rust houden. Dat wil zeggen: niet sporten. Hoogstens wat licht wandelwerk. Je hebt het nu verziekt, ga het niet erger maken.
                              En ik ben het ook met je eens ,wat ik heb begrepen van een oudere collega van de osteo poli is dat osteoporosis patienten ook vaak hun dosis gewrichts klachten hadden . Deca dosis werd verhoogd en bij een gros hielp deze aanpak .De precieze redenering is mij niet bekend ook niet naar gevraagd om eerlijk te zijn.Herstellen en herpakken iets anders zit er denk ik niet op
                              Last edited by Mlginfidel; 27-05-2016, 17:38. Reason: woord vergeten

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X