Nieuwe PC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    nog even voor diegene die de hardware info uitzendingen niet kennen, elke vrijdag een nieuwe deze week Intel Core i7 3960x, 3930K en X79 chipset | Hardware.Info Nederland

    is naast tweakers.net mn fav nieuwtjes site op dit gebied.
    deze 2 sites zou genoeg moeten zijn om je een beetje bekender te maken in wat er rond dwaalt zodat je zelf al op een redelijke keuze kan uitkomen.

    Comment


    • #32
      Ja, dat klopt, ik heb zelf helaas nog nooit het beste van het beste gekocht. Ik doe niet vaak een upgrade, dan spaar ik liever even door voor een nieuw systeem.

      Comment


      • #33
        Originally posted by onderhandelen View Post
        Vind delll wel chill systemen hebben en belangrijkste van alles geven flinke korting
        mensen zoals jij moeten niet over computers praten, korting en alles ga een fiets jatten ofzo. dell is echt troep als je wil gamen. alienware leuk voor gamen dan mag jij bij betalen haha. bouw zelf iets of kijk even in het topic van posseltje. daar heb ik al eerder een pc gebouwd.

        OT: 1300 euro kom je heel ver mee, mw3 kan je makkelijker draaien als bf3 ik draai zelf high high 90fps

        Comment


        • #34
          Originally posted by onderhandelen View Post
          Vind delll wel chill systemen hebben en belangrijkste van alles geven flinke korting
          Dell is gewoon grafzooi. Leuk voor MS Office, maar verder rommel. Het punt van systemen die al prefab zijn, is dat de producent (Dell, Acer, HP, PB, etc) doorgaans de goedkoopst mogelijke componenten erin hangt. En dat merk je terug in de stabiliteit (stukje ervaring hier). Zelf bouwen is echt zoveel beter. Je hebt wellicht die "bizarre" korting niet (wellicht 100 euro, tops), maar wel betere kwaliteit componenten, plus de optie om nog te OC'en. Eigen werk= beste werk. En voor 1200 euro kun je echt wel een gruwelijk syteem halen. Die progressie in de IT is echt sick, dus de top raakt snel afgeprijst door de nieuwe top.
          Zorg voor een dikke SSD, waanzinnig mobo, 4 G ram+, 64 bits OS (anders heeft die bak RAM geen zin), Creative geluidskaart, dikke videokaart, voeding van 700W+ van iets als Chieftek ofzo. Knutselen en vlammen.
          "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

          sigpic

          "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

          Comment


          • #35
            Maakt met dell muziek en kan videos editen.......zo slecht is het nog niet, en al helemaal niet als je weet dat je flinke korting kan krijgen als je het goed doet.

            Wil je high end systemen dan ben je overgeleverd aan Apple, daar krijg je alleen niet zo veel korting.

            Zelf bouwen vind ik een te groot risico vooral om dit:

            Knutselen en vlammen.
            ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
            We like it
            ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

            Comment


            • #36
              Originally posted by onderhandelen View Post
              Maakt met dell muziek en kan videos editen.......zo slecht is het nog niet, en al helemaal niet als je weet dat je flinke korting kan krijgen als je het goed doet.[QUOTE/]

              Dan heb jij nog niet goed gekeken naar het zelf samenstellen van een PC bij één van de webwinkels zoals azerty, alternate, etc.

              Overigens ben ik wel nieuwsgierig naar die korting. Zou je misschien het systeem en de korting kunnen noemen?

              Wil je high end systemen dan ben je overgeleverd aan Apple, daar krijg je alleen niet zo veel korting.
              Ja, heeft apple al PC's met de nieuwe SB-E onderdelen?

              Zelf bouwen vind ik een te groot risico vooral om dit:
              Knutselen en vlammen.
              Een normale pc bevat ongeveer 8 verschillende onderdelen, en die moet je verbinden met in totaal 9 verschillende kabels, (Één PCI-E slot in gebruik, 1 SSD en 1 HDD) en alles past er maar op één manier in. Verder lijkt vlammen me nogal stug. Op de warmste delen van je pc (in de CPU/GPU) wordt het maximaal 100 graden, daarboven valt de pc uit. Zelfs met die oude voedingen waar nog een 110/220 switch op zat, had je niet meer dan een paar vonken als je die verkeerd instelde.


              Nog een kleine sidenote: apple's zijn niet sneller dan windows met videobewerken. Videobewerken is puur rekenkracht, en niet binnen redelijke omstandigheden OS afhankelijk.

              En general: tegenwoordig is 8GB voor meer dan een basispc al standaard. Kost je nog maar zo'n 50 euro voor een DDR3-1600 setje. Geluidskaarten zijn tegenwoordig ook zonde van het geld; de onboard chip is practisch even goed op de 3,5mm aansluiting, en als je pc aansluit op je home-cinema, gaat het geluid toch onbwerkt door via hdmi.

              Wbt windows: je kunt gewoon een onbewerkte windows 7 downloaden. (Het makkelijkste is als je SP1 al erin hebt zitten) Vervolgens download je DAZ loader 2.0.9, en laat je die draaien. Je hebt dan gewoon een 'legale' windows. De crack blijft overigens gewoon werken; een klein jaar terug heb ik een laptop thuis ermee gepatcht, en hij werkt nog steeds zonder mededelingen van MS.


              OT: 1300 euro kom je heel ver mee, mw3 kan je makkelijker draaien als bf3 ik draai zelf high high 90fps
              De engine van dat spel is dan ook nog steeds dezelfde als die van CoD2 he. Maar het is inderdaad een lekker licht spel. Sowieso draaien de meeste spellen tegenwoordig al prima op een kaartje van 150 euro á la HD6870. Ook met nog iets goedkopers kun je het prima uithouden tot nvidea en amd begin komend jaar hun nieuwe high-end reeks lanceren.
              Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

              Comment


              • #37
                Met vlammen bedoeld i denk ik gaan met die banaan zoiets.

                Zou je misschien het systeem en de korting kunnen noemen?
                Op elk systeem kan je korting krijgen, de korting die je kan krijgen verschilt van 100 tot paar honderd euro. Dat moet je fixen aan de tel.

                Nog een kleine sidenote: apple's zijn niet sneller dan windows met videobewerken. Videobewerken is puur rekenkracht, en niet binnen redelijke omstandigheden OS afhankelijk.
                Didnt knew that, neemt niet weg dat heel veel dingen wel afhankelijk zijn van os. Los daarvan ff een vergelijking ter illustratie: Dell xps 15 z i7 kost rond de 1100 euro standaard. MBP i7 van de zelfde type kost rond de 1500 euro.

                Nu het verschil dell gebruik een processor dat minimaal 4 stappen lager staat aangeschreven bij intel dan wat apple gebruikt. Apple gebruikt quad core dus 4 cores en 4 threads, dell, 2 threads of of 2 cores processor.

                Op een of andere manier zegt mij dit dat een apple machine toch iets sneller zal zijn los van de os. Met os wordt het een deff. baas

                Een normale pc bevat ongeveer 8 verschillende onderdelen
                eens eens maar heb mensen gezien die het zelf hebben gedaan. Was niet echt om over een huis te schrijven zegmaar, niet stabiel u name it. En echt veel scheelt het tegenwoordig niet tov een systeem kopen. Althans ik heb wel eens zitten rekenen en kwam redelijk aan een mac uit.
                Last edited by onderhandelen; 19-11-2011, 03:54.
                ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                We like it
                ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                Comment


                • #38
                  @ OH
                  Klein prijsverschil tussen zelf bouwen en prebuilt= dikke marge. Zie post hiervoor. Vlammen= gas geven inderdaad. Apple, tjah. Mooi spul, serieus, maar laat mij maar schuiven. Apple kost meer, en tenzij je dual boot draait kun je er niet op gamen (emulator die winxp over Apple iOs draait gaat je echt prestatiepunten kosten).

                  @ Sean
                  Rekenkracht zeker, niet zeer OS afhankelijk, eerder bewerkingsprogramma-afhankelijk. Specifiek geprogrammeerd voor meerdere cores, efficiënte taakafhandeling e.d. Een gedeelte daarvan loopt echter via het OS. Bij gelijke specificaties zou je eigenlijk de proef op de som moeten nemen.

                  Verder Windows 7, ik ken de geintjes met loader. Heb ooit zelfs een volledig gecustomiseerde Windows gebouwd (eigen inlogscherm, standaard mee-installeren van programma's etc.). Echt disc erin, partitie aanklikken en wachten. Wat een kutwerk. Wel mooi om eens te hebben gedaan.

                  8 Gig RAM kan ook zeker, maar ik ben niet echt van mening dat dit h.t. al echt zinnig is. Kan wat dat betreft iets achterlopen, maar zolang je RAM niet 100% vol zit, is extra ram niet zinnig (of je moet het dan hebben over opdeling, busbreedte etc, maar dan kun je die 4 g ook uitsplitsen.

                  Geluidskaart, niet met je eens. Als je hem over de standaardHDMI jaagt, ja akkoord (hoewel ook daar dikkere kaarten voor zijn). Ik ben echter echt wel een goede fan van een flinke geluidskaart, zeker als je er een goede set op aan sluit. Zie overigens wel dat Auzentech ook weer terug is van weggeweest, en ook Asus in de business is gestapt (naast nog wat andere). Interessant. Ik snap nooit dat mensen dat barstensveel geld steken in een set, videokaart, the works, en dan nog op een of andere crappy geluidskaart zitten te kachelen, zonde van je ervaring.

                  Laatste dingetje nog: temperature threshold kun je gewoon in je BIOS instellen, zeker verstandig als je gaat OC'en en kutten met voltages. Heb zo een keer mijn moederbord doorgebrand. Niet de fik erin, maar hij deed PIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP en toen deed hij niks meer.
                  Last edited by GeneralIx; 19-11-2011, 04:34.
                  "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                  sigpic

                  "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                  Comment


                  • #39
                    Als je een pc zelf durft te bouwen en weet wat je doet, zou ik het zkr doen. Ben je ook merk onafhankelijk. Dus gewoon nieuwste drivers, os ed erop kunnen knallen zonder dat bijv. Dell zegt wij hebben geleverd met vista dus vista ondersteuning.

                    tenzij je dual boot draait
                    duuuh, standaard. Zie dat een i7 21 a 2200 kost beetje dure grap idd.:S

                    Als je zelf gaat bouwen hou je nog geld over met hullie eens.
                    Last edited by onderhandelen; 19-11-2011, 05:28.
                    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                    We like it
                    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                    Comment


                    • #40
                      Allemaal leuk en aardig, maar hij heeft hier geen reet aan. Gamen en wat Office werk! dan ga je geen fortuin uitgeven, en al helemaal niet samenstellen.

                      Comment


                      • #41
                        nee hij wil games en wat office. en hij wil bf3 erop spelen. en met zijn frostbite engine is dat nou niet echt een bepaald milde engine voor de pc console

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by GeneralIx View Post
                          Dell is gewoon grafzooi. Leuk voor MS Office, maar verder rommel. Het punt van systemen die al prefab zijn, is dat de producent (Dell, Acer, HP, PB, etc) doorgaans de goedkoopst mogelijke componenten erin hangt. En dat merk je terug in de stabiliteit (stukje ervaring hier).
                          Hier dezelfde ervaring. Maar ach, dat was voor werk, dus hoefde zelf niet te betalen. Wel irritant dat je werk er door stil komt te liggen. Dat was overigens een workstation met verder (voor die tijd) redelijk high end specs (als ik t me goed herinner: 4 dual core processoren, 16 Gb ram, etc). Deed daar quantummechanische berekeningen op, wat meer dan Office dus , maar goed, weinigen zullen daar genoeg plezier aan beleven om het 'gaming' te noemen
                          Bij zulke specs hoort een prijskaartje en dan verwacht je wel wat stabiliteit. Problemen met zowel geheugen als CD/DVD writer gehad; die laatste was zelfs al binnen een half jaar gaar. Zelfde verhaal voor m'n laptop (ook via werk; ze hadden nu eenmaal een deal met Dell, dus weinig keuze): optische drive binnen een half jaar naar de kløten.
                          Wil je stabiliteit, dan kies je dus zeker niet voor Dell.

                          Comment


                          • #43
                            Dit wat?
                            Sony
                            Vpcj21s1e/b.nl3

                            1000 euro bij mediamarkt

                            Zit op de ipod dus kan niet linken
                            Make it happen, shock everyone!

                            Comment


                            • #44
                              Gip ga eens op tweakers checken, en daar je eigen pc samenstellen. Ga geen rommel kopen bij mediamarkt terwijl jenvoor dat geld een game pc kunt samenstellen.

                              Comment


                              • #45
                                Ben niet zo handig in die dingen, snap er geen hol van daarom ook gewoon kant en klaar komen en bij een gewoone zaak die je kan bezoeken ipv internet webshops.. Ookal is het uit regio maakt me niet uit zolang ik er maar langs kan gaan.
                                Make it happen, shock everyone!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X