Lange kuur met winstrol

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lange kuur met winstrol

    Hallo,

    Ik zit te denken aan de volgende kuur:
    wk 1t/m16 boldenone undecylenate 400mg pwk
    wk1t/m12 test enanthaat 500mg pwk
    wk 1tm6 winstrol depot 50mg eod
    wk 12tm16 winstrol depot 50 mg eod
    nolva voor nakuur

    Doel:
    Nog wat droger worden en wellicht spiermassa aankomen. Afgelopen jaar nog flink wat massa opgebouwd waarin vooral gelet op symmetrie (zonder AS). Na 10 jaar trainen toch weer wat veranderingen in technieken en andere kijk op trainen, wat zorgde voor behoorlijke progressie (leer dus nog steeds). Vetpercentage is nu ook niet echt hoog hoeft niet heel veel lager.

    Ervaringen met AS:
    Op winstrol depot reageer ik erg goed, heb vaker winstrol depot genomen in combi met boldenone. De winstrol heb ik ook wel langer gebruikt dan de gebruikelijke 6 tot 8 weken. Ik heb alleen winstrol depot van Desma en Zambon (in het verleden) gehad, dus geen ervaring met andere merken. Omdat de boldenone pas na een lange tijd begint te werken, zorgde dit er ook voor dat ik geneigd was om de winstrol langer te gebruiken, soms tot 9 a 10 weken. Ik kwam toch altijd flink in massa aan en werd een stuk droger. Bijwerkingen heb ik nooit last van gehad. Ook geen pijn of napijn van het injecteren. Na de kuur netjes bloedwaarden laten testen en alles perfect.
    Met test, susta, dbol, deca enz minder goede ervaringen. Ik kom in massa lomp veel aan en heb behoorlijke krachtprogressie, maar hou ook enorm veel vocht vast en na de kuur voel ik me niet happy. Daarom gebruik ik deze middelen eigenlijk nooit meer in een kuur.

    Argumentering:
    Nu dus wel test erbij, om toch eens te kijken wat dit met massa toename gaat doen. Veel gelezen over combi test met winstrol en die schijnen goed samen te gaan. Lees ook dat winstrol ervoor kan zorgen dat de vocht toename als bijwerking van test sterk verminderd kan worden. Dit wil ik dus eens zelf ervaren. Zo niet stop ik met de test en zal ik de winstrol de laatste 5 weken niet nemen.
    De boldenone zal ik lang moeten gebruiken om er resultaten van te merken, daarom dus ook langer winstrol gebruik maar nu met een pauze. Kuur eindigt dus ook met winstrol en misschien zodoende minder terugval. De winstrol zal de laatste weken misschien niet zoveel zoden meer aan de dijk zetten, maar denk nog wel erg nuttig als oestrogeen blokker?

    Nu mijn vraag aan jullie.
    1) Ten eerste natuurlijk hoe zien jullie deze kuur? Kloppen mijn ideeen een beetje of zit ik er helemaal naast?

    2) Iemand ervaringen dat test in combi met winstrol idd het vocht vasthouden beperkt?

    3) Kan momenteel erg moeilijk aan desma komen, dus misschien moet ik overwegen om een ander merk op waterbasis te kopen. Hier baal ik erg van omdat ik denk dat winstrol van bv GG of GS erg tegen gaat vallen. Of mag ik hier gewoon hetzelfde van verwachten?

    Groet

  • #2
    Sorry stelde een vraag maar vond het antwoord in je bericht haha
    BP (95kg)
    DL (100kg) (zit meer in maar vanwege ijzer in me bekken doe ik nog even rustig aan )
    mp (55) kg

    Comment


    • #3
      winny ject zijn ook 17AA
      Make it happen, shock everyone!

      Comment


      • #4
        Bold op 400mg. gaat weinig voor je doen denk ik, persoonlijk zou ik die op 600 of zelfs 800 zetten.
        Of winstrol een beperkende werking op vochretentie heeft weet ik niet, wel dat de depotversie ook behoorlijk levertoxisch is om nog maar te zwijgen over de pijnlijke injects...
        Succes iig.
        Currently riding the Bicycle.

        Comment


        • #5
          Als ik de boldenone op 800 ga zetten zou dit niet echt in verhouding staan met 500mg test, dan zou deze ook omhoog moeten. Dat winstrol levertoxisch is weet ik, vandaar dat ik nooit tabs gebruik. Maar dit is boldenone ook (wellicht in mindere mate), dus als ik deze op 800mg zet belast ik mijn lever misschien onnodig.
          Pijnlijke injecties heb ik vaker gehoord, maar begrijp ik niet echt. Ik heb daar geen enkele last van. Misschien een bijwerking die bij Desma erg meevalt.

          Comment


          • #6
            Lees maar eens rond dan, 500mg. test e icm. 600-800 mg. bold is een vaak gebruikte combo.
            Nogmaals bold op 400 gaat weinig doen voor je, weggegooid geld als je het mij vraagt.
            Currently riding the Bicycle.

            Comment


            • #7
              Ga ik doen. Denk dat ik de boldenone dan idd hoger ga zetten en de test zo hou.

              Comment


              • #8
                De winstrol injects zijn net zo levertoxisch als de tabletten.

                En of de winstrol je oestrogeen drukt betwijfel ik. Je zal misschien wat harder er van ogen maar dramatische reductie zal het niet teweegbrengen.
                The Sky Ain't The Limit

                "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                Comment


                • #9
                  Eens met Kev. Verder vind ik het lang gebruik van winstrol (vijf en zes weken respectievelijk) zo kort achter elkaar niet verstandig. Verder: waarom de test korter door laten lopen dan de bold? Andersom is logischer.

                  Overigens hulde voor de uitwerking van het plan, daar valt tenminste op in te haken.
                  "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                  sigpic

                  "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by GeneralIx View Post
                    Verder: waarom de test korter door laten lopen dan de bold? Andersom is logischer.
                    Ik vind het door laten lopen van de bold wel een logische keuze. Bold onderdrukt een stuk minder dan test en converteert vele malen minder naar oestrogeen. Leuke staart icm de winstrol om er extra hard uit te komen. Minder bloat.

                    Toch heb ik wel mn twijfels bij het lange winstrol gebruik. ik zou de winstrol beperken tot de staart.
                    "The only thing worse than failing is not trying."

                    Comment


                    • #11
                      @ cidious
                      Bold drukt harder wegens directe oestrogene werking en alsnog mogelijke conversie naar oestrogeen zoals deca ook kan via een proces dat ik ben vergeten. Daarnaast drukken de mmetabolieten van bold ook, die van test (buiten dht of oestrogeen) niet.
                      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                      sigpic

                      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                      Comment


                      • #12
                        Thanx voor de reacties. Leerzaam ook. Dat laatste over boldenone wat GenarlIx schreef is iets waar ik niet van op de hoogte was. Maar bij eerdere kuren die ik met bold gedaan heb vallen bepaalde puzzelstukjes wel inelkaar. Heb met bold wel eens lichte bijwerkingen gehad waarvan ik dacht dat dit bij bold niet mogelijk was.

                        Winstrol lang doorzetten is gelukkig bij deze kuur iets wat ik tijdens de kuur nog kan bepalen. Zou ik bloedwaardes in de winstrol pauze laten checken kan ik altijd nog een keuze maken. Wanneer ik de tweede termijn winstrol zou weglaten zou dit niet meteen betekenen dat mijn kuur belabbert wordt. Allicht zou ik dan achteraf liever gehad hebben dat de kuur met wintrol zou eindiggen ipv starten.
                        Ik denk dat ik het ook gewoon moet gaan ervaren en eventueel aanpassingen moet doen.
                        Of de winstrol idd als oestrogeen blocker zou fungeren is ook iets wat ik ervaren moet en niet echt een oordeel over kan hebben nu.
                        Het kan dus ook best eens gebeuren dat het kuur gaat worden met alleen bold en winny als de test voor enorme vochtretentie gaat zorgen.
                        Ik schreef al dat ik vaker winstrol depot langer heb gebruikt dan gebruikelijke 6 tot 8 weken, zonder bijwerkingen. Maar besef me ook dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie zijn voor de toekomst. Het blijft heftig spul. Misschien krijg ik wel enorme spijt er ooit aan begonnen te zijn, misschien ook niet. Ik houd jullie op de hoogte

                        Comment


                        • #13
                          Een verneukte lever voel je niet.
                          Enige manier om vast te stellen of er wat mis is is dmv tests (oa. alat/asat) tijdens je kuur je leverwaarden laten checken heeft weinig zin omdat ie dan sws nog niet hersteld is.
                          Ik vind het maar link 17aa zolang en zo kort achter elkaar.
                          Currently riding the Bicycle.

                          Comment


                          • #14
                            Als je in de vijfde week meet kun je de mate van ontsteking meten, en daarmee het risico wellicht op complicaties. Optimaal meet je de waarden net voor je begint, op het eind van termijn 1, en op het begin van termijn 2 en op het eind. Maar dat zal een duur grapje worden.

                            Zou gewoon het risico niet nemen, neem het gewoon aan het eind.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • #15
                              Ik zou eerder de equipoise weghalen dan de test.
                              The Sky Ain't The Limit

                              "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X