dyno and ud2.0 (again)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Ashley View Post


    Dyno ik heb ook wel oren naar ud2, maar voordat ik me verder hierin ga verdiepen....is dat te combineren met lichamelijk zware arbeid?

    Ik heb wel wat logs gelezen en ik lees toch regelmatig dat het ontzettend zwaar is. Nou is dat niet een probleem, ik vraag me alleen af hoe ik op zo weining calorieen ook nog zware lichamelijke arbeid moet verrichten(zonder dat mijn werk eronder gaat lijden)en dan ook nog deplettrainingen moet gaan doen?

    Als dit topic vervuiling is open ik wel een nieuw topic.
    Wat is zware lichamelijke arbeid. Ik kan gerust een hele dag fotograferen op straat, of een hele dag in winkel werken (en ben dan ook wel goed gefocussed). Iets zwaarder werk zou ook nog wel kunnen, maar iemand die bijvoorbeeld in de stratenbouw zit ofzo, zou ik toch iets anders aanraden.
    Low carb + hard werken is nou eenmaal niet leuk.

    Ik denk dat je dan beter een carb cycle zou kunnen opzetten, waarin je in het weekend de meest zware low carb/cal fase houdt (en je kan gedurende de week een aantal principes van ud2 invoegen).
    More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

    Comment


    • Ik heb een aannemersbedrijf. Ben de hele dag aan het tillen met zware gewichten.
      ud 2 zit er dus voor mij niet in. Carbcycle kan ik wel mee omgaan. Nog een week of 6 bulk en dan maar eens een cutschema maken.

      Thnx.
      ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

      Comment


      • je zou dan iets kunnen doen als het volgende:

        stel je behoefte is 3100 kcal en je cut op ongeveer 2600 kcal per dag, en traint op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

        Maandag: e250, k350, v66 = 3000 kcal
        dinsdag: e250, k350, v66 = 3000 kcal
        woensdag: e250, k100, v66 = 2000 kcal
        donderdag: e250, k350, v66 = 3000 kcal
        vrijdag: e250, k350, v66 = 3000 kcal
        zaterdag: e250, k100, v66 = 2000 kcal
        zondag: e250, k100, v66 = 2000 kcal
        (kan ook 300g carbs op high dagen, en 150 op low dagen)
        (gemiddelde is dan 2571 kcal per dag)

        Ergens rond week 4 als het wat minder snel allemaal gaat, een 2x per week op niet trainingsdagen een 30-40 minuten cardio toevoegen.
        More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

        Comment


        • Ik kopieer dit wel naar mijn log. Eens kijken hoe laag ik hiermee uitkom.

          Bedankt voor de moeite
          ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

          Comment


          • Ik denk als je genoeg wilskracht hebt dat UD2.0 ook wel mogelijk is. Leuk is een ander verhaal natuurlijk. Je serotonine is zo laag dat je het liefst op de bank wilt liggen, tv kijken tijdens de lowcarb.

            Niet geschoten is altijd mis, ik zou het gewoon proberen. Lukt het niet is het toch een hele hele hele interessant weg om te bewandelen in de richting naar het leren kennen van je lichaam en de mechanica achter zulk soort diëten.
            The Sky Ain't The Limit

            "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

            Comment


            • Deze vrijdag had ik echt een gruwelijke tension workout. ik knalde door de setjes heen, en hoe meer pijn en verzuring er optrad tijdens een setje hoe beter. ik voelde me echt heerlijk.

              na ongeveer twee uur was er van dit gevoel nog maar weinig te merken. Ik voelde me ondertussen slap als een vaatdoek, maar ging toch op eenzelfde tempo verder. het laatste uurtje trainde één van de medewerkers van de sportschool met me mee om me te motiveren, want hij zag dat ik aan mijn einde was gekomen.

              na 4 uur lang beulen zat het weer erop, en ik voelde me echt heel goed en trots. ik zag er in de ochtend nog zo zwaar tegenop, maar achteraf voelde ik me zo goed.

              Thuis aangekomen een pond groenten en 250g kip gegeten, en meteen daarna door naar mijn werk. moest werken van 18:00 tot 22:00.

              Tijdens het werken voelde ik me lekker. mijn lichaam was flink aan het nabranden van de training, en ik had het echt goed warm. dit warme gevoel hield nog een flink aantal uurtjes aan.
              -----------------------------

              dit is nu week 6. Deze week is echt knallend van start gegaan, en als dit zo verdergaat, dan is dit verreweg de lekkerste week. Van de andere kant heb ik ook genoeg van ud2 op dit moment. Ik wil gewoon weer 3-4x per week zwaar liften, en fatsoenlijk vreten. week 6 wordt zowieso afgemaakt. of er ook nog een zevende week achteraan gedaan wordt weet ik niet.
              ------------------------

              Verder heb ik opgemerkt dat deze ud2 periode verreweg de beste was. Ik verlies het meeste gewicht, en qua kracht blijf ik net als op de andere cyclussen even sterk.

              wat deed ik deze keer nou anders als andere keren?
              - Vetten grotendeels halen uit MCT olie
              - ik ging een 10-12 uur minder lang laag qua voeding. daardoor had ik 10-12 uur langer om te carbloaden. De carb load duurde nu dus rond de 40 uur IPV 28-30 uur (hierdoor kon ik de 1400g carbs over een grotere tijdsspanne verdelen. hierdoor was het mogelijk om minder grote carb maaltijden en meer tijd tussen elke maaltijd te nemen. Dit zorgt voor mijn gevoel voor een veel betere carbload).

              MCT's heb ik ook twee weken vervangen door vetten uit eieren en olijfolie. Ik merkte weinig verschil.

              het verlengen van de carbload wat ik noodgedwongen heb moeten doen (kwam niet anders uit met werk en school), blijkt erg goed te werken (in de 8 daagse cyclus van ud2 ga je 4 dagen low en doe je 2 dagen carb loaden. dat zal wellicht net nog iets beter werken. maar een 8 daagse cyclus is heel moeilijk te implementeren omdat dan alles elke week 1 dag verschuift. de eerste week die ik ud2 deed, heb ik wel 8 daagse cyclus gedaan door 1 dag eerder te starten. de laatste week kan ik dit ook doen).
              --------------

              anyways, morgen ga ik de hele dag fotograferen voor school. Zal dus best veel bewegen en energie verbranden. savonds als ik nog puf heb wat cardio. gr dyno
              More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

              Comment


              • Even een sneak previeuw van hoe ik er nu bijsta. Ik ben nu depleted. het is dan moeilijk om een spier echt maximaal aan te spannen en goed naar buiten te laten komen. na de carbload, zullen mijn spieren net nog een stukkie voller zijn, en daardoor zal ik ook nog minimaal meer defenitie hebben.

                gr dyno
                Attached Files
                More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                Comment


                • Originally posted by dynobet View Post
                  Even een sneak previeuw van hoe ik er nu bijsta. Ik ben nu depleted. het is dan moeilijk om een spier echt maximaal aan te spannen en goed naar buiten te laten komen. na de carbload, zullen mijn spieren net nog een stukkie voller zijn, en daardoor zal ik ook nog minimaal meer defenitie hebben.

                  gr dyno
                  Jezus volgens mij zit er alleen nog maar vetmassa in je hersens man.
                  Wat sta jij droog zeg dit is echt wel 5%?

                  Jammer dat je depleted ben maar alsnog mooie foto's!
                  You can be part of my meal tonight.

                  Comment


                  • Lekker bezig dyno! Me likes your adertjuhhhhhhs . Op hoeveel bf% sta je nu?
                    "Straight outta gym"

                    Comment


                    • 5%? dat zou ik willen. Natuurlijk zijn deze shots als ik aanspan, en ontspannen is defenitie een stuk minder. Deze 4 fotos zijn ook een selectie van een 20 fotos uit verschillende hoeken en poses. Ik kan ook fotos maken waar ik de mindere kanten van mijn lichaam zou laten zien. zoals billen, binnenkant bovenbenen, lovehandles etc etc. (maarja waarom? dit is bodybuilding, en dat is je laten zien van je beste kant)

                      Mijn vetopslag is echt raar. bepaalde plaatsen zijn snel erg droog, en andere plaatsen lijkt het wel alsof het vet nooit weg gaat, en is erg hardnekkig. gelukkig is er in deze 6 weken een positieve verandering opgetreden op voornamelijk deze plaatsen. defenitie op buik, schouders, armen en bovenrug is vrijwel gelijk gebleven. ben hooguit iets droger daar. maar het grote verschil zit hem juist op billen, benen, kuiten, onderrug. (heb nu een maatje kleiner in mijn broeken, en de broeken die eerst vrij strak aan bovenbenen zaten zitten nu gewoon goed).

                      zoals ik laatst al zei: de ene vet% meting geeft een 8% aan, de andere een 11% en weer een andere weer wat anders.

                      een huidplooi meter meet alleen subcutaan vet, en geen intramusculair en visceraal vet (waarvan je heel veel hebt als je net als mij 3 jaar geleefd hebt op junkfood en cola). En zo heeft elke meetmethode zo zijn voordelen en nadelen. Ik heb niet de toegang tot methoden om een definitef en exact vet% te laten meten, dus ik doe het met de spiegel een maatband, een impendantie meter, een huidplooimeter en wat anderen ervaren mensen denken (en dan zit je tussen de 6-12%. goh daar heb je veel aan zeg).

                      Ikzelf gok dat het nu rond de 9% ofzo nu is (gemiddelde). En Ik sta nu zeker 3-3.5% droger als vorige keer (waar de meesten mij al op 8% hebben geschat, maar waar ik dus waarschijnlijk eerder nog op 12% ofzo stond). Dus ik hecht niet meer zoveel waarde aan een absoluut getal. fucking droog = fucking droog, en dat wil ik.

                      Mijn plan is om eerst eens 2 cyclussen het 4 dagen ub/lb schema van falstyr te gaan volgen. na deze 10 weken, ga ik 5 weken ud2 doen. Daarna nog eens 10 weken hetzelfde bulk schema, en dan weer 5 weken ud2. In zoon bulk pak je toch al snel weer 2% vet erbij, en in die 5 weken probeer ik dan een 3.5 a 4% eraf te cutten.

                      Na deze 4 cyclussen hoop ik dan nog 3-4% lager te zitten qua vet% als nu, en met uiteraard meer spiermassa. Gewicht zal waarschijnlijk gelijk blijven aan wat ik nu weeg (rond de 88 kilo).

                      focus blijft daarnaast grotendeels op kracht liggen. Onderseteund met flexibiliteits en conditie werk.

                      Groot droog en sterk. dat is mijn doel
                      Last edited by dynobet; 12-09-2010, 13:37.
                      More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                      Comment


                      • ergens over een weekje ofzo zal ik mijn vriendin vragen om fotos te maken. dan zijn mijn spieren lekker vol, en omdat mijn vriendin dan de fotos maakt, kan ik mezelf concentreren op het poseren, aanspannen.

                        verder doet ud2 precies wat het belooft. In super korte tijd kun je grote vooruitgang maken qua fysiek. En uiteraard ben ik ook deze keer weer erg tevreden met de behaalde resultaten.

                        hoe gaat het met jouw ud2 escapades deze keer joshua?
                        More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                        Comment


                        • Ah ja omdat ik foto's zag van iemand met 10 procent bijv. bij het foto topic waar
                          je wel abs zag maar geen duidelijk aders zoals bij jou dacht ik dat je superlaag zat.
                          Ook door die "vacuum look" in het midden van je abs

                          Originally posted by dynobet View Post
                          hoe gaat het met jouw ud2 escapades deze keer joshua?
                          Ja gaat goed alleen heb ik laatste tijd echt geen tijd om een logje bij te houden.
                          Ga nu rond 21:00 naar sportschool want ik vind depletion training met drukte in sportschool gewoon zwaar kut. Dus geen tijd om te schrijven als ik terug ben.
                          Na week 2 heb ik 1 week op onderhoud gegeten omdat ik in week 3 tijdelijk
                          niet in Den Haag was. Deze week haal ik week 3 weer in van UD en wil nog 2 weken daarna tegen aan gooien en vanaf daar weer langzaam Kcals opschroeven voor een bulk tot maart en dan weer een ud2 cycle starten.
                          You can be part of my meal tonight.

                          Comment


                          • zou je niet eens gaan stoppen met cutten en komend half jaar gewoon bulken en wat massa creeeren? Je lijkt nu net een ecto :S

                            Comment


                            • ben benieuwd naar een rugpose, want je lijkt erg smal? Maar je had wel wedstrijd ambitie maar niet op bb-gebied, waar op dan als ik vragen mag?
                              I don't eat steroids for breakfast, but thanx for asking

                              Comment


                              • Aangespannen krijg je inderdaad een vertekend beeld! Je lijkt wel heel smalletjes op deze foto's, zo zie je maar dat de hoek van de foto en waar je een foto van maakt echt heel veel uit maakt (ook te zien aan mijn foto's).

                                Vetpercentage is makkelijker te schatten bij ontspannen foto's, hopelijk zien wij die binnenkort

                                Heb je deze ronde ook het gevoel wat extra spiermassa te hebben aangezet? En hoe is de progressie qua kracht (of ben ik nog te vroeg :P?).

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X