vraag over kuren

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vraag over kuren

    Hallo

    ik lees hier gereld dat kerels rond de 18 19 of iets ouder gaan kuren.

    mijn vraag is hebben jullie wel een onder grond aangezien je je lichaam op puur natuur basis nog niet hebt opgebouwd wil ik wel weten waarom mensen zo snel aan ana's beginnen????

    Hebben de meesten geen geduld want je weer 1 maal ana's en je wilt niet meer snel wat anders.

    Mijn mening is zoek je top en ga dan pas met ana's beginnen

    Graag verneem ik jullie reactie's op mijn vraag

  • #2
    Goed advies behalve dat iedereen het hier al vierentwingmiljoenduizendbiljoen keer heeft gehoord. Maar goed wil je mijn mening horen? Ik vind dat we elke iemand van 18/19 jaar of ouder gewoon advies moeten geven. Waarom? Denk je nou echt dat ze naar je luisteren als je zegt dat kuren etc allemaal niet hoeft op deze leeftijd en stats? Nee! Daarom kan je ze beter gewoon goed advies geven in plaats van elke keer weer te zeiken dat het allemaal niet goed is. Uiteindelijk doen ze het toch... geloof me. Je helpt ze eerder door ze goed advies te geven zodat als ze het straks toch nog doen, ook goed doen en minder risico's lopen.
    Last edited by Nex-; 07-08-2008, 20:57.

    Comment


    • #3
      Denk dat je de reacties zelf wel kunt lezen als weer's zoiemand zo'n vraag stelt... Afkeuren, zonde van je natuurlijke groei/lichaam!
      1.83 / 96 kg / Bf 14%

      Comment


      • #4
        hahha oke ik ben ook nog niet zolang op dit forum en had er nog niet veel over gevonden.

        Comment


        • #5
          ik ben het daarentegen niet met jullie eens.
          Iemand van 18 kan best kuren. Als jij ervoor voor wilt gaan en je traint al vanaf je 15 dan heb je al 3 jaar ervaring.
          Tuurlijk kan je naturel nog een aardig stuk komen maar als je gewoon vol voor wedstrijden wilt gaan en je leeft voor deze shit is kuren op een verantwoorde manier( want zoiets bestaat ook nog mensen) totaal geen probleem is mijn mening
          eat eat eat and look like a freak!

          Comment


          • #6
            Originally posted by dino21 View Post
            ik ben het daarentegen niet met jullie eens.
            Iemand van 18 kan best kuren. Als jij ervoor voor wilt gaan en je traint al vanaf je 15 dan heb je al 3 jaar ervaring.
            Tuurlijk kan je naturel nog een aardig stuk komen maar als je gewoon vol voor wedstrijden wilt gaan en je leeft voor deze shit is kuren op een verantwoorde manier( want zoiets bestaat ook nog mensen) totaal geen probleem is mijn mening
            Ik ben het wel met je eens... maar de meeste die zo'n topic openen trainen nog geen half jaar. Ik blijf bij mijn standpunt, of ze nou een dag trainen en willen kuren of 20 jaar, altijd goede advies geven.
            Last edited by Nex-; 07-08-2008, 21:52.

            Comment


            • #7
              idd nex altijd goed advies geven. Als ze het in hun hoofd hebben zullen ze het toch gaan doen dus dan maar beter goed advies.
              Ook al ben ik het wel met je eens dat op dit forum tegenwoordig de meeste bij hun eerste post terwijl ze 60 kilo zijn meteen om kuren vragen, dat is wel weer een beetje jammer.
              eat eat eat and look like a freak!

              Comment


              • #8
                Als die gasten al te beroerd zijn om iets zelf te zoeken er staan massas kuurschemas voor beginners t/m gevorderden op internet waarom zou je ze dan helpen, as is niet legaal en ik zal dus zeker geen advies geven aan iemand waarvan ik denk dat ie er niet aan toe is, als het dan misgaat dan is mijn geweten in iedergeval schoon.

                Bovenstaande gaat niet echt op want ik ben mezelf nog aan het inlezen over as en heb nog nooit gebruikt maar zo zou ik het doen als ik wel alles al wist.

                Er werd trouwens ook gezegd diegene luistert toch niet maar volgens mij is een van bovenstaande posters ook gestopt met iets waar as/prohormonen in zaten nadat hij geadviseerd was het niet meer te gebruiken.

                Comment


                • #9
                  Bullshit het had niks met het advies van andere te maken. Degene die het van mij heeft overgenomen weet de reden wel, ik ga zijn naam alleen niet op noemen.

                  Overigens spreek je nu jezelf tegen. Was het maar zo makkelijk dat je alles over as als beginner kon vinden, aangezien je er geen ervaringen mee hebt zeg dan niks. Een beginnen maakt zich erg veel zorgen over zulke dingen en willen 100% weten waar ze mee bezig zijn, op internet staan genoeg dingen die in het praktijk anders kunnen lopen en dan heb je het al. Daarom is het handig dat de wat meer ervaren gebruikers de beginner kunnen helpen.

                  De reden waarom je jezelf tegen spreekt. Je had nog niet zo lang geleden een topic geopend voor een zogenaamde vriend van je die zogenaamd wilde kuren. Ik neem aan dat als jij zo slim bent je even nuttige informatie gaat zoeken voor je vriend in plaats van ons lastig te vallen. Juist...
                  Hoe kom je erop dat as illegaal is? Je doet alsof het helemaal verboden is, 100% niet waar.

                  Comment


                  • #10
                    @ Nex
                    Probeer jij dan maar eens wat aas te halen bij de doc in NL zonder noodzaak. Kijken of hij het legaal vind. En anders bestel maar een kitje uit de vs. Kijken of de douane je kuurplannen waardeert.

                    @ Dino
                    Verantwoord kuren bestaat, maar kuren op een leeftijd dat je endocrinologisch nog niet volgroeid bent is wat mij betreft niet verantwoord. Dat is ook eerlijk waar het enige wat mij ervan weerhoudt om nu het een en ander te bestellen.

                    @ topic
                    Aangezien ik mod ben moet ik uiteraard weer een afwijkende mening hebben van jullie allemaal, dus hier komt hij:
                    Ik ben van mening dat we mensen die willen gaan kuren zonder enig idee van de materie te hebben gewoon moeten ontmoedigen. Als je ze van goed advies voorziet en het gaat mis, zijn wij de boosdoeners, niet in het minst omdat we hem niet ook van de kwalijke kant van aas hebben proberen bewust te maken.

                    Informatie over aas vinden is makkelijk, kuurschema's en dergelijke is een ander verhaal. De basisinformatie klopt doorgaans wel, kuurschema's die nog wel eens worden gegeven (zeker door self proclaimed experts en dealers) zijn gewoon te slecht voor woorden.

                    En het is niet zo dat als mensen zeggen: "ik ga kuren" dat je er dat niet meer uit krijgt. Ik ken van het board al een paar man die erop kwamen met het plan er flink wat over te leren en dan te gaan gebruiken, die nu toch echt zwaar voorstander van natural-zijn zijn. Natuurlijk heb je mensen die zo koppig zijn als wat (vrees dat ik er nog wel eens een van ben), maar bij een overgrote meerderheid zou het wel degelijk effect sorteren als meerdere boards het zo deden zoals wij het doen.

                    Ik ben ontzettend blij dat er hier op dit board gewoon normaal over roids gebabbeld kan worden, de voors en tegens. Zijn ook boards die alleen de jubelkant laten zien, en ook boards die alleen het negatieve aspect bekijken.
                    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                    sigpic

                    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                    Comment


                    • #11
                      Ik weet of je het weet, wel erg raar als je het niet weet maar er bestaan mensen die er een soort vergunning voor hebben, een heleboel zelfs. Wat denk je zelf, dat de pro's het in het geheim doen? Oke... duidelijk.

                      Comment


                      • #12
                        Denk je nu echt dat profbb'ers (we houden het even in NL gesitueerd, in de VS zou ik zo verder niet weten) naar de doc gaan met zo'n soort verhaal:
                        "Hey doc!"
                        "Hey Daniel"
                        "Zeg doc, heb een vraagje"
                        "Brand los kerel"
                        "Zoals je wel kunt zien, ben een profbb'er, en om nummer 1 te blijven moet ik wat sus/deca/dboll hebben"
                        "Ah ja, ik snap het helemaal. Uiteraard geef ik het je zo mee, maar dan moet je wel eerst hier even een aanvraag indienen voor deze vergunning."
                        "Vergunning?"
                        "Jazeker, vergunning. Ons kabinet dat gewoon prohormonen verbiedt, staat profbb'ers wel toe aas te kopen en op zak te hebben ook al hebben ze het medisch gezien niet nodig, maar dan moet je alleen deze aanvraag indienen bij je gemeentekantoor voor die vergunning, en dan heb je een license to swallow and shoot."
                        "Top doc, doe ik meteen. Dat ze uitzonderingen maken voor profbb'ers man, wow"

                        Denk het van niet he Nex.
                        "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                        sigpic

                        "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                        Comment


                        • #13
                          Ja maak er een verhaal van zodat de andere met je mee kunnen lachen. Ik blijf erbij, de prof bodybuilders in de vs in ieder geval hebben daar een vergunning voor, wat denk je anders... dan worden ze toch opgepakt? We zien ronnie coleman lopen, de overheid weet er niks van... helemaal naturel dus geen misdaad? In andere woorden, het is onmogelijk dat je voor iets illegaals niet wordt opgepakt.
                          Ik heb het trouwens over het algemeen ook over de vs, ik ken zelf geen een nederlandse, belg bodybuilder.

                          Edit: ik houd even verder mijn mond, voordat alle mieren komen, ik wacht even de reactie van punani af, eens kijken of as geheel illegaal is.
                          Last edited by Nex-; 08-08-2008, 01:51.

                          Comment


                          • #14
                            België heeft een veel losser aasbeleid dan Nederland. En die vergunning voor de profs in de VS? Bullshit bro. Die gasten vallen doorgaans liever eerder dood neer dan dat ze eerlijk toegeven aas te gebruiken, en zo'n vergunning zou je alleen aanvragen als je gebruikt. En toegeven dat kost nog wel eens sponsors. Iedereen weet dat ze gebruiken, maar tot ze het toegeven kan iedereen er de ogen voor sluiten. Zo werkt dat in de VS nou eenmaal vaak.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • #15
                              Dan is het wel erg raar. Wel wapens maar geen as. Eerlijke leven he. Maar toch spreek je jezelf weer tegen, Ronni Coleman heeft al toegegeven dat hij heeft gebruikt, en heb zelf Jay Cutler op twee video's horen praten over dat hij en alle andere gewoon as gebruiken.

                              Edit: En dan heb je nog Markus Ruhl die het ook heeft toegegeven, hij heeft er wel meteen achteraan gezegd dat hij het vroeger deed en nu clean is. Shure...
                              Last edited by Nex-; 08-08-2008, 02:08.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X