Sportschool beginnen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sportschool beginnen

    Hallo,

    Ben druk bezig geweest om een goeie plek een sportschool te gaan beginnen, veel plaatsen is het uit gemolken en zijn er te veel, zeker alles boven de 40.000 a 50.000 inwoners daar komen fit for free 15 euro bagger dingen... Minder inwoners niet haalbaar voor deze ketens!

    Waar ik wil beginnen zitten er 2 en goedkope 18,5 per maand is een kleine amper parkeer plek dumbbels tot 30 kilo maar... echt mensen die daar heen gaan omdat die andere veel te duur is en geen andere optie is ! Toch nog goed voor 600 leden waarvan ook genoeg slapers.

    De andere is compleet met kickboxen, steps enz daar mag je allemaal aan mee doen een all in abbo van 49 euro..., maar wat nou als je alleen wilt fitnessen??? Dan heb je pech en maatje die traint daar en hoort veel mensen daar over klagen... De mensen kiezen toch liever deze dan die andere goedkope kleine niet zo mooie sportschool.


    WIJ maat en ik willen puur op fitness/kracht knal gym maken dumbbels tot 50/60 kilo genoeg kilo's schijven en hardcore apparten en om mee te beginnen stuk cardio om ook de dames te kunnen voorzien en uiteindelijk rustig dit uitbreiden als er leden er voor komen! Gewoon heerlijk fitnessen en niks meer en minder, grote eiwit shake aanbieden voor weinig geld zodat het bijna niet meer de moeite wordt om zelf thuis te maken, maar direct na de training.

    Voordeel van als die goedkope mega ketens is dat in de grote steden heel veel gym's naar de kloten gaan, waardoor zo veel goeie mooi spullen op inet te vinden zijn... ga van de week 7 apparten ophalen van life fitness voor nog geen 250 per apparaat, bij mij in de sportschool staan deze ook pas een paar jaar en uit amerika gehaald toen voor iets van 3000 euro per stuk.. We gaan nu rustig komende maanden zulke koopjes aankopen kunnen dat stallen kosteloos hier en daar en zodra wel alles hebben direct vol kunnen zetten en beginnen... Verder gaan wel hele stad flyeren en in de krant enz enz promoten!

    Willen all in abo doen voor 25 euro per maand en we zullen kiet spelen bij 70 a 80 leden...Mijn maat trek al zo ie zo 20 a 30 man mee (misschien nog wel meer maar altijd van het slechte uitgaan) Zullen bij die goedkope sportschool fanatieke gasten rondlopen die graag 5 a 6 euro meer willen betalen voor echt te kunnen knallen.. zeg 5 a 10 % zeg 50 leden overstap maken.. en bij die 49 euro sportschool ook 5 a 10 % kunne pakken is iets van 80 leden zitten we zo rond de 150 leden.. Die sportscholen zitten er al jaren en nooit meer promotie gemaakt om te gaan beginnen met fitness.. daar winnen evt ook nieuwe klanten mee die nog niet trainen enz enz enz... Ergste geval van die komt de helft op het begin spelen we nog kiet..


    2 collega's op het werk hebben dit concept vorige jaar sept gedaan in emmeloord en die zaten na 3 maanden op 150 leden en na 1 jaar op 350 leden en wachten nog veel leden van andere sportscholen met jaar contract om naar hun over te stappen.

    We hebben geen bank nodig om te beginnen dus geen rente kosten alles wat er staat is van ons en tegen zo'n strakke prijs dat we dit bij opkoper kwijt kunnen en nog amper geld op zullen verliezen ( als dit niet werkt) Dus ergste geval bij als alleen mijn maat zijn vrienden/kennissen direct overstap maken maken we minimaal verlies... hebben buffer om half jaar zeker huur te kunnen betalen. Boekhouder ook geen kosten aan dat is mijn pa


    Iemand nog tips ideen waar rekening mee te houden???

    gewoon snel getiept en niet alles nagekeken of alles netjes staat dus fu op spel en kut zinnen hahaha
    Een dag niet getraind...

  • #2
    Leuk idee, spannend om te doen. Ik hoop dat het goed uitpakt, er zijn vast nog onvoorziene kosten die komen. Wees daar op voorbereid, hou altijd wat achter de hand om eventuele tegenslagen op te vangen.

    Verder dus geen inschrijvingskosten denk ik? Zou ook nog kunnen, meesten betalen dat wel.
    Ga je ook meer richten op personal trainen in die gym van jullie? Je zou tegen kleine betaling een trainingsschema en/of voedingsschema voor ze kunnen maken.

    Aan vergunningen heb je al gedacht?
    Nuts uitgaven dus de gas licht en elektrica...(ik probeer alleen te helpen XD)

    eventueel airco systeem, soms niet nodig maar in de zomer kan het best heet worden. (misschien niet aan gedacht, kost best veel)

    Eventueel nog een rubberen vloer met van die rubberen tegels (karwei, gamma, praxis ofzo)

    Verder schiet me nog niks te binnen....


    SUCCES!

    Comment


    • #3
      Mooi dat je een eigen sportschool gaat beginnen. Bijna alle sportscholen worden langzaam omgetoverd tot health centers met shit spul. Goedkoop maar je krijgt er bar weinig voor terug als je fatsoenlijk wilt trainen. Waar ik vandaan kom (35.000 inwoners) heb je er 4. De enige die prima is qua apparaten heeft erg beperkte openingstijden en kost 35e per maand dus een gym als de jouwe zou hier ook zeer welkom zijn

      Ik zou in je advertentie duidelijk neer zetten wat voor spul jij wel hebt en andere gyms daar niet. Bijv als je dumbbels tot 40kg heb en ze bij de andere maar tot 30kg gaan.
      In welke stad/dorp ga je je vestigen?
      BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

      Comment


      • #4
        Top voor het mee denken, idd inschrijf geld goeie evt actie maken op flyer gratis tot bepaald moment. Vandaag bij gemeenten geweest bestemmingsplan enz.. tuurijk geld voor inrichting en vloeren indien nodig. GEEN AIRCO bah.. ja gas water enz zit bij die 70 leden verwerkt.

        Klopt is leuk voor een huisvrouw die centers... Plek hou ik voor mij totdat het rond is haha
        Een dag niet getraind...

        Comment


        • #5
          Misschien ook een idee om een soort openingsactie te organiseren met inschrijfgeld. Dat je bijv. op je flyer vermeld dat nieuwe leden geen inschrijfgeld hoeven te betalen als ze zich inschrijven voor een bepaalde datum.
          Of dat leden hun inschrijfgeld terugkrijgen als ze een nieuw persoon meenemen die zich ook inschrijft. Maar als je inschrijfgeld mee hebt gerekend in je begroting en je een beperkt budget hebt, kan die tweede optie nog wel eens uit de hand lopen De laatste optie is trouwens wel veel administratief werk. Bijhouden wie inschrijfgeld heeft betaald en of diegene al iemand voor heeft gesteld etc.
          Ik doe een gok

          Comment


          • #6
            Klinkt erg interessant. Ik hoop dat je een goed business plan heb gemaakt, maar het lijkt erop dat je al de benodigde berekeningen al gedaan hebt. Wat voor openingstijden ga je hanteren en past dat binnen het bestemmingsplan/vergunning?
            Je zou ook aan verschillende soorten abonnementen kunnen denken: bijvoorbeeld een goedkoper abonnement voor "de huisvrouwen" welke alleen overdag (bijvoorbeeld 10AM~5PM) geldig is. Of een goedkoper avondabonnement, geldig vanaf 9PM. Dit zou je ook kunnen helpen om de bezettingsgraad een beetje te sturen, om het beter te spreiden over de gehele dag.
            Vergeet niet je lachspieren te trainen.

            Comment


            • #7
              Leuk man,van je hobby je beroep maken.

              Ik zit bij een sportschool met meer dan 1000 leden a 48 euro per maand en iedereen loopt te klagen dat het zo duur is.
              Dat het zo duur is kan nog ,als er echt goede machines etc stonden maar dat is niet het geval
              Mocht er ooit een goedkopere sportschool opengaan,zouden er echt honderden overstappen.'

              Gaan jullie dit naast je werk doen aangezien je met 80 leden quitte zou spelen?
              80x 25 euro is 2000 euro omzet per maand en jullie salarissen dan?

              Succes in ieder geval,dat zal wel lukken.
              DIVIDE ET IMPERA

              Comment


              • #8
                Ziet er goed uit. Ik zelf betaal 50 euro. Inschrijf/administratie kosten zal ik wel toevoegen. Hoe ben je van plan om naar binnen te gaan? Pasjes systeem etc? En kwa stad weet ik wel waar je het gaat vestigen
                Hard work Pays off!

                Comment


                • #9
                  Het klinkt mooi, maar ik denk dat het niet zonder reden is dat de sportscholen steeds commerciëler worden, en haakster komen te staan op de hardcore gyms

                  Originally posted by frankey View Post
                  De andere is compleet met kickboxen, steps enz daar mag je allemaal aan mee doen een all in abbo van 49 euro..., maar wat nou als je alleen wilt fitnessen??? Dan heb je pech
                  Mensen klagen altijd, en het is maar net hoe graag je iets wil (meeste mensen houden niet van het sporten, die willen alleen resultaat).
                  Ik betaal €40 voor een hardcore gym waar geen sauna, groepslessen oid is. De enige luxe is de zonnebank, en het is ongeveer 2x 20km rijden.

                  Is gewoon een nette gym met mensen die serieus trainen... Maar ik weet wel dat er veel mensen (vooral vrouwen) zijn die denken dat je bewijs van spreke al een baard krijgt, als je een voet over de drempel zet. Vooroordelen enzo.
                  Mensen die niet sporten hebben vaak al veel moeite om een voet over de drempel te zetten, laat staan als je dan ook nog eens wat mooier materiaal hebt staan + bovengemiddeld veel mensen waaraan je kan zien dat ze serieus trainen.

                  Begrijp me niet verkeerd, ik vind het geweldig als je zon gym start. Maar vraag jezelf eens af of je het puur en alleen uit liefde voor de sport doet, of dat het commercieel gezien ook aantrekkelijk is. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je straks een filantropische instelling wordt
                  Passion is: pushing yourself when no one else is around

                  Comment


                  • #10
                    Mooi idee,
                    -gaan jullie inderdaad zelf 100 uur per week werke,
                    -genoeg cardio om bejaarden aan te trekken, komen 2x pw goede inkomsten.
                    -bied begeleiding aan vanuit jullie 10 jarige trainings ervaring
                    -trek breed publiek commerciële centers richten op bejaarden en de fitness leek omdat dit de mainstream is. Bij de inrichting van de gym zorg dat je deze groep ook aanspreekt. Hiermee moet je het geld verdienen en het bodybuild gedeelte is jou passie. Maar daar heb me de bejaarden voor nodig.

                    Comment


                    • #11
                      succes frankey..

                      Comment


                      • #12
                        Hey super hoor dat iedereen zo meedenkt!!

                        We hebben 2 panden op het oog, bij 1 mag het zo ie zo maar dat ik maximaal goed voor 400 leden denk ik, dus toekomst verhuizen en dit pand waarschijnlijk maximaal 3 jaar huren. Wel erg gunstig geprijst en top locatie. Ander pand is begin aan mooi nieuw industrie terrein ook mooie locatie en groot genoeg voor 1000+ leden alleen huur is nu te hoog, maar staat al tijd leeg dus hij ging onderhandelen met eigenaar om toch evt haalbaar te maken.. geen huurders is 0 euro... anders toch 1200 a 1300 euro per maand. Bij dit pand moet we wel via de gemeente spelen want bestemmingplan zegt nee, maar dorpen er om heen is het ook toegelaten door de gemeente. Aanvraag ligt er sinds gisteren bij de gemeente.

                        Actie idd voor bepaalde datum inschrijven voordat wel open gaan actie maken met inschrijfgeld evt eerste 3 maanden voor de helft van het geld, gaan we nog even rustig bekijken.

                        We blijven gewoon bij onze baas werken, ik heb 2 jaar 1 vaste dag per week ouderschapsverlof en wij werken 9 uur diensten dus 4 dagen per week. en om het weekend dus indeling gaat prima en ja eerste jaar zullen we erg veel uren draaien maar dat is totaal niet erg

                        openingstijden 10 tot 22:00 di t/m vr weekend 10 tot 13:30 en maandag 18:00 tot 22:00 ( maandag als genoeg leden hebben ook hele dag open maar anders krijgen we het niet rond voor nu en vrijdag hebben wij 1,5 jaar opleidingsdag van het werk dus dan komt een vriend te staan van 10 tot 18:00 uur.

                        We gaan natuurlijk het zo maken dat iedereen welkom is, echt niet blind staren op iets wat ik erg mooi en leuk vind en daardoor 50% van de klanten afstoot. Waar ik train is een mooie mix van alles en je kan echt goed knallen, maar ook lekker je ding doen en cardio.. Maar we zorgen er wel voor dat op kracht gebied alles te bieden hebben.

                        Maat van mij weegt 104 kilo op 8% vet en traint ook al 20 jaar ofzo ik zelf 15 jaar en weten waar we over praten en dat gaan we zeker ook in flyer/krant duidelijk maakt en dat er altijd ruimte is voor goeie gratis begeleiding op training voeding afvallen enz enz..

                        Drempel voor vrouwen is lastig als er om je heen genoeg van die fit for free dingen er zitten, maar dat is hier niet het geval... Bij die andere goedkope zit al zo ie zo een drempel, die dan kiezen die vrouwen voor die van 49 euro. Maar als wij mini drempel kunnen maken voor het helft van het geld, stappen ze er wel overheen en voordeel is dat mijn maat een bekende van die sportschool is en dan is er weer geen drempel voor veel vrouwen.

                        Pasje systeem beginnen we denk ik niet gelijk mee, collega's in die het in emmeloord zijn ook zonder begonnen en auto incasso systeem, en mijn sportschool werken ze al 40 jaar met stempel kaart.... Dit gaan we nog bekijken wat zo'n systeem kost, maar wat ik zeg werkt het zoals in emmeloord en zitten binnen no time op 300+ leden dan kunnen we alles stap voor stap aanpassen.
                        Een dag niet getraind...

                        Comment


                        • #13
                          Wat betreft systeem dat je (in de toekomst) gaat gebruiken: kijk hier eens naar Fitness Software | Virtuagym Professional en stuur evt een mailtje Ben je eigenlijk complete state-of-the-art klaar voor waarschijnlijk relatief weinig geld

                          ps. Neem zo'n american style jukebox die je overdag kan locken (radio/afspeellijst) waar mensen savonds muziek in de wachtlijst kunnen zetten heb ik altijd al gewenst in m'n gym haha.

                          Comment


                          • #14
                            Zo te lezen hebben jullie de kennis, de middelen en de passie om dit tot een succes te maken !
                            Nu nog de "vindbaarheid" van deze combinatie offline en online

                            Comment


                            • #15
                              Bij nader inzien denk ik dat van die software het 'health-center'gehalte wat te hoog is voor jullie

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X