Help!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Help!

    Na nu een tijdje vol kracht te hebben getraint ben ik tot de conclusie gekomen dat dit niet goed werkt voor mij. Ik blijf me mateloos aan vet irriteren en heb besloten eerst daar wat aan te gaan doen voordat ik weer met in dit geval massa verder ga.

    Het probleem is alleen dat ik het in geen mogelijk fatsoenlijk droger krijg het lijkt nergens op en ik sta nu echt op het punt om gewoon weer 3-4 uur cardio te gaan doen (zoals ik het verleden deed) met alle gevolgen van dien. Dus voordat ik over ga op dat idiote plan hoor ik graag van jullie wat ik moet veranderen om het op een andere manier beter te laten werken.

    Ik train nu 5 dagen in de week kracht:
    Maandag: Borst,schouders triceps
    Dinsdag: Rug, biceps
    Woensdag: Benen, onderrug
    Donderdag: Borst,schouders triceps
    Vrijdag: Rug,biceps

    Op al deze dagen ren ik ook minsten een half uur, en soms ook een uur. In het weekend kan ik het soms ook niet laten om cardio te doen dan ren ik minstens een uur.

    Ik eet het volgende

    11:00 GEbakken ei en een shake 2 scheppen ( 3 eieren in kokosvet of olijfolie)

    14:00 Salade,komkommer,kip of vis,paprika,mais, wortel etc.

    16:00 Een avocado en een handje noten

    18:00 Groente en vlees,vis of kip

    22:00 Magere franse kwark (500ml), fruit

    Globaal gezien is dit waar ik me aan probeer te houden, ik kan me ook nooit voorstellen dat dit teveel is buiten het feit dat ik ook nog eens cardio doe, eet ik al veel minder dan toen ik me meer met massa bezig hield.

    Ik heb ook maar gelijk een foto gemaakt en hier gepost, aangezien ik benieuwd ben naar wat jullie schatting van mijn vetpercentage is. Volgens zo'n debiele weegschaal 17.1% maar kzou zelf eerder rond de 20% schatten dit moet echt drastisch omlaag voor ik weer massa wil gaan trainen anders kan ik het gewoon niet.
    Attached Files

  • #2
    Welk vet?

    Comment


    • #3
      18/19 zoiets yah denk ik

      Comment


      • #4
        die 17 kan wel prima kloppen denk ik hoor. 20 heb je niet lijkt me.

        5 dagen trainen is ook wel aardig veel vind ik. Waarom pak je het UB/LB schema niet zoals in de stickys staat? kan je evt. voor wat extra verbranding een 5e dag cardio op low intensity doen.

        En zet je voeding in het excel-sheet. Das makkelijker checken, het oogt alsof je een beetje te weinig eet. En dat fruit savonds heb je dan niet nodig. Kan je beter in de ochtend doen.

        Comment


        • #5
          Kzit me thuis dood te vervelen buiten het trainen om doe ik vrij weinig op het moment vandaar dat ik vaak in de sportschool kom. Ik zal het inderdaad is in een excel sheet zetten. UB/LB heb ik wel een tijdje gedaan in het verleden. Ik zie dat je bij dat schema ook 2x elke spiergroep traint alleen dat in ub/lb. Dan is het de vraag wat is zinvoller. Ik denk dat als je je hele bovenlichaam op 1 dag traint je minder kracht hebt om overal zoveel mogelijk uit te halen ? Ik doe nu ook cardio op low intensity ik ren meestal zon 10-11 kilometer, k vind het ook wel gewoon lekker om effe te rennen. Ik drink trouwens 3 shakes per dag. Als ik ontbijt, na het trainen en voor ik ga slapen meestal samen met kwark. Ik probeer de koolhydraten ook zoveel mogelijk te vermijden vandaar dat ik als ontbijt nu gebakken ei zonder brood eet en geen havermout meer.

          Ik moet wel zeggen dat ik merk dat ik minder energie heb nu ik minder eet, dat is dan weer een nadeel.

          Comment


          • #6
            1. wat at je toen je probeerde spiermassa aan te komen? (kcal, en hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten) 2. hoelang heb je dit gedaan? 3. Van wanneer tot wanneer? 4. Hoeveel kg ben je toen aangekomen in deze periode? 5. deed je toen ook cardio en zo ja hoeveel uren per week?


            6. Toen je besloot te gaan cutten, wat heb je toen veranderd aan je voeding (kcal, eiwitten, koolhydraten, vetten)? 7. hoelang eet je al volgens het schema wat jij beschijft om te cutten? 8. van wanneer tot wanneer je heb je zo geprobeerd te cutten? 9. hoeveel kg ben je in deze periode hiermee afgevallen? 10. doe je cardio in je cut, en zo ja hoeveel uren per week?

            geef een uitgebreid antwoord op de 10 bovenstaande vragen, en dan kan ik je verder helpen. Ik heb al enkele vermoedens, maar kan pas meer zeggen als ik meer weet.
            More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

            Comment


            • #7
              Originally posted by dynobet View Post
              1. wat at je toen je probeerde spiermassa aan te komen? (kcal, en hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten) 2. hoelang heb je dit gedaan? 3. Van wanneer tot wanneer? 4. Hoeveel kg ben je toen aangekomen in deze periode? 5. deed je toen ook cardio en zo ja hoeveel uren per week?


              6. Toen je besloot te gaan cutten, wat heb je toen veranderd aan je voeding (kcal, eiwitten, koolhydraten, vetten)? 7. hoelang eet je al volgens het schema wat jij beschijft om te cutten? 8. van wanneer tot wanneer je heb je zo geprobeerd te cutten? 9. hoeveel kg ben je in deze periode hiermee afgevallen? 10. doe je cardio in je cut, en zo ja hoeveel uren per week?

              geef een uitgebreid antwoord op de 10 bovenstaande vragen, en dan kan ik je verder helpen. Ik heb al enkele vermoedens, maar kan pas meer zeggen als ik meer weet.
              1.Wat ik at toen ik spiermassa aan wou komen:

              08:00 Havermout/brinta halfvolle melk, rozijnen en eiwitshake(water)

              11:00 Boerenomelet (5 eieren), kipfilet,paprika,champignons,ui,mais. (verschilde wel is af en toe at ik het ook met sperziebonen of tauge of iets in die richting)

              14:00 Salade (met sla,tomaat,komkommer etc) en biefstuk,kipfilet of vis. Meestal haalde ik gewoon een stuk kipfilet of een biefstukje bij de supermarkt van tussen de 2 of 300gram. En daarbij nog een eiwitshake (kwam ik meestal terug van trainen). Deze maaltijd wisselde ik af en toe wel is af met volkoren pasta of zilvervlies rijst, daarbij nam ik dan wel groente.

              16:00 Hier at ik vaak weer een salade en anders een hele broccoli of bloemkool met en wat noten en banaan,appel en citroen ( soms allemaal soms maar 1 of 2)

              18:00 Hier at ik altijd gewoon wat me moeder voor avond eten maakte. Dat is altij groente met vlees,vis of kip en aardappelen. De aardappelen at ik nooit aangezien ik niet zon fan van aardappelen was.

              22:00 500ml Magere franse kwark en een eiwit shake.

              Ik moet wel bekennen dat ik vaak op zaterdag een aardig glaasje ophad (Vodka spa rood) dus wel de alcohol maar geen cola of iets in die richting.

              Ik moet je dus bekennen dat ik nooit heb uitgerekend hoeveel kcal dit was en hoe dit verdeeld was over kh,eiwit en vet. Dit kwam mede doordat ik eigenlijk van nogal ver ben gekomen. Ik woog 120kg en heb toen als een debiel cardio gedaan tot ik nog maar 83kg woog. Toen was er feitelijk weinig van me over en at ik bijna niks op een dag kortom dramatisch als ik daar zo op terug kijk, t heeft me hele leven wel veranderd maar achteraf had ik het liever anders gedaan.

              Ik ben toen dus personal training gaan doen en die zei dat ik eerst maar eens fatsoenlijk moest gaan eten voordat ik echt overal op hoefde te gaan letten, kwa verdeling en kcal op een dag.

              2.Ik ben echt met kracht training begonnen rond kerst.

              3.Dat is dus nu net meer dan 5 maanden.

              4.Ik woog 83kg en weeg nu zo'n 98kg, ik ben dus 15kg aangekomen. Toen ik begon met krachttrainen deed ik nog wel wat cardio maar dit heb in de loop van januari er helemaal uitgegooit aangezien niemand me dit aanraadde.

              5.Dat deed ik dus wel tot medio half januari. Ik rende 3x een uur in de week nog waarmee ik toen dus wel ben gestopt.

              6. Toen ik besloot dat ik het zat was wat begin van deze maand was. Heb ik geprobeerd het om te gooien naar het schema wat ik hierboven gepost hebt. Ik moet hierbij zeggen dat ik wel 11 dagen in mei op vakantie ben geweest en daar niks gedaan heb. Bovendien at ik daar maar 2x per dag s'ochtends brood en savonds een berg vlees met wat groente. Ik ben misschien wat voorbarig met de conclusie dat het niet goed werkt. Ik wil het alleen nu wel zo doen dat ik niet weer als een dunne stengel eindig ( ben 1,95kg), ik wil alleen wel dat vet weghebben aangezien ik me zo gewoon heel slecht op alleen maar kracht trainen en groter worden kan focussen, het is dus een zwaar mentaal probleem ( dit heeft gewoon te maken met dat ik mijn hele leven dik ben geweest en ik nooit meer terug wil daarheen).

              7.Ik ben er nu dus net pas sinds mei weer mee bezig, ik heb alleen gewoon de juiste aanpak nodig, en ik weet dat ik daarvoor eigenlijk gewoon net wat onder mijn caloriebehoefte moet gaan zitten (3100), alleen werkt dit me gigantisch op de zenuwen aangezien het in me hoofd blijft rondspoken dat ik dan te weinig doe en dan ga ik toch weer als een idioot op de loopband tekeer (zolang ik honger of een leeg gevoel heb denk ik dat het werkt)

              10. Ik ren nu elke dag minstens een half uur na KT, eigenlijk wil i kdat gewoon een uur doen maar soms trek ik dat niet als ik ook nog buikspieren heb gedaan. Ik ren ook vaak een uur op dagen dat ik geen KT doe. Dus ik ben zo'n beetje elke dag in de sportschool. D.w.z. minstens 5 uur per week cardio.

              Ik hoop dat ik een beetje fatsoenlijk antwoord heb kunnen geven.

              Comment


              • #8
                Jouw probleem is vooral mentaal. Je hoeft geen honger te hebben, of in totaal bijna 10 uur per week te sporten om je vet% te verlagen. Gewoon 3-4x per week een uurtje KT doen en 2x per week een 30 min cardio is ruim voldoende.

                De laatste maand heb je VEEL te streng gedieet ICM veel te veel cardio. Dit werkt simpelweg NIET. wat ik je aan ga raden is om geleidelijk je kcal inname op te voeren naar onderhoud (en GEEN cardio te doen in die periode).

                Wat ik wil dat je gaat doen is:

                week 1:
                kcal 2000, e200, k175, v55

                week 2:
                kcal 2200, e225, k200, v55

                week 3:
                kcal 2400, e225, k225, v66

                week 4:
                2600 kcal, e250, k250, v66

                week 5:
                2800 kcal, e250, k275, v77

                week 6:
                3000 kcal, e250, k300, v88

                week 7 + 8:
                3300 kcal, e250, k350, v99
                --------------------------

                Je denkt nu vast dat dit niet gaat werken, en dat je alleen maar aan gaat komen. Maar kijk eens in deze log:

                http://forum.bodynet.nl/trainingslog...ramon-3-a.html

                Deze persoon heb ik exact hetzelfde aangeraden (en die deed exact hetzelfde fout als jij nu fout doet), en deze persoon in nu na een maand kcal ophogen al 3 kilo kwijt (en vet% flink verlaagd).
                --------------------

                Na die 8 weken, denk ik dat je sowieso al 4 kilo kwijt zult raken (en vet% richting de 13-14%). daarna kun je als je wil de kcal omlaag brengen naar een 2700: e250, k250, v77. doordat je stofwisseling nu optimaal werkt, zul je nu weer gewicht en vet verliezen met deze inname. doe dit een 8 weken en je zou tegen de 10% vet moeten hebben (ongeveer).
                -------------------

                Wat ziet je KT eruit? valt daar ook nog wat te verbeteren?
                More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                Comment


                • #9
                  je kon niet bozer kijken? maar maak je niet druk om je VP die zakt vanzelf wel als je goed eet en hard sport.
                  There are no shortcuts to any place worth going.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by citral View Post
                    Ik train nu 5 dagen in de week kracht:
                    Maandag: Borst,schouders triceps
                    Dinsdag: Rug, biceps
                    Woensdag: Benen, onderrug
                    Donderdag: Borst,schouders triceps
                    Vrijdag: Rug,biceps
                    Dat ziet er niet al te best uit. Je doet alles 2x per week en benen doe je maar 1x.
                    I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                    - Dave Tate

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by kabaffel View Post
                      je kon niet bozer kijken? maar maak je niet druk om je VP die zakt vanzelf wel als je goed eet en hard sport.

                      hehe zeer fotogeniek zal ik maar zeggen

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by dynobet View Post
                        Jouw probleem is vooral mentaal. Je hoeft geen honger te hebben, of in totaal bijna 10 uur per week te sporten om je vet% te verlagen. Gewoon 3-4x per week een uurtje KT doen en 2x per week een 30 min cardio is ruim voldoende.

                        De laatste maand heb je VEEL te streng gedieet ICM veel te veel cardio. Dit werkt simpelweg NIET. wat ik je aan ga raden is om geleidelijk je kcal inname op te voeren naar onderhoud (en GEEN cardio te doen in die periode).

                        Wat ik wil dat je gaat doen is:

                        week 1:
                        kcal 2000, e200, k175, v55

                        week 2:
                        kcal 2200, e225, k200, v55

                        week 3:
                        kcal 2400, e225, k225, v66

                        week 4:
                        2600 kcal, e250, k250, v66

                        week 5:
                        2800 kcal, e250, k275, v77

                        week 6:
                        3000 kcal, e250, k300, v88

                        week 7 + 8:
                        3300 kcal, e250, k350, v99
                        --------------------------

                        Je denkt nu vast dat dit niet gaat werken, en dat je alleen maar aan gaat komen. Maar kijk eens in deze log:

                        http://forum.bodynet.nl/trainingslog...ramon-3-a.html

                        Deze persoon heb ik exact hetzelfde aangeraden (en die deed exact hetzelfde fout als jij nu fout doet), en deze persoon in nu na een maand kcal ophogen al 3 kilo kwijt (en vet% flink verlaagd).
                        --------------------

                        Na die 8 weken, denk ik dat je sowieso al 4 kilo kwijt zult raken (en vet% richting de 13-14%). daarna kun je als je wil de kcal omlaag brengen naar een 2700: e250, k250, v77. doordat je stofwisseling nu optimaal werkt, zul je nu weer gewicht en vet verliezen met deze inname. doe dit een 8 weken en je zou tegen de 10% vet moeten hebben (ongeveer).
                        -------------------

                        Wat ziet je KT eruit? valt daar ook nog wat te verbeteren?
                        Ik wil dit zeker gaan proberen. Grootste vijand zal cardio zijn, dus ik hoop dat het gaat lukken. Ik zal vanmiddag ook even een voedingsschema maken, en dat hier posten, dit zal ik dan elke week aanpassen.

                        Het trainingschema wat nu doe is als volgt:

                        Maandag: Borst,schouders,triceps

                        borst:
                        Benchpress
                        Dumbellpress
                        Flyes

                        Schouders:
                        Militairy press
                        Front dumbell raises
                        lateral raises
                        Upright rows

                        Triceps:
                        Pushdown
                        French press

                        Dinsdag: Rug,Biceps

                        Rug:
                        Pullups
                        Pulley
                        Lat pulldown
                        Bent over rows
                        shrugs ( ik doe trapezius altijd op de rug dag)

                        Biceps:
                        Hammer curl
                        Standing barbell curl
                        Concentration curl

                        Woensdag:Benen, onderrug

                        Benen:
                        Squat
                        Leg press
                        Leg curl
                        Leg extension

                        Onderrug:
                        Deadlift (soms stiff legged deadlift, soms allebei)
                        Back extension

                        donderdag: Borst,schouders, triceps
                        Borst:
                        Incline benchpress
                        Incline dumbell press
                        Incline flyes

                        Schouders en triceps zelfde als maandag

                        VRijdag:
                        ZElfde als dinsdag

                        Hierbij doe ik dan elke keer cardio na KT minimaal half uur hardlopen

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by freeverticaljump
                          There are so many jump manuals are available on the internet which can be easily downloadable. But it’s really difficult to find best among them. The biggest scoring point of the jump manual eBook is that it focuses on nine different variables of jump training and you can learn How to Jump Higher. You can also find beneficial site link below and you can also download such jump manual from below given links.
                          very useful information!

                          Comment


                          • #14
                            Ik wil mijn trainingsschema ook omgooien van 5 dagen naar 4 en elke spiergroep 1x doen. Ik wil geen ub/lb doen maar gewoon elke spiergroep op verschillende dagen. Iemand suggesties welke spiergroep in welke volgorde te pakken ? Ik zat te denken aan :

                            Maandag : Borst, triceps
                            Dinsdag: Rug, biceps
                            Woensdag: Schouders
                            Donderdag: benen, onderrug

                            Comment


                            • #15
                              Ik heb inmiddels ook een grammenweger (keukenweegschaal) aangeschaft, zodat ik alles kan wegn en precies weet hoeveel ik binnenkrijg. Niemand suggesties voor trainingsschema?

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X