Bizarre Nieuwsberichten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 12 pompiers nodig om dode van 250 kilo uit huis te krijgen

    In Gent is dinsdag een 250 kilo wegende man overleden. De opgetrommelde begrafenisondernemer had echter zoveel moeite om de 42-jarige man van zijn kamer op de eerste verdieping naar beneden te krijgen, dat de brandweer er bij werd gehaald. Twaalf brandweermannen hadden twee uur nodig om de man uiteindelijk via het raam naar beneden te krijgen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

    Voor de familie van de man komt het overlijden niet echt als een schok maar eerder als een verlossing. "Ook voor hem zal dat zo geweest zijn", zegt zijn vrouw. "De laatste maanden had hij veel pijn en kon hij bijna niets meer. Zelfs de trap oplopen duurde bijna een uur. Toen ik hem leerde kennen, woog hij 80 kilogram. Maar de laatste tijd ging er geen gram meer af, wat hij ook probeerde. Veel eten deed hij nochtans niet meer." Ook een maagverkleining was geen optie. Zo'n operatie zou veel te belastend zijn voor zijn hart.

    Alsof dat niet erg genoeg was, moet er voor de man ook nog een speciale kist gemaakt worden. Volgens de begrafenisondernemer bestaan er voor zo'n extreme gewichten geen kisten. De man zal daarom in een speciaal gemaakte vierkante kist begraven worden. (sps)
    The only way to make your dreams come true is WAKING UP

    Status: @Onderhoud

    Comment


    • 'Dokter' bewerkt vrouwen met silicone voor doe-het-zelvers




      In Florida is een nepdokter gearresteerd die vrouwen behandelde met silicone die u en ik gebruiken om tochtgaten te dichten. Zijn slaapkamer was z'n kabinet. De man rekende tussen 400 en 600 dollar aan, afhankelijk van de 'behandeling'.

      De laatste klanten van Donnie Hendrix waren twee strippers die hun achterste wilde laten opspuiten. Helaas voor de 'arts' waren het twee undercover agentes.

      Erg giftig
      De man spoot gewone silicone voor doe-het-zelvers in bij tientallen vrouwen. Hij 'deed' zowel billen, borsten als gezichten. Deze huis-tuin-en-keuken-silicone is volgens specialisten uiterst giftig wanneer die in het lichaam wordt gespoten.

      Dodelijk slachtoffer
      Donnie Hendrix is jammer genoeg niet aan zijn proefstuk. Hij zat al een gevangenisstraf van twee jaar uit nadat een vrouw zijn onorthodoxe behandeling niet had overleefd. De dame overleed nadat haar longen gevuld raakten met silicone. (eb)
      The only way to make your dreams come true is WAKING UP

      Status: @Onderhoud

      Comment


      • Man verschijnt naakt op afspraak bij tandarts




        Merkwaardige taferelen die zich maandag afspeelden in het kabinet van een tandarts in Connecticut. Een man bood zich compleet naakt aan bij de tandartsassistente, in wier ogen het wellicht hoogzomer was in plaats van lente.

        Vijf dagen te laat
        Christopher Hoff (41) verscheen volgens The Connecticut Post in zijn blootje en vijf dagen te laat op de afspraak in tandartsenpraktijk Optimus Dental in Stratford. De receptioniste zette het op een gillen, waarna de patiënt de straat op rende.

        Geslapen
        Niet veel later stond de politie aan de voordeur bij meneer Hoff. Die had inmiddels een blauwe short aangetrokken. Hij gaf toe dat hij klant was bij de tandartsenpraktijk, maar dat hij de hele dag in z'n bed had gelegen.

        Blauwe ogen
        De agenten namen hem vervolgens mee naar het tandartsenkabinet. Daar herkende de receptioniste de man meteen "aan zijn blauwe ogen en getaande huidskleur". Andere lichaamskenmerken waren haar blijkbaar niet bijgebleven. (eb)
        The only way to make your dreams come true is WAKING UP

        Status: @Onderhoud

        Comment


        • JEzus dat levende ding in het riool is gross..........
          The internet, SERIOUS business!

          Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

          Comment


          • Man sterft zoete dood

            Man sterft na val in ketel met gesmolten chocolade

            Uitgegeven:8 juli 2009 22:05Laatst gewijzigd:8 juli 2009 23:48
            NEW YORK - In een Amerikaanse fabriek is woensdag een 29-jarige man om het leven gekomen toen hij in een ketel met gesmolten chocolade viel. Dit heeft het openbaar ministerie in de staat New Jersey laten weten.


            De man was op een platform boven de ketel bezig nieuwe stukken vaste chocolade bij te vullen.
            ''Hij moet op een of andere manier zijn uitgegleden en in de ketel gevallen'', aldus de zegsman. De ketel is 2,5 meter diep.
            Geniet, en drink met maten!

            Comment


            • 'Lelijke man produceert meer sperma tijdens seks'

              ANP
              Gepubliceerd op 09 juli 2009 16:11, bijgewerkt op 16:14

              LONDEN -
              Lelijke mannen produceren waarschijnlijk meer sperma als ze klaarkomen dan mooie mannen. Volgens Britse onderzoekers komt dat omdat mooie mannen meer kansen krijgen om zich voort te planten en daarom hun zaad verdelen. Dat schrijft The Sun donderdag op basis van een gesprek met de onderzoekers.

              De wetenschappers van de universiteit van Oxford en van Londen publiceren hun onderzoek in september in een wetenschappelijk tijdschrift. Zij deden onderzoek onder gevogelte, maar claimen dat de uitkomsten ook op mensen van toepassing zijn.
              ‘Als een man aantrekkelijk is, is het optimaal voor hem om iets minder sperma per paring te gebruiken. Hoewel de kans op bevruchting daardoor per paring afneemt, zorgt het wel voor een groot aantal nakomelingen in het algemeen’, aldus Sam Tazzyman van de universiteit van Londen.
              ‘Omdat minder aantrekkelijke mannen minder kans hebben op een paring, gebruiken ze meer sperma om hun povere kansen goed te benutten.’ Vrouwen die graag zwanger willen worden, kunnen hun pijlen volgens Tazzyman dan ook het beste richten op lelijke mannen.

              Comment


              • Zo jammer he.
                "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                Comment


                • Originally posted by Pinada View Post
                  Zo jammer he.
                  Licht uit doen?

                  Al is dit artikel wel goed nieuws voor Falstyr





                  The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                  Status: @Onderhoud

                  Comment


                  • Beetje bull bericht, het ging meer om alfa mannetjes. Er zijn ook lelijke mensen die meer sex hebben dan sommige wat conservatieve mooie mannetjes. Daarmee klopt deze studie dus niet helemaal. Want wij gebruiken sex niet alleen om te paren.

                    Comment


                    • Bericht was niet intressant, maar vond deze foto wel nice.



                      Obama en Sarko genieten van het mooie uitzicht.
                      The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                      Status: @Onderhoud

                      Comment


                      • 'Venus' eist 3 miljard dollar van 'pedofiel' Hugh Hefner


                        Playboybaas Hugh Hefner wordt aangeklaagd voor pedofilie en er wordt een schadevergoeding van 3 miljard dollar geëist. Zware beschuldigingen, maar het vermeende slachtoffer lijkt niet erg geloofwaardig.

                        De engel Lusefer
                        Haar verklaring is onsamenhangend, ze beweert een incarnatie te zijn van Venus Aphrodite Demilio en verklaarde ook bezeten te zijn door de 'beautifulest angel lusefer' (vrij vertaald als 'de mooide engel Lusefer', sic) en geboren te zijn als 'de grootste hoed ter wereld'.

                        Geboren als hoed
                        Sheri Allred heet de vrouw officieel en haar verklaring, die tmz.com kon inkijken, is op zijn zachtst gezegd onsamenhangend en opgesteld in slecht Engels. "Ja, meneer, ik vraag drie miljard dollar van meneer Hefner. Hij zit al achter mij sinds ik een baby was, samen met een pedifiele (sic) organisatie in Los Angeles. Toen ik ongeveer vijf jaar was, zat hij verstopt onder mijn bed en hij greep mijn arm en hij zei dat hij alle beatles kende en dan noemde hij ze. Ik vroeg zo in mijn hoofd, gezien ik een hoed ben, iedereen in de wereld hier zijn mijn gedachten, een goede manier om vrede te maken. Dus dacht ik en zei je moet mijn hand loslaten."

                        U gelooft niet dat iemand zo'n slechte, onsamenhangende zinnen kan samenstellen? Hier kan u het origineel lezen. (bang/edp)



                        Haha en zeker eens het origineel lezen
                        The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                        Status: @Onderhoud

                        Comment


                        • 'Sterrenmeisje opgenomen in psychiatrische kliniek'

                          Uitgegeven:10 juli 2009 11:30Laatst gewijzigd:10 juli 2009 11:30
                          AMSTERDAM - Het meisje dat onlangs 56 sterren op haar gezicht liet tatoeëren is opgenomen in de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Kortrijk.


                          Dat schrijft de Belgische krant Het Nieuwsblad.
                          Kimberley (18) zou volgens haar oom Davy gezegd hebben dat ze dood wilde. Ze zal minstens twee weken opgenomen blijven.

                          (Bron:nu.nl/opmerkelijk | 'Sterrenmeisje opgenomen in psychiatrische kliniek')

                          Comment


                          • Sterrenmeisje wil nu tattoo op de rug


                            Kimberley Vlaeminck weet duidelijk hoe ze in het nieuws moet blijven. Vorige week werd ze in de psychiatrie opgenomen, nu wil ze nog een tattoo laten bijzetten. Het zogenaamde sterrenmeisje overweegt de naam van haar zusje op haar rug te laten zetten. De kans lijkt groot dat Kimberley ditmaal kiest voor een andere tatoeëerder dan Rouslan, kwestie dat ze niet plots heel haar familie op de rug heeft staan.

                            Als Kimberley (18) de sterretjes van haar gezicht heeft, hoopt ze in de toekomst nog zeker andere tattoos op het lichaam te laten zetten. De naam van haar zusje wil ze ze in speciale tekens op haar rug laten tatoeëren. Ook de familie van Kimberley is niet preuts. Vorige week nog ging Kimberley samen met haar 59-jarige grootmoeder een piercingstudio binnen, waar de vrouw zich een navelpiercing schieten. Naar verluidt wist de opa van niets, maar was hij best tevreden met het resultaat.
                            Damn, she's stupid!!
                            The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                            Status: @Onderhoud

                            Comment


                            • Vrouw herkent sterke man aan dansbewegingen

                              Uitgegeven:9 juli 2009 12:35Laatst gewijzigd:9 juli 2009 12:45

                              AMSTERDAM – Mannen die succes hebben bij vrouwen op de dansvloer, beschikken gemiddeld genomen over meer spierkracht. Dat hebben Duitse wetenschappers vastgesteld.

                              Onderzoekers van de universiteit in Göttingen lieten tientallen vrouwen filmpjes beoordelen van mannen die dansten op het liedje ‘Let me entertain you’ van Robbie Williams.
                              Het uiterlijk en de lichaamsvorm van de dansende mannen was onherkenbaar gemaakt, zodat alleen hun dansbewegingen waren te zien. Ook werd bij alle dansers gemeten hoe veel kracht ze in hun handen hadden.

                              Uit het onderzoek bleek dat de dansende mannen die het meest in de smaak vielen bij vrouwen, ook de meeste spierkracht in hun handen hadden.

                              Inschatting

                              De bevindingen zijn gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Personality and Individual Differences.
                              “Deze studie laat zien dat dansbewegingen kunnen worden gebruikt om de kwaliteit van de mannelijke partner in te schatten in termen van kracht en dominantie”, zo verklaart hoofdonderzoeker Bernhard Fink in het Britse tijdschrift New Scientist.

                              Evolutie

                              Wetenschappers vermoedden al langer dat vrouwen in staat zijn om belangrijke evolutionaire informatie te halen uit de dansbewegingen van mannen. “Het is logisch”, aldus evolutionair psycholoog Gayle Brewer. “Vrouwen die het vermogen hebben om de kwaliteit van mannen te bepalen aan de hand van visuele aanwijzingen, zijn in de loop van de evolutie in het voordeel geweest.”

                              Slechte dansers

                              Mannen die een slecht figuur slaan op de dansvloer, hoeven volgens de onderzoekers echter niet te wanhopen. “Als je de competitie niet aankunt, kun je het beste wegblijven van de dansvloer en je kwaliteiten op een andere manier tonen”, aldus Brewer. “Koop bijvoorbeeld een drankje voor een vrouw en laat zien hoe attent je bent.”

                              © NU.nl/Dennis Rijnvis

                              Comment


                              • Ik vind goed dansende mannen nou juist een afknapper eigenlijk.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X