Stelling.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Originally posted by Falstyr View Post
    ik ga dus niet snel uit van hoe iemand er uit ziet. In mijn optiek is iedereen dom en dusver is er nog geen 1x een gesprek geweest waarbij er nagedacht hoefde te worden. Alleen maar uitlachen die gast en weg lopen.

    als ik van uiterlijk uit zou gaan... Ik luister niet naar mannetjes die minder dan 100kg wegen hoe ripped ze ook mogen zijn. Die gasten zijn hun beginner status nog niet eens voorbij in mijn ogen.
    Je gaat er niet vanuit hoe iemand eruitziet, maar je hanteert wel een 'magische 100kg grens' waaronder je niet naar hen luistert. Wat slim dat je zulke regels op kan stellen! Uiterlijk heeft misschien ook wel iets te maken met vertoning, hmmm..

    Je hebt wel gelijk dat de hele wereld dom is. We hebben hier immers wel te maken met the mighty falstyr, een man die 150kg benched in z'n kuur, 2 maanden later setjes doet met 110kg, blessures oploopt in z'n rug maar wel de grootste man van het forum is met zijn 130kg. schoon aan de haak! Deze man heeft het helemaal gemaakt.. Aangezien deze zogenoemde falstyr zelfs niets aanneemt van pro's en hun trainingen hem ook niet interesseren denk ik dat de pro's maar een voorbeeld aan hem moeten nemen.

    Het is dat ik zo snel geen foto van zijn fysiek kan posten, anders had ik dat zeker gedaan, wij kunnen allemaal nog veel van deze guru leren

    Wel aardig van je grote bedankwoord richting huggybear. Toch aardig dat iemand je nog wilde helpen om wat te gainen tijdens je kuur, zodat je het 2 maanden later weer kon verliezen.
    In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

    If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

    Comment


    • #62
      Ach ligt er net aan of het internet stats xzijn of echte stats, in het echt zou je denk eerder een getraind iemand geloven op internet geloof ikiemand vaak nadat hij meerdre zinnige posts heeft geplaatst

      Comment


      • #63
        Wim Wammers en Leon Smeets en Ilja Strik kun je veel van leren mbt powerliften. Geen idee hoe de theorie bij hun zit, maar de praktijk kennis is meer dan genoeg. In die sportschool daar schijn je ook terecht te kunnen voor gewichtheffen. Dus een bron van kennis en ervaring. Verders online natuurlijk een paar grote namen zoals tate/wendler/kroc e.d. die artikels plaatsen waar veel van te leren valt. en west side barbel heeft een heel archief met artikels die leerzaam zijn. Om nog maar te zwijgen over seminar dvd's met uitleg.

        Gijs Boeijen is iemand waar ik op moment veel van kan leren, maar hij is zelf ook nog relatief nieuw in de strongman en leert ook nog steeds bij. Verder weet ik niet zo 1-2-3 iemand in de buurt waar ik me eventueel aan zou kunnen optrekken of met vragen terecht kan. Ervaring is altijd handiger dan theorie. Kijk maar naar het les materiaal voor fitness instructeurs. specifiek de les biomechanica. Uit theorie zijn overhead lifts en squats e.d. hartstikke gevaarlijk. Hoe veel ongelukken zijn er nu echt uit voort gekomen?

        Voor bodybuilding en voer is het vrij beperkt helaas. Iedereen zit zo'n beetje rond hetzelfde matige niveau. Echte uitstekers zijn er niet, maar des te meer papegaaien. Alles zelf moeten aanleren en vragen stellen...aan wie? :P

        Highland Games probeer weer af en toe met iemand af te spreken in de bieschbosch hier. Ik ben daar hevige n00b in en doe het meer voor de leuk er bij. Beetje atletiek/lenigheid kan ook van pas komen. Dus kan meer dan genoeg leren van die Anton wat dat betreft.

        @Adonis
        je laat weer meteen zien niks te weten. mooie post om dat te bevestigen. ik beweer geen guru te zijn. dat eikels zoals jij dat denken zegt meer over jullie. En dat ik opeens setjes met 115kg doe op de bench..oh wat een drop in kracht. oh nee wacht, dat deed ik in de kuur ook. Want zie je...5x5 begin je de eerste week op 70% van je 1rm. Leer eerst eens wat over het systeem waar mee getraint wordt voor je domme uitspraken doet ventje.

        Maar goed. toen ik stopte met loggen op DBB heb ik nog mee gelezen over de onzin die jullie allemaal poste. lekker geruchten de wereld inhelpen met aannames die nergens op slaan. En dan nog vreemd vinden dat ik jullie niet serieus neem...stelletje flapdrollen. Ga eerst eens wat zinnigs posten kereltje.
        Last edited by Falstyr; 09-07-2010, 18:39.

        Comment


        • #64
          Ik neem van niemand iets aan. Of die nou 3 meter breed is en 2.50m groot met een armomtrek van anderhalve meter maakt me niets uit. Ik heb al veels te veel breeje mongolen gesproken die onzin verkondigen waar je spontaan van begint te huilen.
          The Sky Ain't The Limit

          "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

          Comment


          • #65
            Wow sinds een tijdje weer online bij bodynet en zie dat er nu veel meer falstyr haters zijn, gaat de goede kant op ze hebben je door dikke.
            Heb in anderhalf uur lezen al 4x kan..r voorbij zien komen in je posts.je bent met recht de opperkneus hierzo.

            Comment


            • #66
              ga jij maar lekker huilen en triest doen omdat ik op msn niet meer reageerde op je vragen. heb je onderhand al iemand gevonden om je aan te leren hoe je wel moet trainen voor resultaat? huilie.

              en kanker heb ik helemaal niet gebruikt. ik hou het heel beschaafd bij flapdrolle, bosmongolen en idioten. als ik echt zou gaan schelden zou er wel wat ergers dan kanker uit komen.

              Comment


              • #67
                voor de zoveelste keer ik heb niet met je gesproken op msn ik heb geeneens msn, flapdrol.
                En ik heb een aantal jaren getrained met wedstrijd jongens zowel pl als bb en jaren gekickboxt bij mejiro dus je hoeft tegen mij niet zo mans te doen hoor.
                ga maar lekker in het pos elfje spelen met je wizard vriendjes, zal zo even je posts quoten met kanker erin kun je je woorden terugnemen bosmongooltje.

                Comment


                • #68
                  Originally posted by quibus View Post
                  Wow sinds een tijdje weer online bij bodynet en zie dat er nu veel meer falstyr haters zijn, gaat de goede kant op ze hebben je door dikke.
                  Heb in anderhalf uur lezen al 4x kan..r voorbij zien komen in je posts.je bent met recht de opperkneus hierzo.
                  Ik heb vroeger ook wel bij iemand in de klas gezeten die dat woord vaak gebruikte. Die gozer gebruikte ook allemaal woorden zoals flapdrol, idioot en weet ikveel wat nog meer! Het was een grote dikke kamper met elke dag hetzelfde trainingsshirt aan en droeg stretchbroeken voor zijn machtige benen.
                  Hij heeft zelfs 1x gedreigd mij voor de trein te gooien omdat hij vond dat ik hem genaaid had. Zulke figuren snappen het nooit als je fair tegen hun bent. Omdat ze dik zijn denken ze dat iedereen het altijd maar op hun gemunt heeft. Maak je er niet zo druk om gozer
                  In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

                  If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

                  Comment


                  • #69
                    heb geen zin om de rest te zoeken maar dit is er 1

                    Originally posted by Falstyr View Post
                    als je serieus langs komt zul je zien wat voor onzin je allemaal lult. mag je lekker bij iedereen aanbellen en vragen wie er op nummer 138 woont. durf te wedden dat de meesten geen fucking clue hebben. ik loop toch ook niet de hele tijd leugens over jouw te verspreiden kankermongool? waarom doe je wel zo kinderachtig naar mij toe?

                    Comment


                    • #70
                      ik maak me niet druk, vind het gewoon leuk om die dikke te irriteren.
                      Vanaf dag 1 al toen ie liep te verkondiggen dat ie met een dolk op zak liep, later bleek dat ie in het bos elfje zat te spelen.

                      Comment


                      • #71
                        En nu kappen.

                        Comment


                        • #72
                          Originally posted by Fitness-maniak View Post
                          En nu kappen.
                          En naar jouw luistert iedereen..

                          Comment


                          • #73
                            Originally posted by gameface View Post
                            En naar jouw luistert iedereen..
                            ze moeten zich als volwassenen gedragen.

                            Comment


                            • #74
                              Iedereen is anders en bij iedereen reageert het lichaam ook anders.
                              Die vent met goede stats was eerst misschien wel al 140 kilo alleen dan vet.
                              Heeft dit weten af te trainen, en is nu dus vlink gespierd met is 100 kilo en een bf van 8%

                              Terwijl ik juist al een zeer laag vet percentage heb. Ik ga echt niks van die gast aannemen.
                              Omdat ik met zijn gewoontes nooit het resultaat zal behalen wat hij heeft
                              Als je het antwoord toch al denkt te weten, waarom vraag je het dan ???

                              Comment


                              • #75
                                Originally posted by Falstyr View Post
                                te hard trainen...of te wel te veel oefeningen, te veel volume, te weinig dagen trainen, te weinig dagen rusten, te weinig eten....
                                Wat hij hier dus zegt
                                Geniet, en drink met maten!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X