Bizarre Nieuwsberichten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Maakt het uit wat de motivatie is. Eva heeft het gewoon verneukt. Maar de eerste vrouw van Adam was ook niet bepaald een geslaagde creatie. Zij werd later Llilith koninging van de demonen geschapen uit modder en andere troep. God heeft geen derde poging gewaagd om een fatsoenlijke vrouw te maken en gaf het op.

    Comment


    • #32
      Originally posted by Been View Post
      Boete voor naaktlopen in huis
      AMERSFOORT - Een 55-jarige man in Amersfoort is woensdag door de politie op de bon geslingerd, omdat hij in zijn eigen huis naakt rondliep. Volgens degene die de politie had gealarmeerd, was het al de derde keer dat de man zonder kleren door zijn huis paradeerde in het zicht van de goegemeente.


      Moet toch niet gekker worden dit was zelfs op het nieuws vanmorgen???

      Ik vind het belachelijk.
      Hahaha ik zag m vanochtend in de krant staan. Ik dacht net, eens kijken of die al in dit topic staat.

      Comment


      • #33
        Deze las ik daarnet op teletekst:

        Teletekst vr 05 jun
        ******************************
        Ober,er zit iets onder de tafel
        ******************************
        ` Een stiekem masturberende priester in
        Michigan (VS) heeft aan het kortste
        eind getrokken.Bij de rechter dan.

        Roger Knapp (57) zat in een Mexicaans
        restaurant,waar hij zijn jongeheer
        onder tafel uit zijn broek haalde en
        ermee ging spelen.Voor de serveerster
        was het duidelijk dat hij aan het
        masturberen was en ze diende een
        aanklacht in.Tegen de rechter zei Knapp
        dat hij alleen maar wat gemorste saus
        van zijn broek aan het vegen was.

        De rechter geloofde de vrouw.De pastoor
        kreeg negen maanden voorwaardelijk,moet
        een psychiatrische behandeling volgen
        en een boete van 600 dollar betalen.
        " Failure is not an option "

        Comment


        • #34
          Bekeuringen voor dode foutparkeerder

          NEW YORK (ANP) - De bekeuringen stapelden zich op achter de ruitenwisser, maar het voertuig bleef maar op de verboden plek staan. Geen wonder, zoals nu is gebleken. De chauffeur zat klaarblijkelijk al vier weken dood achter het stuur.

          De politie van New York verzuimde een blik in de verkeerd geparkeerde auto te werpen, meldden Amerikaanse media. Medewerkers van een sleepdienst deden uiteindelijk de gruwelijke ontdekking. In de minibus bevond zich het tot op de botten vergane stoffelijke overschot van een 59-jarige man. Hij had waarschijnlijk een hartinfarct gehad.

          Zijn dochter klaagde in een New Yorkse krant over het lot van haar vader: ,,een raampje stond open. Hoe hebben ze hem over het hoofd kunnen zien!''


          Bron: Ziggo
          Geniet, en drink met maten!

          Comment


          • #35
            Kinderleidster vermoordt duif in bijzijn kinderen

            In Den Haag is een begeleidster berecht omdat ze een duif heeft vermoord in het bijzijn van kinderen van de naschoolse opvang. Dat meldt de Telegraaf.
            Moord

            De kinderen die onder begeleiding waren van de 43-jarige Antje K. vonden tijdens het buiten spelen een gewonde duif. Ze brachten het dier naar hun leidster die direct in actie kwam. De vrouw besloot de duif uit zijn lijden te verlossen door hem in een vuilniszak te stoppen en tegen de muur te gooien. En dit alles voor de ogen van de kinderen.
            Betrapt

            Toen bleek dat de duif na de klap niet dood was heeft de kinderleidster het gewonde beestje met zak en al in een container gegooid. Ze werd op heterdaad betrapt door een ooggetuige die vervolgens aangifte deed.
            Straf

            De officier van justitie eiste 120 euro boete. De politierechter vond 100 euro of twee dagen hechtenis voldoende.




            Beetje aso hoge straf.


            Nog een duif
            Cricketspeler vermoordt duif - DAG

            Comment


            • #36
              Ik snap haar 'daad' wel ,maar wel een nare manier,ookal is het maar een duif.Had dan zijn hoofd er af gehakt,dan weet je bijna zeker dat ie dood is of nog beter: breng het naar de dierenarts.

              Comment


              • #37
                Originally posted by anouk22 View Post
                Ik snap haar 'daad' wel ,maar wel een nare manier,ookal is het maar een duif.Had dan zijn hoofd er af gehakt,dan weet je bijna zeker dat ie dood is of nog beter: breng het naar de dierenarts.
                Goed verwoord!

                Comment


                • #38
                  Originally posted by anouk22 View Post
                  Ik snap haar 'daad' wel ,maar wel een nare manier,ookal is het maar een duif.Had dan zijn hoofd er af gehakt,dan weet je bijna zeker dat ie dood is of nog beter: breng het naar de dierenarts.
                  Dierenarts duurt veel te lang joh. Daarheen rijden, wachten in de wachtkamer, verdoving, en dan pas spuitje. Niets mis met dat beest snel zelf dood maken. Volgens mij staat er zelfs in de wet dat je eigen dieren mag doden, mits het op een manier is waarbij ze zo min mogelijk lijden. Plus dat je een beest niet onnodig lang mag laten lijden.
                  Enige lompe is dat die kinderen het zagen

                  Comment


                  • #39
                    + het feit een gewonde duif te vinden ...er nog een schepje boven op te doen en hem vervolgens in een container dumpen. Beetje jammer

                    Comment


                    • #40
                      Voor de ogen van een jong kind een dier doden is sowieso dom. En al helemaal als je het niet goed doet.

                      Hier nog een leuk bericht. Het zal je maar overkomen!

                      Oud lot miljoenen waard

                      SYDNEY (ANP) - Een Australische vrouw die bezorgd was over de financiële situatie van haar familie, hoeft zich daarover niet meer druk te maken. Toen zij een stapeltje oude loten doorkeek, ontdekte zij dat tien maanden geleden op een ervan een bedrag van ruim 13 miljoen Australische dollar (ongeveer 7,3 miljoen euro) was gevallen.

                      Ze was juist op tijd, want bij de loterij van de deelstaat Western Australia verliest een lot na twaalf maanden zijn geldigheid.

                      ,,Ik werd vanmorgen wakker en was bezorgd over onze financiële situatie'', zei de vrouw tegen het loterijbureau. ,,Iets bracht me op het idee de loten te controleren en ik dacht dat ik mijn vader en moeder kon helpen, als ik iets had gewonnen.'' De vrouw had het lot van haar vader gekregen.

                      Bron: Ziggo
                      Geniet, en drink met maten!

                      Comment


                      • #41
                        Ach,7,3 miljoen euro..een leuk begin .

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by anouk22 View Post
                          Ach,7,3 miljoen euro..een leuk begin .
                          Idd ...leuk voor een avondje stappen

                          Comment


                          • #43
                            dit is al een oude dus misschien kennen jullie hem al

                            Bodybuilders vluchten uit Arsenaal

                            VLISSINGEN - Twintig Belgische bodybuilders zijn zondag op de vlucht geslagen voor een dopingcontrole in het Arsenaaltheater in Vlissingen
                            De wedstrijden, met het Belgisch kampioenschap als inzet, zijn ruim een uur voor de start afgelast.

                            De controleurs, afkomstig van de Vlaamse Gemeenschap, die in alle takken van sport doping bestrijdt, stapte het theater binnen tijdens de weging van de bodybuilders.

                            Dopingarts Hans Cooman: ,,We hadden de opdracht gekregen om twaalf deelnemers aan het kampioenschap te controleren, omdat we weten dat er nogal wat doping omgaat in dat milieu."

                            ,,Toen we ons aandienden om dat te doen, liepen ze alle kanten uit. Ze sloegen op de vlucht en verlieten het pand. Ik heb het nog nooit zo grof gezien."

                            Het Belgisch kampioenschap zou voor de vierde keer in het Arsenaal van Vlissingen worden gehouden. De organisatoren denken zo aan de controles te onstnappen.

                            Hedwig Samson uit Middelburg, zelf organisator van wedstrijden in bodybuilding en boksen: ,,In Nederland wordt bij dit soort wedstrijden nooit op anabole steroïden gecontroleerd. Dat weten die Belgen, daarom zijn ze naar Vlissingen uitgeweken om het kampioenschap te houden. In België worden ook controles uitgevoerd bij wedstrijden voor amateurs en wordt hard opgetreden tegen anabolengebruik."

                            René Sleeks, voorzitter van de organiserende bond Nabba (National Amateur Bodybuilding Association) spreekt tegen dat het risico van een dopingtest de reden is om de wedstrijden al vier jaar in Vlissingen te houden. ,,Voor ons is het Arsenaal een prima locatie", weet hij uit de ervaringen van de laatste drie jaar.

                            Verder wil hij er niet op ingaan. ,,Waarom vindt u het gek dat we naar Vlissingen komen, de Ronde van Italië komt toch ook naar jullie."

                            Op de vlucht van de sporters wil hij niet reageren. ,,Ik heb in dertig jaar organiseren nooit pers gezien, nu vliegen ze me allemaal op mijn nek. U zoekt het zelf maar uit."

                            Volgens Sleeks was er nog geen publiek aanwezig toen de wedstrijden werden afgelast. Bart Stinenbosch, eigenaar van het Arsenaaltheater: ,,Bij de vorige drie kampioenschappen zat de zaal helemaal vol met zo'n driehonderd toeschouwers. Ik vermoed dat ze nu op tijd zijn gewaarschuwd om niet te komen. We zagen overal mensen met telefoons lopen." De Vlaamse doktoren, die met drie man waren afgereisd, zouden de atleten om urinestalen vragen, die vervolgens naar een laboratorium in Gent zouden worden gestuurd. Bij een positieve controle kunnen door de disciplinaire commissie schorsingen van twee jaar worden opgelegd.

                            Voor dokter Hans Cooman kan het vluchtgedrag van de deelnemers maar één ding betekenen: dat ze vrijwel allemaal gedopeerd waren.

                            Het Arsenaaltheater heeft voorlopig geen reden om het Belgisch kampioenschap een volgende keer te weigeren. ,,De ervaringen met de bodybuilders en het publiek zijn altijd goed geweest", verzekert de eigenaar. ,,Het is een goed georganiseerd toernooi en er komen veel Belgische en Franstalige toeschouwers, die op zo'n dag voor een prima omzet zorgen."

                            Comment


                            • #44
                              Werd zelfs een compleet topic aan gewijd.
                              Achievements comes in cans, not can'ts.

                              Comment


                              • #45
                                Deze las ik zojuist:


                                Britse politie flitst hardfietsers
                                ***********************************
                                ` De politie in de Britse kustplaats
                                Bournemouth richt zich sinds kort op
                                een nieuw soort snelheidsovertreder;de
                                scheurende fietser.

                                Vooral op de boulevard is het raak.Daar
                                wil een fietser nog wel eens harder dan
                                10 mijl per uur fietsen (16 km/uur).En
                                dat vindt de politie te hard.Daarom
                                staan ze verdekt opgesteld achter een
                                strandhut met een lasergun.

                                Als het raak is,springt een agent te
                                voorschijn die de fietser confronteert
                                met zijn fietssnelheid.Daarna volgt het
                                dringende advies de volgende keer toch
                                wat langzamer te rijden,want een bon
                                uitschrijven mogen de agenten niet.
                                Je mag ook niet veel meer tegenwoordig
                                " Failure is not an option "

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X