Cocosvet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Gebruik gewoon je olijfolie. tenzij je mee doet met wedstrijden
    Never send a boy to do a mans job!

    Comment


    • #17
      Originally posted by de sterkste ophaler View Post
      Een marinade is eigenlijk meestal een combinatie van een zuur en een vetstof. Het zuur om het vlees of de vis malser te maken en de vetstof om de geuren en smaken die je toe wilt voegen diepr in het vlees of de vis te laten trekken.
      Een tip van een bevriende kok: Vries gemarineerd vlees in. Na een poosje in de vriezer heeft de marinade zijn werk nog beter gedaan dan wanneer je je vlees een tijdje in de koeling hebt laten staan. Voordeel is dus ook dat je gelijk veel meer vlees kunt marineren in een keer.

      Je vriend heeft helemaal gelijk. Ik doe het soms met azijn of citroen en dat maakt vlees erg lekker, dat is dan ook gelijk antiseptisch.

      Comment


      • #18
        Ik gebruik het ook en ik doe het trouwens ook in mijn smoothies soms. Uiterst gezond en lekker! Smeer het ook op mijn benen die in de winter erg droog zijn Bolt echt voor alles

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X