Hallo iedereen, ben nieuw hier en ben bezig met het opstellen van een voedingsschema.
Heb berekend dat mijn cut-niveau 2600 kcal is.
Ik kan eten om 7hr, 9hr, 12hr, 15hr 18hr en om 21hr.
tussen 8 en 9 doe ik licht werk, tussen 9 en 12 intensief werk, tussen 1 en 5 ook.
Zit zelf te denken aan s'ochtens brinta of boterhammen met kaas/vlees, om 9 uur ook, om 12hr kip met roerbakgroenten, 15hr banaan, 18hr vlees met groenten en rijst, 21hr kwark.
Wat denken jullie over de voedingsmiddelen in combinatie met werk en doel?
Heb berekend dat mijn cut-niveau 2600 kcal is.
Ik kan eten om 7hr, 9hr, 12hr, 15hr 18hr en om 21hr.
tussen 8 en 9 doe ik licht werk, tussen 9 en 12 intensief werk, tussen 1 en 5 ook.
Zit zelf te denken aan s'ochtens brinta of boterhammen met kaas/vlees, om 9 uur ook, om 12hr kip met roerbakgroenten, 15hr banaan, 18hr vlees met groenten en rijst, 21hr kwark.
Wat denken jullie over de voedingsmiddelen in combinatie met werk en doel?
Comment