Ok here we go

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ok here we go

    Eerst even stats en doel: 10 maart begonnen met trainen. Toen 137 kf bf 46%. Nu 114 kg bf 31%. Leeftijd 21 Lengte 1.86m Doel over 6 weken: +/- 105 kg bf 25%.

    Ok ben gisteren nacht voor de laatste keer enorm doorgezakt op een fuif, en vanaf vandaag beginnen we terug met bittere ernst. Straks begint mijn eerste van de 30 nachtposten die k voor de boeg heb. Sevens neem ik 2 caps xenadrine. Als ik terug kom van de nachtpost morgenvroeg neem ik er nog eens 2, dan neem ik een douche en ga ik minimaal een uur cardio training doen. Na de training kruip ik in bed tot een uur of zeven. Opstaan, 2 caps xena, eten, min. een uur cardiotraining, werken, eten, 2 caps xena, douche, min. een cardio, slapen. Zo gaan de komende 6 weken al mijn dagen eruit zien.

    Kort samengevat: Goed op mijn eten letten, 4 caps xena per dag, 2x min. een uur cardio, veel werken, veel slapen. Opmerking: sociaal leven ga ik volledig aan de kant schuiven, maar dit is bewust (need to recover from emotional breakdown caused by my girlfriend). 2x in de week wordt de cardio training vervangen door krachttraining, om mijn spieren toch te onderhouden. Wil ook niet teveel verliezen.

    Nog een kleine twijfel waar ik mee zit; je kan je spieren zo hard of zo veel trainen dat je een averechts effect verkrijgt. Heb je dit ook met cardio training of kan je quasi onbeperkt cardio training doen?

    Wish me luck the next 6 weeks. Ik ga hier een soort logboekje van bijhouden.

    Greetz L Bear
    -Feel free... Or die trying-
    -A women's breasts are a journey, her feet are the destination-

  • #2
    je hebt sowieso al goede resultaten behaald met afvallen. Hoor je vaak mensen die het niet lukken, meestal doordat ze het niet meer aankunnen: cardio, strikte voeding.., Maar heb respect dat je al zo ver gekomen en denk dat als je al behaald heb wat je nu hebt behaald het wel goed gaat komen. Veel succes.
    I live to end the game

    Comment


    • #3
      6 weken, is dus een gemiddelde van 1,6 kg per week, dus dat kan je zeker halen.

      Ik doe ook nachtdiensten om de 4 wekene en is op zich niet zo slecht daar je dan ook langer in beweging ben, maar denk dat je beter geen caps neemt na je dienst, misschien wil je eerst wel nog wat trainen, maar als je ze te laat neemt ga je zeker problemen krijgen om te slapen. En ga je dat niet lang volhouden, nam ook op elk uur van de dag caps en resultaat is dat ik nu slaapmiddelen neem om te slapen en slaap dan nog maar 5 uur per dag.

      Emotional breakdown is natuurlijk niet leuk, maar kan je misschien nog harder motiveren om er tegenaan te gaan, laat je zeker niet gaan.

      Take care and all the luck you need.
      You were put on this world to achive a goal in live, so go for it and don't lose the faith.  At least I try.

      Comment


      • #4
        L. B.,

        Succes verzekerd, je bent gemotiveerd, dus laat ons zeker weten hoe je vordert.

        De Xena na de nachtpost is niet zo'n goed idee. Je gaat moeite krijgen met slapen.

        Cardio kan je te veel doen, matig je intensiteit en blijf rond de 50-60 minuten, zeker niet meer.
        Matige intensiteit kan je meten door je hartslag te meten en je kan dit uitrekenen door de volgende formule : 220-(je leeftijd)*65%. Je zou rond dit getal moeten blijven. vb. 220-25=195*65%=126. Je mag naar hogere intensiteit gaan maar dan zal je moeten inboeten in tijd en dat is niet voordelig naar je streven om vet kwijt te raken.

        Je kan best minimaal 3 maal per week krachttraining blijven doen, met dagelijks matig intensieve cardio s'morgens op nuchtere maag. 1 maal per dag cardio is genoeg.

        Comment


        • #5
          Dit is niet echt normaal meer. Sinds zondag 19u00 ben ik dus begonnen. Sindsdien heb ik 16 uur gewerkt, 2 uur cardio gedaan, 8 uur geslapen als een baby.

          Heb ondertussen 4 caps xenadrine op. Normale effecten van vorige keer zijn terug. Onrustig maar wel goed slapen, enorm veel energie hebben, stijve tepels, verhoogde hartslag. So far so good.

          Dan het gekke. Sinds die zondag is dit wat ik gegeten heb:
          - anderhalf stokbrood
          - 200 gr youghourt
          - 5 stukken fruit
          - 7 vitabis koeken

          That's it!!! En toch zit ik met een verzadigt gevoel en heb ik nog geen moment honger gehad. Zelfs al tegen mijn goesting moeten eten. Nog zoiets. Ik heb sinds zondag al minsten 12 liter water op. geloof nooit dat mijn lichaam dat op die tijd kan afvoeren, zeker omdat ik zelden naar het toilet moet. Ik zweet wel lijk een paard tijdens het werk en de cardio, maar zeker geen 12 liter.

          Laatste gek feit; ik ben op amper 40 uren 3 kilo afgevallen, ondanks al dat water.

          Heb hier een vreemd gevoel bij, precies alsof een averrechts effect onvermijdelijk gaat komen. Ik heb geprobeerd meer te eten en minder te drinken maar dan voel ik me simpelweg rot.

          Ik blijf de vorderingen in elk geval posten.

          Greetz
          -Feel free... Or die trying-
          -A women's breasts are a journey, her feet are the destination-

          Comment


          • #6
            @ little bear.

            Wat je gegeten hebt is zeer weinig, (heb dat ook gedaan), maar dat is geen dieet meer maar uithongering.

            Het gevoel dat je geen honger meer hebt, komt deels door de Xenadrine, maar ook deels psychologish, bedoel daarmee, je voelt je goed omdat je vermagerd en daarom denk je niet veel aan eten.

            Onthou 1 ding zo weinig eten per dag levert je problemen, je zal zien dat je binnen de kortste keren je plots lusteloos gaat voelen.

            Ik zou je enkel nog willen vragen, waarom voel je je rot als je meer wil eten???

            Ik zeg je dit niet om je de moed af te nemen, maar weet zeer goed wat je er te wachten staat als je zover gaat, heb dat ook gehad.

            Ik ben nog altijd geen super-eter, maar hou mij nu met andere zaken bezig zoals sport, forums, enz...

            Door bezig te zijn denk je niet altijd aan dat gewicht. De laatste drie weken zie ik verschil in het ontwikkelen van mijn spieren en dat vind ik echt de max, enkel die buikspieren dat is een echte hel om die beter te krijgen.

            Nu in elk geval veel succes (maar denk toch eens over na), en toch wens ik je proficiat omdat je er blijkbaar veel voor over hebt om te worden wat je wil.
            You were put on this world to achive a goal in live, so go for it and don't lose the faith.  At least I try.

            Comment


            • #7
              Het is niet zo meteen rot voelen bij het eten. Het is echt niet kunnen eten omdat je niet kunt. Je hebt nooit honger, en na 3 happen zit je maag vol. Ik probeer echt wel meer te eten, want ik weet gewoon dat ik vast voedsel nodig heb voor energie uit te kunnen halen en om nadien niet terug te vallen. Maar het lukt me gewoon niet. Als dit zo verder blijft gaan ga ik het doen met die 3 hapjes. Maar dan wel om de 20 minuten ofzo. Ga het nog een dagje zijn beloop laten en dan zien we wel.
              -Feel free... Or die trying-
              -A women's breasts are a journey, her feet are the destination-

              Comment


              • #8
                Hoe dan ook succes Little Bear.
                Neem je er ook iets als lijnzaadolie bij?

                Greets...
                Growing is like sex you can never get enough...

                Pain is temporary...pride is forever...

                Comment


                • #9
                  Eten gaat nu al iets beter. Kan mezelf al verplichten van te eten en ook effectief iets binnen krijgen zonder misselijk te worden.

                  Neem geen lijnzaad of niets speciaals. Enkel Xenadrine, cardio trainen tot ik zwart voor mijn ogen zie, en werken in een temperatuur van 37° (is in een radiator fabriek).

                  Zoals al gezegd, maandag eerste resultaten en andere bevindingen. Heb er alles bij elkaar toch een goed oog in.
                  -Feel free... Or die trying-
                  -A women's breasts are a journey, her feet are the destination-

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by [b
                    Citaat[/b] (Little Bear @ Aug. 07 2003,18:01)]Eten gaat nu al iets beter. Kan mezelf al verplichten van te eten en ook effectief iets binnen krijgen zonder misselijk te worden.

                    Neem geen lijnzaad of niets speciaals. Enkel Xenadrine, cardio trainen tot ik zwart voor mijn ogen zie, en werken in een temperatuur van 37° (is in een radiator fabriek).

                    Zoals al gezegd, maandag eerste resultaten en andere bevindingen. Heb er alles bij elkaar toch een goed oog in.
                    Pas enkel goed op jezelf als je teveel wil doen, riskeer je misschien de kans zwak te worden, en dan is alle moeite voor niets geweest.

                    Dus als je je draaierig voelt, je plots momenten hebt dat je zwart vlekken ziet, teveel hoofdpijn heb rust dan best wat.

                    Take care.
                    You were put on this world to achive a goal in live, so go for it and don't lose the faith.  At least I try.

                    Comment


                    • #11
                      Eerste bevinding.111 kg bf 32%. Dus op de eerste week 3 kilo afgevallen, 1% bf bijgekomen. Heb sommige cardio trainingen vervangen door te gaan zwemmen of een partijtje badminton. Altijd cardio was niet te doen, zeker niet met het weer. Krachttraining heb ik eerlijk gezegd totaal verwaarloosd gehad. Vandaag heb ik wel terug gedaan, begin schrik te krijgen dat ik anders teveel spieren ga verliezen.

                      Eten is terug onder controle, alsook het drinken. Kan terug normaal eten, en drink maar 4-5 liter per dag in plaats van 7-8 liter.

                      Dat was eerste bevinding, niet zo slecht vind ik zelf. 1 week done, 5 to go...
                      -Feel free... Or die trying-
                      -A women's breasts are a journey, her feet are the destination-

                      Comment


                      • #12
                        Gewicht omlaag en bf omhoog... dan ben je spiermassa kwijt of heel veel vocht

                        Hoop dat je met eten is onder controle bedoeld dat je meerdere keren per dag eet ongeveer zoals ik eerder heb gepost?

                        Hoe dan ook succes voor de komende weken!

                        Greets...
                        Growing is like sex you can never get enough...

                        Pain is temporary...pride is forever...

                        Comment


                        • #13
                          Ik hoop dat dat een spel fout was anders gaat het erg slecht. Dat zou betekenen dat je VVM met > 3kg is afgenomen.

                          Ook haal ik er niet uit of je nou minder van plan bent om te drinken dan eerst, maar met dit weer moet je toch wel richting die 7liter per dag gaan.

                          Veel suc6,

                          Melkman

                          Comment


                          • #14
                            @ cur, denk dat het vocht is. Heb vandaag met gewichten getraind, heb meer kunnen nemen als vorige keer. Spieren (of is het enkel kracht) is dus blijkbaar toch niet gezakt. bf is ook maar 1% omhoog, en het is op zo een weegschaal, dus niet erg nauwkeurig. Ook heb ik gemeten na de training, dan is bij mij de bf altijd iets hoger als ervoor. Ga me niet echt vastpinnen op een eenmalig percentage. Eet wel 3-4 keer per dag, maar nogmaals, die 8x van jou zie ik echt niet zitten.

                            @ melkman, ik dronk de eerste 4 dagen van de week 8 liter per dag, nu nog een 5 liter. Ik moest niet meer naar het toilet, en ik kan niet echt geloven dat ik er 5 liter per dag uitzweet. Heb nu ook minder behoefte om te drinken. Ga ook niet drinken om te drinken.
                            -Feel free... Or die trying-
                            -A women's breasts are a journey, her feet are the destination-

                            Comment


                            • #15
                              Little Bear als het goed gaat en jij je er goed bij voelt is er weinig op aan te merken.

                              Die 6-8 keer lijkt erger dan het is, het zijn maar kleine hoeveelheden.

                              Gewoon top dat het lekker gaat en je toch wat aan je eten hebt willen aanpassen. Nu de lijnzaadolie nog dan komt alles goed..

                              Greets...
                              Growing is like sex you can never get enough...

                              Pain is temporary...pride is forever...

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X